Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 16 april, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 16 april, 2012


Vi ber dig just nu att luta dig tillbaka och vänta på din familjs signal till dig. Vi ber dig att göra detta för du själv skall kunna nås av oss i händelse av att vi har nyheter för dig, uppdateringar för dig, eller vi vill att du skall delta i något projekt med oss. Vid den här tiden finns det flera projekt som är förberedda för att komma igång, och vi ber er alla att vara vaksamma och titta och lyssna efter vår signal till er att vi vill kommunicera med er. Det finns de som vid denna tid har hört oss och förstår precis hur de kommer att träffa oss och arbeta med oss.

Det finns också de bland er som vi har försökt att nå men har ännu inte kunnat göra det. Detta var väntat för alla har inte utvecklat sina telepatiska förmågor till den grad att ni kan plocka upp våra subtila meddelanden som sänts till er. Bli inte upprörd för det för ingenting kommer att gå dig förbi och du kommer inte att lämnas utanför på något sätt, då vi kommer att få kontakt med dig på ett eller annat sätt under de kommande dagarna. Det finns många projekt som du kan delta i, och dina förmågor behövs och kommer att bli mycket uppskattade.

Att utveckla sina telepatiska förmågor är inte en lätt uppgift och det kommer inte att vara lätt för vissa av er. Vi ber de av er som skulle önska att ni fick ett tecken från oss, att vi är här och att vi förstår vilka de är eller att vi har någon slags relation med dem, att lyssna efter våra meddelanden genom att stilla era sinnen mer och lyssna efter de subtila tecknen på kommunikation. Men vi säger än en gång att det inte finns något att oroa sig för eller att vara upprörd för. Du kommer inte att utelämnas från våra projekt som vi har tillsammans därför att du inte har kunnat ta emot våra telepatiska budskap som sänts till dig. Vi säger bara detta för att vi känner att en del av er är besvikna över att inte har blivit kontaktade när det gäller våra första projekt tillsammans och vi vill bara att ni skall veta att försök har gjorts att kontakta vissa av er, men våra avläsningar indikerar att ni inte har tagit emot dessa budskap.

De av er som har mottagit våra budskap behöver inte försöka på något sätt att låta oss få veta detta. Vi förstår tillfullo vem som har mottagit budskapen och när de har mottagit dem. Ingen behöver försöka att på något sätt sända oss en bekräftelse på att de har fått dem och förstått dem. Vi förstår att de som fått ett meddelande från oss har möjligheten att delta i vårt inledande projekt tillsammans, och vi vet också att ni förstår hur vi kommer att ta kontakt med er igen.

En djupdykning in i nya områden kan ofta vara en läroprocess som tar tid och en viss ansträngning. Telepati är en konst och en vetenskap som kräver vissa naturliga gåvor såväl som praktisering av färdigheter för att nå en viss nivå av förmåga. Vid ert nuvarande tillstånd i utveckling väntade vi oss helt att det skulle finnas de bland er som ännu inte kunde ta emot våra telepatiska kommunikationer. Vi hade förutsett detta och vi har förberett alternativa sätt att nå er för att kunna hålla er fullt uppdaterade om våra planer och för att låta er delta i våra gemensamma projekt. Under de dagar som ligger framför oss kommer det inte att finnas något behov av att kommunicera telepatiskt av det enkla skälet att vi kommer att utnyttja mer konventionella metoder att tala med er.

Det finns många projekt som vi kommer att arbeta med tillsammans med er och väldigt många positioner som finns tillgängliga. Var och en av er som önskar delta i dessa projekt med oss kommer att ges denna möjlighet. Det råder ingen tvekan om detta, och vi säger till er alla som kan känna besvikelse över att ni inte kommer att delta i vårt inledande projekt, att ni kommer att ha möjlighet att arbeta med oss inom kort under de kommande dagarna, och det spelar ingen roll vilken nivå era telepatiska förmågor ligger på så kommer vi helt klart att komma i kontakt med er genom andra sätt.

För de av er som har mottagit vår kommunikation och vet att vi önskar att ni deltar i vårt inledande projekt för tillkännagivandet, ber vi att ni förbereder er och fortsätter att vara förberedda för vårt rendezvous med er. Som vi sagt förut, vi kommer till er med ett ögonblicks varsel och på grund av säkerhetsskäl kan vi inte göra våra planer kända för er i förväg. Vänligen ha era hemsituationer beredda på ett sådant sätt att ni kan lämna under åtminstone några timmar och mycket troligt längre, utan extra tid tilldelad för förberedelse. Vi förstår att detta är svårt för några av er och vi önskar att vi kunde ge er mer varsel, men vid den här tidpunkten är detta inte möjligt och vår förhoppning är att ni förstår detta och skälet till det.

Vid den här tiden finns det andra som önskar att störa planerna på er nya värld och tids nog kommer de att tas bort från ert samhälle, men till dess måste vi göra vissa försiktighetsåtgärder. Säkerheten och välbefinnandet för er och våra besättningar är en prioritet för oss och ni kan vara säkra på att vi gör allt vi möjligtvis kan för att skydda er på alla sätt vi kan. Vi tar inga onödiga chanser, och vi gör stora ansträngningar för att förbereda och planera för alla eventualiteter och möjligheter. Ni kommer att vara i goda händer när ni arbetar med oss och trots att det inte finns några garantier överhuvudtaget i detta Universum så kan ni vara säkra på att vi inte tar lätt på er säkerhet och vi gör allt vi kan för att skydda er och vaka över er på alla sätt.

Detta är vad familjer gör för varandra och det är det vi är till er och vilka ni är för oss: familj. Det finns de vid den här tiden som önskar framställa oss som något annat än er familj, men oavsett deras ansträngningar, i slutändan kommer alla att se och förstå att vi verkligen är det vi sagt att vi är hela tiden: er familj. Vi är inga främlingar för er. Vi möts inte för första gången. Vi är inte här i er värld för första gången. Vi kommer inte att sätta foten på er värld för första gången. Vi kommer inte att arbeta på olika projekt tillsammans med er för första gången. Vi kommer inte att hjälpa er med att förbättra livet hos ert folk eller hälsan för er planet för första gången. Vi har gjort allt detta tidigare, precis här med er, och vi är här igen för att arbeta med er på många projekt som behöver utföras när ni avancerar på er resa.

Detta är vårt syfte för att vara här vid denna tid, och det har varit vårt syfte att ha varit här i det förflutna också. Ingenting har förändrats, och vi har inte helt plötsligt känt en lust att erövra våra egna familjemedlemmar. Dessa historier är spridda av de få som antingen har dolda motiv och agenda, eller andra som hjälper till att sprida dessa lögner och desinformation på grund av egna rädslor och osäkerhet. Vi säger till dem som hjälper till med att underblåsa flammorna av rädsla på grund av sina egna rädslor och oförmåga att hitta ett sätt att lita på oss, att ni kommer att få se inom kort under de dagar som kommer, att vi är precis de vi säger att vi är och att våra avsikter är totalt hederliga, Vi är verkligen här endast för att hjälpa er, våra bröder och systrar, och att underlätta för de förändringar som är nödvändiga för ert avancerande in till de högre rikena av möjligheter. Vi är inte här för att erövra och vi skulle inte tillåta någon annan heller att vara här av den anledningen.

Detta är orsaken till att vi hjälper er på vårt eget sätt att ta bort elementen inom er kriminella Kabal, då det var deras intention att erövra er värld och människorna i den. Deras framtid är nu försäkrad som en konsekvens av deras agenda, och detta kommer att göras helt klart för varenda en i er värld inom kort. Arresteringarna av Kabalen är bara en av bitarna av bevis på att er värld förändras till det bättre. Det kommer att bli många andra tecken som leder samma väg, och vi ber de av er som tvivlar på oss och är rädda för oss och som hjälper till med att sprida desinformation om oss, att hålla ögonen öppna för dessa tecken och försöka se dem med öppet sinne och ett öppet hjärta. För de kommer att låta er se att vi är de vi säger att vi är, och att vi är här för att hjälpa er att förändra er värld till det bättre och att göra den till en vacker, ren och säker plats för var och en av er att leva era liv på det sätt som de kan levas. Detta är vårt skäl för att vara här, och snart kommer ingen att kunna förneka det.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seVi ber dig just nu att luta dig tillbaka och vänta på din familjs signal till dig. Vi ber dig att göra detta för du själv skall kunna nås av oss i händelse av att vi har nyheter för dig, uppdateringar för dig, eller vi vill att du skall delta i något projekt med oss. Vid den här tiden finns det flera projekt som är förberedda för att komma igång, och vi ber er alla att vara vaksamma och titta och lyssna efter vår signal till er att vi vill kommunicera med er. Det finns de som vid denna tid har hört oss och förstår precis hur de kommer att träffa oss och arbeta med oss.

Det finns också de bland er som vi har försökt att nå men har ännu inte kunnat göra det. Detta var väntat för alla har inte utvecklat sina telepatiska förmågor till den grad att ni kan plocka upp våra subtila meddelanden som sänts till er. Bli inte upprörd för det för ingenting kommer att gå dig förbi och du kommer inte att lämnas utanför på något sätt, då vi kommer att få kontakt med dig på ett eller annat sätt under de kommande dagarna. Det finns många projekt som du kan delta i, och dina förmågor behövs och kommer att bli mycket uppskattade.

Att utveckla sina telepatiska förmågor är inte en lätt uppgift och det kommer inte att vara lätt för vissa av er. Vi ber de av er som skulle önska att ni fick ett tecken från oss, att vi är här och att vi förstår vilka de är eller att vi har någon slags relation med dem, att lyssna efter våra meddelanden genom att stilla era sinnen mer och lyssna efter de subtila tecknen på kommunikation. Men vi säger än en gång att det inte finns något att oroa sig för eller att vara upprörd för. Du kommer inte att utelämnas från våra projekt som vi har tillsammans därför att du inte har kunnat ta emot våra telepatiska budskap som sänts till dig. Vi säger bara detta för att vi känner att en del av er är besvikna över att inte har blivit kontaktade när det gäller våra första projekt tillsammans och vi vill bara att ni skall veta att försök har gjorts att kontakta vissa av er, men våra avläsningar indikerar att ni inte har tagit emot dessa budskap.

De av er som har mottagit våra budskap behöver inte försöka på något sätt att låta oss få veta detta. Vi förstår tillfullo vem som har mottagit budskapen och när de har mottagit dem. Ingen behöver försöka att på något sätt sända oss en bekräftelse på att de har fått dem och förstått dem. Vi förstår att de som fått ett meddelande från oss har möjligheten att delta i vårt inledande projekt tillsammans, och vi vet också att ni förstår hur vi kommer att ta kontakt med er igen.

En djupdykning in i nya områden kan ofta vara en läroprocess som tar tid och en viss ansträngning. Telepati är en konst och en vetenskap som kräver vissa naturliga gåvor såväl som praktisering av färdigheter för att nå en viss nivå av förmåga. Vid ert nuvarande tillstånd i utveckling väntade vi oss helt att det skulle finnas de bland er som ännu inte kunde ta emot våra telepatiska kommunikationer. Vi hade förutsett detta och vi har förberett alternativa sätt att nå er för att kunna hålla er fullt uppdaterade om våra planer och för att låta er delta i våra gemensamma projekt. Under de dagar som ligger framför oss kommer det inte att finnas något behov av att kommunicera telepatiskt av det enkla skälet att vi kommer att utnyttja mer konventionella metoder att tala med er.

Det finns många projekt som vi kommer att arbeta med tillsammans med er och väldigt många positioner som finns tillgängliga. Var och en av er som önskar delta i dessa projekt med oss kommer att ges denna möjlighet. Det råder ingen tvekan om detta, och vi säger till er alla som kan känna besvikelse över att ni inte kommer att delta i vårt inledande projekt, att ni kommer att ha möjlighet att arbeta med oss inom kort under de kommande dagarna, och det spelar ingen roll vilken nivå era telepatiska förmågor ligger på så kommer vi helt klart att komma i kontakt med er genom andra sätt.

För de av er som har mottagit vår kommunikation och vet att vi önskar att ni deltar i vårt inledande projekt för tillkännagivandet, ber vi att ni förbereder er och fortsätter att vara förberedda för vårt rendezvous med er. Som vi sagt förut, vi kommer till er med ett ögonblicks varsel och på grund av säkerhetsskäl kan vi inte göra våra planer kända för er i förväg. Vänligen ha era hemsituationer beredda på ett sådant sätt att ni kan lämna under åtminstone några timmar och mycket troligt längre, utan extra tid tilldelad för förberedelse. Vi förstår att detta är svårt för några av er och vi önskar att vi kunde ge er mer varsel, men vid den här tidpunkten är detta inte möjligt och vår förhoppning är att ni förstår detta och skälet till det.

Vid den här tiden finns det andra som önskar att störa planerna på er nya värld och tids nog kommer de att tas bort från ert samhälle, men till dess måste vi göra vissa försiktighetsåtgärder. Säkerheten och välbefinnandet för er och våra besättningar är en prioritet för oss och ni kan vara säkra på att vi gör allt vi möjligtvis kan för att skydda er på alla sätt vi kan. Vi tar inga onödiga chanser, och vi gör stora ansträngningar för att förbereda och planera för alla eventualiteter och möjligheter. Ni kommer att vara i goda händer när ni arbetar med oss och trots att det inte finns några garantier överhuvudtaget i detta Universum så kan ni vara säkra på att vi inte tar lätt på er säkerhet och vi gör allt vi kan för att skydda er och vaka över er på alla sätt.

Detta är vad familjer gör för varandra och det är det vi är till er och vilka ni är för oss: familj. Det finns de vid den här tiden som önskar framställa oss som något annat än er familj, men oavsett deras ansträngningar, i slutändan kommer alla att se och förstå att vi verkligen är det vi sagt att vi är hela tiden: er familj. Vi är inga främlingar för er. Vi möts inte för första gången. Vi är inte här i er värld för första gången. Vi kommer inte att sätta foten på er värld för första gången. Vi kommer inte att arbeta på olika projekt tillsammans med er för första gången. Vi kommer inte att hjälpa er med att förbättra livet hos ert folk eller hälsan för er planet för första gången. Vi har gjort allt detta tidigare, precis här med er, och vi är här igen för att arbeta med er på många projekt som behöver utföras när ni avancerar på er resa.

Detta är vårt syfte för att vara här vid denna tid, och det har varit vårt syfte att ha varit här i det förflutna också. Ingenting har förändrats, och vi har inte helt plötsligt känt en lust att erövra våra egna familjemedlemmar. Dessa historier är spridda av de få som antingen har dolda motiv och agenda, eller andra som hjälper till att sprida dessa lögner och desinformation på grund av egna rädslor och osäkerhet. Vi säger till dem som hjälper till med att underblåsa flammorna av rädsla på grund av sina egna rädslor och oförmåga att hitta ett sätt att lita på oss, att ni kommer att få se inom kort under de dagar som kommer, att vi är precis de vi säger att vi är och att våra avsikter är totalt hederliga, Vi är verkligen här endast för att hjälpa er, våra bröder och systrar, och att underlätta för de förändringar som är nödvändiga för ert avancerande in till de högre rikena av möjligheter. Vi är inte här för att erövra och vi skulle inte tillåta någon annan heller att vara här av den anledningen.

Detta är orsaken till att vi hjälper er på vårt eget sätt att ta bort elementen inom er kriminella Kabal, då det var deras intention att erövra er värld och människorna i den. Deras framtid är nu försäkrad som en konsekvens av deras agenda, och detta kommer att göras helt klart för varenda en i er värld inom kort. Arresteringarna av Kabalen är bara en av bitarna av bevis på att er värld förändras till det bättre. Det kommer att bli många andra tecken som leder samma väg, och vi ber de av er som tvivlar på oss och är rädda för oss och som hjälper till med att sprida desinformation om oss, att hålla ögonen öppna för dessa tecken och försöka se dem med öppet sinne och ett öppet hjärta. För de kommer att låta er se att vi är de vi säger att vi är, och att vi är här för att hjälpa er att förändra er värld till det bättre och att göra den till en vacker, ren och säker plats för var och en av er att leva era liv på det sätt som de kan levas. Detta är vårt skäl för att vara här, och snart kommer ingen att kunna förneka det.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish