Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 20 mars, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 20 mars, 2012


När makten fortsätter att skifta över till dem som är av Ljuset så kommer ni att få se fler förändringar över hela ert samhälle. Var medveten om dessa förändringar och fortsätt att vara en källa av information för dina bröder och systrar som kanske inte kommer att kunna förstå vad det är som sker runt om dem. Du har kommit till Jorden på ett uppdrag för att hjälpa, och du håller nu på att förflytta dig in i kompaktheten i materian när de förändringar vi har talat om sätts igång. Var en stöttepelare av styrka för andra i den här tiden av stor förändring, då många kommer att vara förvirrade och några blir skrämda när detta sker. Vi kommer att hålla er à jour hela tiden med uppdateringar genom alla dessa händelser, och vi kommer också att informera er om allt vi känner att ni bör veta när arresteringarna fortsätter över hela världen.

Stå fast vid era övertygelser och fortsätt att sprida nyheterna om arresteringarna som kommer att börja inom kort och som sveper genom länderna över hela planeten. Vi har sagt att alla kommer att få se att era ord var sanna och vi försäkrar er att det kommer att bli så. Ha förtroende för er själva och för ert arbete. Vet att ni gör Ljusets arbete genom att dela denna information då det är mycket viktigt att så många som möjligt förstår och inser vikten i dessa händelser och vad de kommer att betyda för folket på er planet. Försök att förstå att inte alla tänker som ni och att det kommer att finnas de som ser dessa arresteringar som dåliga nyheter och tecken på fler negativa saker framöver. Gör ert bästa för att erbjuda dem en alternativ synpunkt på dessa förfaranden och att de förstår att förändringar är mycket nödvändiga för upplyftandet av alla människorna i er värld och ert samhälle som helhet. Dessa förändringar är långt över tiden och nu har tiden kommit för att genomföra dem.

Vi ser att nya dörrar för att fly öppnas över hela er värld för dessa arresteringar, och som vi sagt tidigare, denna händelse kommer bara att vara början på en underbar, ny start för er värld. Så mycket som ni bara trodde vara möjligt i drömmar kommer nu att vara lika verkligt som allting ni någonsin känt till. Utan hindren från de mörka tjänarna kommer din resa att få ett anmärkningsvärt nytt utseende och en ny känsla, och nya gator kommer att ta dig till fantastiska platser och stora höjder som många av er aldrig ens har drömt om.

Allt som du någonsin önskat dig eller behövt kommer nu att bli ditt och du kommer att vara fri att göra vad än du vill med dessa gåvor, så länge som du respekterar de gränser och rättigheter som andra också har. Detta kommer att vara din lärosats. Detta kommer att vara din nya gyllene regel. När man respekterar den här lagen kan många andra lagar som finns i era lagböcker idag plockas bort och göras av med, då de inte längre gäller för din upplevelse.

Du är nu på väg att få uppleva sann frihet, för många av er för första gången genom alla era inkarnationer i det fysiska, och vi är här för att se till att allt som har tjänat till att hålla er nere och förtryckta tas bort från era nya liv för alltid. Ha tålamod med oss när vi går vidare med dessa många förändringar, då de är i stort antal och kan vara mycket komplicerade, men vi försäkrar er alla att förändringarna kommer att fortsätta enligt schemat och det kommer inte att tillåtas att det blir fler förseningar av något slag. Så snart hindren från de mörka är borttagna skall det inte finnas några andra skäl till att bromsa upp våra framsteg. Ni kommer nu att få se vad verklig förändring ser ut som.

Vi kommer att börja med en omstrukturering av era regeringar så snart Kabalen är borta från makten. Det har varit en korruption inom de flesta av er världs regeringar, i många fall har de lett hela vägen till toppen av en hierarkisk struktur. Vi avser att riva ner denna pyramidstruktur ett block i taget och bygga om era regeringar med personer av integritet, heder och en känsla för rättvisa och rent spel. Dessa män och kvinnor kommer att upprätthålla er nya lag, och er nya lag kommer att vara baserad på kärlek.

Det är så det kommer att bli och det blir ingen tolerans eller undantag i er nya lag. Alla som försöker att stå i vägen för ert nya system kommer att plockas bort och tas till en plats som mer exakt matchar deras vibrationella och medvetandes nivåer. Det är så här det måste vara, då ingen eller ingenting kan tillåtas stå i vägen för er nybildade värld. När ert nya samhälle tar form blir det som en nyfödd baby som behöver kärlek, god vård och näring, och var och en av er kommer att vara föräldrarna till den nyfödde och det blir var och ens ansvar att uppfostra henne med kärlek och ge henne vad hon behöver.

Många av er har visat er värda att vara ledare i ert nya samhälle och kommer under de närmaste dagarna att erbjudas möjligheter inom era nya regeringar. Det är så det kommer att vara i er nya värld, där var och en av er kommer att förtjäna sin position i samhället genom era goda gärningar och handlingar och inte längre skall positioner av makt fyllas genom svågerpolitik, missbruk av inflytande eller tvång av något slag. Ert samhälle skall vara fritt och rensat från varje korruption på alla nivåer, och det kommer inte att finnas någon anledning för någon av er att någonsin behöva avvika från vägen av ljus för at överleva, då allt ni någonsin kommer att behöva för er själva och era familjer kommer att bli ert. Ert nya system blir ett system som bygger på överflöd och så många av sjukdomarna i ert samhälle som var symptom på brist och knapphet kommer att försvinna för alltid.

Det är nu dags för det som många av er har väntat på under lång tid. Showen håller på att börja och vi ber er att fortsätta med att vara deltagare i er show och inte vara bara åskådare. Det kommer att finnas tillräckligt med åskådare till dessa rättegångar och vad vi ber om är aktörer som tar plats på scenen. Vi kommer att fungera som regissörer för denna produktion och föreslår var era talanger kan bli bäst utnyttjade, men håll alltid i åtanke att vi bara föreslår våra idéer för er. Och de slutliga besluten för allt ni gör blir upp till er då det är er värld och ni kommer att skjuta alla skotten.

Vi är här som rådgivande kapacitet och för att hjälpa er med det som ni inte är riktigt lämpade för. Under de kommande dagarna kommer ni som ett samhälle att bli fullt kapabla att ta hand om er själva på alla möjliga sätt och vi kommer att gå vidare och lämna kvar ambassadörer här för att observera hur er nya värld växer och tar form. De kommer at rapportera tillbaka till oss och vi skall alltid finnas till för er om ni någonsin skulle behöva hjälp från oss i framtiden. Många av er kommer att lämna med oss såsom medlemmar av Galaktiska Federationen av Ljus när vi reser till nya världar och börjar våra nya uppdrag för att hjälpa en annan planet, precis som vi nu är här för att hjälpa er. Detta är vad vi gör, och vi ser fram emot att ni skall följa med oss på vårt nästa uppdrag.

Förhöjda medvetandetillstånd är vad vi avser att nå genom våra uppdrag till andra världar. Vi placerar vår personal inom växande samhällen där de kan vara sig själva och effektivt höja medvetandet hos andra runt omkring dem när de lever sina liv. Detta är en mycket effektiv metod som vi har arbetat på att finslipa under eoner av tid, och vi skall fortsätta med den här metoden eftersom den har visat sig vara mycket effektiv i att höja individers såväl som det kollektiva medvetandet hos världar.

När våra Ljusarbetares arbete är avslutat är det dags för dem att återförenas med oss och gå vidare till nya områden för deras arbete. Så är fallet vid den här tidpunkten på denna planet då många av er slutför era uppdrag som Ljusarbetare för att höja det kollektiva medvetandet i den här världen. Ni kommer nu att återförenas med oss när vi fortsätter med nästa uppdrag i den här operationen. När allt vårt arbete är avslutat här kommer det att bli dags att flytta vidare till nya destinationer och nya uppdrag. Ni kommer då, naturligtvis, som medlemmar i Galaktiska Federationen av Ljus, liksom några av er som är medlemmar i andra galaktiska kommandon, att återförenas med era besättningar och resa till platserna för era nya uppdrag.

Vårt arbete tar aldrig slut, naturligtvis, då det finns nyfödda världar varje ögonblick av varje dag genom hela detta Universum, då det är ett evigt växande och ständigt expanderande uttryck av Skaparens dröm. Var och en av er är ett uttryck av Skaparens dröm också, och ni är också evigt växande och evigt expanderande varje ögonblick av varenda dag. Vi är också här för att hjälpa er att växa till mognad, precis som vi är här för att bistå samhället som helhet.

Genom alla våra resor finns det varelser från högre dimensioner som vägleder oss och när oss, eftersom detta är det sätt som detta Universum har utformats på. Ingen av oss är någonsin ensam på våra resor då vi är skyddade, älskade och omhändertagna av dessa från de högre rikena vars uppdrag är att vaka över de i de lägre rikena och hjälpa dem på deras resor. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara. Vi har också varelser från högre dimensioner som vakar över oss, vägleder och skyddar oss, och så snart du stiger upp blir du också uppmanad att vaka över och vägleda varelser från en lägre dimension, medan dessa från de högre rikena fortsätter att vaka över dig. Det är så det är i detta Universum, då vi aldrig lämnas ensamma utan vägledning på vår resa utan slut.

Vi är alltid skyddade och omhändertagna, och det är därför det aldrig finns anledning för rädsla. Rädsla är en illusion, liksom separation, inom ditt lägre dimensionella tillstånd, men när du stiger upp in till de högre rikena kommer denna illusion att blekna bort som den hägring den är. Och du kommer att minnas att du aldrig varit ensam och oskyddad, inte för ett enda ögonblick på hela din resa. Vi är här för att hjälpa er att minnas detta, och vi är här för att vaka över er och skydda er, precis som vi alltid har gjort och alltid kommer att göra. Jag har aldrig mött ett sådant motstånd mot sanningen tidigare, men vi plöjer oss igenom dessa väggar av brist på information i god tid, då vi går vidare med vårt uppdrag. Vänligen observera att det kommer att finnas ytterligare hinder framför oss innan ni går in i de sista och slutliga faserna av uppstigning, men dessa hinder kommer också att tas bort, ett i taget av oss tillsammans som ett team.

Om vi tittar på dessa projekt ser vi en finstämd arbetsmaskin som består av medlemmar av er mänskliga familj och medlemmar av våra kosmiska familjer. Tillsammans möter vi inga hinder som kan stoppa oss, och vi kommer att lyckas som vi gjort så många gånger förr och gå vidare för att möta nya utmaningar och nya äventyr i detta vårt Universum.

Vi har haft tuffare jobb tidigare, men det betyder inte att den här speciella uppgiften är utan utmaningar. Kabalen och deras hantlangare har visat sig vara formidabla fiender, men de har sett sin sista dag då de nu drar sig tillbaka med solnedgången och de får inte tillstånd att se en annan dag. Vi har effektivt neutraliserat deras stridskrafter och de kan inte längre komma med några invändningar mot våra rörelser och våra planer för att installera ett nytt samhällssystem på er planet.

Varje plan, varje strategi, varje manöver och varje bön de har kastat på oss har omintetgjorts och de är nu utan alternativ och kommer inte att få se någon återhämtning av sina stridskrafter eller av deras planer på en världsdominans. Allt är över för dem! De vet detta, de vet att vi vet detta, och nu vet ni också detta. Det är över, segern är vår tillsammans, som det alltid har varit skrivet.

Vi är Galatiska Federationen av Ljus.

Kanaliserad genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish