Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Dags för era nya skor! 22 juni, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Dags för era nya skor! 22 juni, 2012


Det är därför jag ger min skål till er. Jag erbjuder min skål till er i kärlek och i tjänst till vår Skapare, Skaparen av allting som vi njuter av och som vi använder för att låta oss växa ännu starkare, klokare och mer lärda allteftersom vi fortsätter på vår färd genom detta magnifika Universum, som vår Skapare har designat, skapat och erbjudit oss för att få uppleva oss själva och upptäcka vem det är vi verkligen är.

Vi inom Galaktiska Federationen av Ljus, som är era vänner och som är er familj från många års förflutet, har nu kommit hit för att återförenas med er och erbjuda vår assistans för att hjälpa er på er resa, vilken nu har nått en punkt där ni kommer att få uppleva några av era största utmaningar och tester för er styrka, er beslutsamhet, för er att lösa och för er ande.

Ni måste inte acceptera vår hjälp. Ni är helt fria att neka, för ingen tvingar något på er. Ni kan njuta av lyxen av rätten till fri vilja och val i detta Universum och vi skulle aldrig be er att avstå från detta privilegium. Vi kommer hit med erbjudande av gåvor, av kunskap, av upplevelser, för vad ni är på väg att stå inför som ett samhälle är utmaningar som vi har stått inför tidigare genom våra kombinerade ansträngningar tillsammans, och har funnit sätt att klara dessa hinder i vår väg. Vad vi nu erbjuder er är verktyg i form av teknologiska framsteg som ni ännu inte äger här i er värld.

Vi erbjuder er ledarskap, om det är ledarskap ni känner skulle hjälpa er att bättre underlätta för er genom des övergångar som finns där framme, som kan bli tuffa och kanske svåra för er. Vi erbjuder er även övning inom områden som vi tror skulle bli av värde för ert folk under kommande dagar. Och vi erbjuder också vägledning och visdom, att bättre informera er om precis vad det är ni kommer att ställas inför, så att det inte blir någon överraskning för er.

Vi har försett er med meddelanden under en tid nu, lite i taget, som låter er få en bättre insikt i vad som ligger framför er. Oavsett om ni har valt att läsa eller lyssna till våra budskap, och tro på vad vi har delat med er, är det en fråga om personligt val, och vi respekterar och hedrar valen ni gör. Vi kan tala om för er att vi kommer att fortsätta med att erbjuda vår förståelse och sympati för vad ni som ett folk kommer att möta under de kommande dagarna.

Om ni väljer att blunda och slå dövörat till för våra erbjudanden så kan vi bara säga att ni har all rätt till detta och vi kommer att låta er ignorera vårt erbjudande om vägledning. För dem som läser våra meddelanden och resonerar med dem och tror att de verkligen är budskap som erbjuds er från högre dimensionella varelser, då säger vi att vi kommer att fortsätta med att er bjuda er vägledning och visdom angående de kommande händelserna, som ni kan använda för att bättre förbereda er själva.

Dessa händelser som vi har beskrivit för er angående jordskalv och stigande havsnivåer kommer att ske, det är ingen tvekan om det. Hur ni önskar bearbeta den informationen och använda den till er fördel är upp till er. Dock vill vi påpeka för er att vi utfärdar denna varning av en anledning, för vi tror att ni kan använda den fördelen till att bättre planera, organisera och genomföra strategier för att öka era chanser till en säker passage genom denna tuffa period. Många av er har färdats hit till denna planet genom gåvan av inkarnation, specifikt för att uppleva vad som ligger framför er genom den korta resten av ert nuvarande kalenderår.

Detta är vad ni kom hit för, detta är er scen och det är era strålkastare som nu har slagits på. Det är några bland er som har kommit hit för att upptäcka sig själva, om ni är ledare för era medmänniskor och bara vad det är som gör att ni är just den ni är. Andra har kommit hit för att upptäcka just hur kraftfulla, kloka, modiga, starka, rådiga, intelligenta, vänliga och generösa varelser ni är. Och vi vill säga till er att det finns de bland er som själva kommer att komma underfund med detta och lämnar 3D och lämnar denna erfarenhet bakom sig i vetskap om vem ni verkligen är.

Att komma till en sådan värld som den här, för varelser som kallar de högre dimensionerna sitt hem, eller även andra världar i den tredje dimensionen som är betydligt mer avancerade än den här, är aldrig en lätt utmaning och aldrig utan ibland smärtsamma anpassningar in till den här typen av lägre dimensionell existens. Det är som om du är en vuxen och nu försöker att klämma på skor som du bar som barn. Emedan minnena av att bära dessa mindre skor ofta står helt klara för dig så är de nu inte bekväma i passformen och kan orsaka smärta om du bär dem för länge. Det är precis så för många av er som har färdats här under många, långa år tillbaka i tiden och som nu känner att det är dags att kliva ur dessa smärtsamma skor som inte längre passar er och inte längre tillåter en bekväm promenad, inte ett enda steg till på vägen.

Det är tid nu för ett nytt par av skor för många av er. Det är dags för nya äventyr och upplevelser av högre ideal och tankar, och många av er har sannerligen förtjänat er biljett tillbaka hem där ni har många vänner och familj som har saknat er så innerligt. Tiden för detta ligger nära, men vi påminner er att det fortfarande finns arbete som måste bli gjort här i den här världen.

Vad du väljer att göra med de följande månaderna är upp till dig, men vi vill föreslå att du använder den här tiden klokt och använder de händelser, som du kommer att uppleva, till dess största potential. Detta låter dig nå din största potential, som är orsaken till att så många av er har gjort den här långa resan hit. Vi kommer inte att tillåta att du vandrar vilse och förvirrad i mörkret för vi kommer att lysa med vårt ljus som vägleder dig varje steg på vägen, om det är vad du väljer.

Vi ser att det är många av er som är förvirrade, i alla fall lite grann, över vad det är de skall göra eller vad det är de kommer att göra, och vi vill säga att en del av er utmaning här är att upptäcka precis vad det är ni skall göra, vad ni önskar göra, vad det är ni är bra på och som kommer att bli till hjälp för andra omkring er, vägledning, vård och större förståelse. Vi kommer inte att avslöja för er vad var och en av er skall göra speciellt, för vi tycker att vi har tillräckligt mycket lyst upp vägen för er, och nu är det bara upp till er att följa den vägen till vart det nu är ni önskar gå vidare framåt.

Vi vill be er att använda er beslutsamhet, er intelligens, er intuition, att tala med andra, hålla varandras hand och leda varandra upp till den här vägen. Och om det är mörker som börjar få övertaget över er, så säger vi att detta är ett tecken på att ni kanske vandrat bort från den upplysta vägen och ni kanske skall ändra riktningen och sätta en ny kurs.

Det finns andra som ligger framför dig och andra som finns bakom dig, och om du känner att du inte kan finna din väg genom mörkret, så är det två saker du kan göra. En är att använda din röst för att kommunicera med varandra för att lokalisera varandra och leda varandra, och det andra är att skina med ditt ljus så starkt du kan för de andra som följer efter så att de kan hitta sin väg. Du kommer att bättre kunna gå vidare genom denna upplevelse, bli starkare genom den, klokare genom den, och vi säger till dig att det är för detta du kommit hit.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus och vi lyser starkt med vårt ljus för att ni skall kunna följa det.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish