Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Att låsa upp Jordens karantän! 28 juni, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Att låsa upp Jordens karantän! 28 juni, 2012


Se inte på livsmanifestationerna bortom denna tredje dimension som livsmanifestationer som kanske liknar din mänskliga farkost och din andes essenser, för det är inte alltid fallet, och vi skulle nog säga att det inte ens ofta är fallet. Det finns många kännande och icke-kännande varelser över hela vidden av rymd och över de många dimensionerna av existens. Det finns de varelser och entiteter som inte liknar den mänskliga arten på något sätt, och detta inkluderar deras yttre skal såväl som vad som finns inom varelsen, inklusive den andliga, emotionella och mentala makeupen.

Här i er värld finns en blandning av varelser som är lika varandra och varelser som är olika varandra. Varelserna som är olika våra mänskliga bröder och systrar är varelser som inte hör hemma här. De är inte härifrån och de har inte tagit den lämpliga kursen i andlig, mental och emotionell utveckling för att komma hit. Dessa varelser tog en genväg för att komma hit, och det är denna genväg vi avser, genom vårt uppdrag, att rätta till. Det är vår avsikt också att skicka dessa varelser tillbaka till den plats som de kom ifrån och där de hör hemma, och har tillhört under många, många eoner av tid. De har haft tillstånd att uppehålla sig här på er planet och i er verklighet på grund av en nyck i mekanismen som styr ert fysiska plan, och de har inkräktat på vad som är ert land

Dessa varelser har inte lärt sig att behandla andra med respekt och vänlighet, kärlek, vård och empati. De har inte lärt sig fördelarna med barmhärtighet, förlåtelse och kärleksfullhet. De förstår inte vad det betyder att vara en medlem i ett samhälle och en gemenskap och vilket ansvar denna gåva ger en. De har tagit så mycket för givet och detta beteende är bara naturligt, för de har inte lärt sig de lärdomar som skulle ha kunnat ge dem sådana gåvor. Alla gåvor måste förtjänas, och de måste förtjänas genom prövningar och tester, svårigheter och kamp, och lektioner som är utformade till att lära och få fram det högsta goda och det bästa i en individ. När man tar genvägar så har en varelse inte förberett sig själv för en existens inom högre dimensionella tillstånd. Och det är här som ett problem uppstår och får varelser som inte lärt sig de nödvändiga läxorna att komma in i den här domänen och trivas här, och så sätta ett järngrepp på planeten.

Vi, Galaktiska Federationen av ljus, upptäckte ett problem här för många eoner sedan, och vi tog snabba och lämpliga åtgärder för att sätta hela planeten i karantän och tillät ingen av dessa varelser att sprida sig till andra världar som existerar inom samma dimension som er Jord. Denna karantän har varit i kraft under många eoner, mycket längre än många av er kanske inser att civilisationer har blomstrat här på Jorden. Vi vill berätta för er att det har funnits civilisationer på denna planet sedan hundra tusentals av era år, och inte bara de få tusen åren sedan era sumeriska och egyptiska civilisationer, vilket många idag felaktigt tror var lanseringen av civilisation på denna planet. Detta är knappast fallet, för era civilisationer som blomstrade i de mesopotamiska regionerna var jämförelsevis eftersläntare på Jordens scen.

Det har funnits civilisationer på den här planeten under så lång tid att många som kallat Jorden sitt hem en gång tog ”sin examen”, om vi säger så, till högre dimensioner och är nu invånare på Plejaderna, Sirius, Arcturus, och invånare i många olika stjärnsystem, och även olika galaxer. Dessa varelser som tidigare kallade Jorden sitt hem, och som helt säkert kan anses vara era bröder och systrar, är nu här igen med er. De är i just den här stunden med oss som medlemmar i vår organisation Galaktiska Federationen av Ljus. Detta är verkligen en hemkomst för dessa varelser för Jorden är inte en ny planet för dem, det är deras förfäders hem. De levde här under många livstider, lärde sig läxorna och levde igenom de upplevelser som gav dem den högre utbildning och andliga visdom som nu tillåter dem friheten att kalla de högre dimensionerna sitt hem.

Det är så här det fungerar, inga genvägar är tillåtna. Alla de varelser som är medlemmar i vår organisation har förtjänat sin rätt att existera inom de högre dimensionerna och har ytterligare förtjänat sin rätt att vara medlemmar i vår organisation. De har inte tagit några genvägar och om ni personligen möter de varelser som är medlemmar i vår organisation så kan ni vara säkra på att de är mycket avancerade varelser, fullt utvecklade inom många olika områden. Ni kommer aldrig att behöva oroa er för något när det gäller er säkerhet eller ert välbefinnande när ni talar med eller arbetar med en varelse från en högre dimension och en varelse från vår organisation. Vi skulle vilja att ni alltid kommer ihåg detta, och vi skulle också vilja att ni förblir hjärtliga och artiga vid alla tillfällen och visar respekt till alla varelser som ni kommer att möta, precis som de kommer att visa respekt för er.

Vi vill inte att ni, våra bröder och systrar, förolämpar den nåd som ges till er genom att visa rädsla för någon av de varelser som är medlemmar i vår organisation som ni kan möta, av den enkla anledningen att de inte ser ut som ni. Inte alla varelser kan välja sin egen form, och inte alla varelser har ”växt upp”, om man säger så, med en mänsklig kropp. Var snälla och kom alltid ihåg detta och vi är helt övertygade om att ni kommer att göra ert bästa för att visa ert bästa uppförande vid alla tidpunkter, och visa för varelser från hela Universum precis hur långt den mänskliga arten har avancerat sedan vi reste hit för eoner sedan.

Ni har kommit så långt individuellt sett, och som ett kollektiv, och har också kommit så långt under en mycket kort period av tid. Detta är en ganska förbluffande och glimrande utveckling, och många världar har sänt representanter hit för att studera er och finna ut precis hur ni klarade av att växa så mycket under en så kort tidsram. Många världar i detta Universum förundras över er prestation, och vi säger till er alla i den mänskliga familjen: ”Väl utfört arbete och ni kan alla vara stolta över hur långt ni har kommit och vad ni åstadkommit tillsammans”. Vi kommer att vara med er snart och vi kommer att tala med er mer i detalj om er resa och vad det har tagit för er att nå den platå ni står på idag. Vi tror att många av er kommer att bli ganska överraskade över vad ni har levat er igenom och alla de otroliga upplevelser och erfarenheter ni har haft som har gjort er till så starka, kloka och modiga varelser som ni är idag.

Tills dess, kom alltid ihåg att ni alla har kommit så långt, och ni har alla kommit så långt tillsammans. Och det är denna gemenskap som har gjort att ni alla blivit vad ni är idag. Som vi har sagt, det finns inga genvägar och ingen av er, våra bröder och systrar eller den mänskliga familjen, har tagit några genvägar, och ni förtjänar alla ett erkännande för era prestationer och respekt för allt ni har åstadkommit för att komma till denna punkt och till tröskeln för ett otroligt nytt och strålande äventyr.

Vi är era galaktiska och universella bröder och systrar i Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

As channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish