Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Att välja framtida händelser. 6 juni, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Att välja framtida händelser. 6 juni, 2012


Er framtid vid denna tidpunkt kan liknas vid pusselbitar som det är upp till var och en av er att sätta ihop själva och på så sätt konstruera någon sorts bild från dem. Det är upp till var och en av er att själva bestämma vad det är ni önskar uppleva härnäst, och det är sedan upp till var och en av er att välja denna möjliga framtid och själva uppleva den, och göra den till er verklighet genom att fokusera på den tills den är den verkligheten ni upplever.

Att fråga oss vad du vill uppleva under de kommande dagarna är som att be en kristallkula att skapa din upplevelse för dig, och det är inte så det fungerar. Hur det fungerar är att du skapar någon typ av upplevelse du önskar, och det är bara du själv som kan ställa frågan hur du vill ha den. Så vi föreslår att du gör precis detta och frågar dig själv: ”Vad är det jag vill uppleva?” Och du kommer att få ditt svar.

Vi kan inte göra det mycket tydligare än så här, och vi hoppas att många av er som läser dessa rader just nu har en större förståelse för vad som väntar er och hur du skapar dessa händelser med dina tankar och din avsikt idag. Vi ser att många av er försöker få pusselbitarna från oss eller från andra metoder av spådom om er framtid, fast detta helt klart är ett slöseri med både tid och ansträngning, då det är mycket bättre att lägga tiden på att skapa precis den typ av framtid du önskar att du skall få uppleva och som du känner skall tjäna dig bättre än din nuvarande upplevelse av den.

Genom hela din långa resa har du skapat händelser för dig själv som väntade på dig där framme, och perioden i din resa som du nu går in i är inte annorlunda. Den största skillnaden idag än vid någon annan period i er historia är att många fler av er nu blir fullt medvetna om att det är ni själva som äger makten att skapa vilken som helst upplevelse ni vill ha för er själva. Vi hoppas att du kommer att utnyttja denna kunskap till dess största potential och skapa den form av upplevelse du önskar dig. Det finns inga gränser eller begränsningar, regler eller riktlinjer, för den enda regeln är att det inte finns några regler.

Att fråga oss, Ashtar Command, hur du kommer att uppleva dagarna framåt, inklusive din uppstigning till de högre rikena av möjlighet, skulle vara att begära av oss att råda och erbjuda dig en uppsättning regler och riktlinjer, för varje bild vi målar för dig av din framtid skulle göra just detta. För vi skulle begränsa din upplevelse genom att erbjuda dig vår egen syn på vad du kanske kan eller inte kan uppleva. Förstår ni nu lite bättre varför, även om vi njuter av en större helhetsbild från vår utsiktsplats, vi inte kan svara på era frågor om vad som ligger framför er?

Förstår ni att vi gör detta från den kärlek vi har för er, för vi önskar er all den frihet som ni förtjänar för att skapa varje verklighet för er själva som ni önskar få uppleva, och vi vill inte överskrida våra gränser och gå in och förstöra på något sätt vad ni har rättmätigt förtjänat genom alla de prövningar och upplevelser ni har fått utstå för att få den kunskap, visdom och erfarenhet som ni äger idag, liksom stolta, lysande troféer.

Vi har ibland målat vackra porträtt och landskap för dig av vad som är möjligt för dig, och alla dessa exempel på levande färger och vackra gobelänger är verkligen möjliga för dig. Det har de alltid varit och kommer alltid att vara, och ingenting alls har förändrats för dig, för alla dina möjligheter skiner fortfarande lika lysande som de alltid har gjort, väntande på att du skall välja dem och göra dem till dina egna. Det finns några bland er som har låtit oss veta på senaste tiden vad de känner, för vi har avstått från att beskriva för er de underbara möjligheterna som finns för er framtid, som vi tidigare gjort, och på så sätt backat ut från löften som getts till er. Så är absolut inte fallet, för allting som någonsin har funnits tillgängligt för er är fortfarande tillgängligt för er, och ingenting som ni önskar er för er själva, eller önskar få uppleva, är längre bort från att uppnås än det varit någon gång.

Vi hoppas att ni förstår detta, och vi hoppas att ni inte börjar att medvetet, eller på annat sätt, sätt upp gränser eller begränsningar för er själva när ni går vidare, för detta är vad ni kommer att göra om ni börjar tro att ”himlen är gränsen”. Ni kommer att börja skapa framtider för er själva som återigen är grundade på brist och begränsning, knapphet och utmanande svårigheter, och vi frågar er: ”Är detta vad ni verkligen vill ha?”

Välj noggrant era framtider, för vi vill göra det klart ännu en gång för er, att vad än det är ni väljer, vad än ni skapar för er själva, kommer att bli ert. Detta är er gåva, det är en gåva från er Skapare, och ni kan vara säkra på att ni kommer att få denna gåva, för det finns inget annat sätt när det gäller detta. Tänk noga, tänk kreativt, välj din gåva och linda in den hårt genom att fokusera på den och erbjud den till dig själv, bär den med dig varje dag, när dagarna går och du börjar gå in i den nya verkligheten som du skapar för dig själv när din gåva öppnas.

Vi skulle vilja se att fler av er tänker på vilken typ av gåva ni skulle vilja få, och vi skulle också vilja se fler av er som delar med sig av kunskapen om hur man skapar dessa gåvor för er själva. Vi skulle vilja se denna kunskap delad med alla era bröder och systrar som uttrycker oro, har frågor och tvivel eller rädslor om er framtid. Vi skulle även vilja se så många av er som möjligt dela kunskapen om händelserna som ligger framför er och att det är ni som skapar dem, för varenda dag ni går framåt, och att det inte finns några regler och riktlinjer, ingen framtid som är ristad i sten, att tidslinjerna är mycket flytande och fluktuerar under varenda minut på dagen.

Om ni kunde se dessa tidslinjer från vår utkikspunkt så skulle ni de dem som invecklade, flytande strömmar av ljus och färg som tonas in i och ut ur varandra när de blandas tillsammans i en vacker dans. Detta är tidslinjerna som ni flirtar med varenda dag, och det är dessa tidslinjer som ni väljer med varje tanke, uttryck och dröm ni har. Vi skulle vilja se, eftersom så många av er nu har nått denna förståelse, att ni delar denna visdom med andra, för det är er dag, det är er dans och det är ni som väljer musiken. Och den viktigaste sak att förstå är att det är ni som gör upp planerna för detta party, och ingen annan.

Vi tackar er för att ni gav er tid att lyssna på oss idag så att vi kan erbjuda vår visdom och låta er bättre förstå händelserna som ni skapar där framme och framtiden som väntar på er.

Vi är er Familj av Ljus från stjärnorna.

Kanaliserad genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish