Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus 18 mars, 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus 18 mars, 2012Jag garanterar er att vi kommer att öka antalet och kvalitén på iakttagelserna av våra skepp. Ni kan räkna med detta, då vi tycker att det är viktigt att människorna i er värld börjar se oss på allvar innan vi själva gör avslöjandet att vi finns. Ni kommer att få se oss på er himmel runt om hela planeten, och vi kommer att öka antalet visningar även i USA, då detta är ett viktigt område att fokusera på vid den här tiden.

Vi ber er alla att dela med er av videor och fotografiska bevis av dessa observationer över hela ert Internet, då detta kommer att öka folks nyfikenhet om vad som sker på deras himmel. De kanske letar efter svar och när de gör det kommer de att ha möjlighet att bli utsatta för mycket mer av det som kommer upp runt omkring. Fortsätt er service som en källa av svar för dessa individer genom att dela med dem vad ni har lärt er om vem dessa skepp tillhör och varför vi är här. Det är viktigt att dessa individer förstår att vi inte är här för att erövra, utan vi är här för att hjälpa er under de många förändringar som är nödvändiga för er uppstigning till de högre rikena, att de fortgår så smidigt som möjligt. Detta är orsaken till att vi är här, och dina ord kommer att visa sig vara sanna så snart vi kan komma igång med våra många projekt tillsammans.

Ni behöver inte vänta så länge på att få bekräftelse och det ökade antalet av visningar av våra farkoster kommer att ge er en bra plattform för att börja en diskussion om oss och er framtid som ett samhälle. Dessa förändringar som vi talat om är klara att börja, och det är på tiden att människorna i er värld börjar vakna till vad som sker runt om dem. Vi önskar att dessa övergångar skall gå vidare så smidigt som möjligt, och allt börjar med lämplig förvarning om dessa händelser. Det är inte vår avsikt att chocka någon och vi kommer att gå vidare så långsamt och försiktigt som kan tillåtas, men tiden är knapp och vi måste hålla ett schema.

Dessa händelser kommer att väcka en del av människorna från deras slummer, det kan dock inte ske på annat sätt, och återigen kallar vi på er att bli den lugna rösten som informerar med tillförsikt. Detta kommer att vara er nästa uppgift efter hand som vi går vidare med vår del av vårt gemensamma uppdrag. Ni kommer också att gå vidare till andra uppgifter å er sida. Mycket snart blir våra uppdrag gemensamma när vi börjar arbeta tillsammans personligen.

Titta efter det ökade antalet och kvalitén på våra skepp på er himmel som ett tecken på att den här fasen av vår verksamhet har börjat. Vi säger till er att vissa av dessa visningar kommer att bli spännande och kommer att talas om över hela er värld. Detta kommer att bli en rolig tid för oss alla, och vi hoppas att ni njuter av dessa händelser så mycket som vi önskar. Detta är er tid att glänsa, då så många kommer att söka efter svar och detta är er möjlighet att få allt som ni känner till om vad som pågår komma till god användning och visa vad dessa observationer leder till.

Dessa visningar kommer att orsaka stor uppståndelse och vi vill att ni fortsätter att röra om i grytan när resultatet blir precis det vi alla önskat under så lång tid. Det blir mycket svårt för någon att nöjaktigt disputera eller ifrågasätta några av dessa visningar, då våra intentioner är att beväpna er med den ammunition ni behöver för att dela med er av vad ni vet och på så sätt höja det kollektiva medvetandet i er värld. Ni är våra trupper vid frontlinjen, och ni får nu ta emot allt stöd från luften ni behöver för att era frontlinjer skall avancera.

Låt ingen tvekan uppstå i era sinnen att skeppen ni kommer att se är våra, för vi inom Galaktiska Federationen av Ljus har kontroll i er atmosfär och det kommer bara att finnas våra skepp som ni ser. Bry er inte om dem som propagerar för rädsla och desinformation om observationer av våra skepp, då Kabalen inte har någonting kvar utom några få lögner att sälja. Detta är vad de har reducerats till, och om ni lyckas med att också ta detta ifrån dem så kommer de inte att ha någonting kvar och är slut. Och detta är vad vi alla vill.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanal: Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg - www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish