Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 26 april, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 26 april, 2012


En dag vill vi utrusta er med en lista över alla de världar och raser av varelser som är här i samarbete med er vid den här tiden. Det finns en mängd olika världar som är här som hjälper er och vakar över er, och vi skulle vilja att ni fick en bättre förståelse för vem dessa är och vem ni är. Ni är en mix av många olika stjärnraser och stjärnvärldar över hela detta Universum. Ni är inte bara ett folk i den meningen att ni kommer från en plats i Universum. Ni är en ras, den mänskliga rasen, men era gener är en speciell mix av många raser som har format en allians för att bättre kunna hantera universella, politiska frågor och suveräniteter från många olika stjärnsystem som har intelligent liv.

Det har varit på det här sättet under många eoner, där olika varelser från olika delar av Universum har kommit tillsammans i fredligt samarbete för att förbättra sina egna och andras liv. Så är fallet här just nu på er planet, då många olika raser, världar och stjärnsystem har kombinerat sina talanger och sina gener för att skapa en ras av varelser som är en sann bild av denna stora allians av intelligenta arter. Var och en av er är en omhuldad produkt av detta stora bemödande. Var och en av er är älskad, omhändertagen och skyddad, då var och en av er är en medlem av vår familj.

Försök att se er själva som många stjärnfamiljers stolthet och låt detta ge er en bättre förståelse för vårt uppdrag och varför vi är här med er just nu. Som vi har sagt och hållit fast vid hela tiden, och snart kommer att få möjlighet att bevisa, så är vi inte här av själviska orsaker eller för att manipulera er eller använda er eller er planet av några själviska orsaker. Vi är här som er familj och som vår familj, vi älskar och respekterar er och agerar och handlar för ert välbefinnande på alla sätt.

Många av er har nu blivit introducerade för era Stjärnfamiljer på ett eller annat sätt. Många av er har blivit kontaktade telepatiskt och har fått en uppfattning om varifrån ni kommer i Universum. Ni alla kommer under de närmaste dagarna att få ta emot denna information från era respektive Stjärnfamiljer, och vi vill att ni skall veta att det inte finns några fördomar eller favoriseringar här, för de av er som har blivit kontaktade vid denna tid är de som inte bara är redo att ta emot denna information mentalt och emotionellt, utan som också kan ta emot den här informationen telepatiskt.

Detta sätt att kommunicera med er på måste tillämpas vid denna tid av säkerhetsskäl. Det är därför vi inte kan posta en lista offentligt med namn och era hemvärldar eller kommunicera med er genom mer populära medel. Vi försäkrar alla er som är intresserade av sådan information att detta kommer att förändras under de närmaste dagarna, när de som fortfarande står emot den nya världen har tagits bort från ert samhälle.

Vi har talat sedan länge nu om att ta bort dessa individer som är i allians med den mörka agendan, och vi vill att ni skall veta att den här operationen inte är ett skepp som har seglat eller en idé eller ett koncept som har övergivits eller glömts bort. Dessa arresteringar kommer att ske, det kan inte bli på annat sätt, då dessa individer utgör en vägspärr för er nya värld och det kommer inte att tillåtas att något eller någon blir kvar här som ett hinder för vad som är rättmätigt ert och kommer att bli ert.

Detta är ett av skälen till att vi är här med er, och tillsammans kommer vi inte att misslyckas. Operationen att ta bort dessa individer är inte vår operation utan en operation som utförs av våra Jordallierade, och vi deltar i denna operation genom att erbjuda våra förmågor inom vissa områden. Detta är en operation som engagerar många och mycken planering har gjorts och fortsätter att göras i den här processen. Just nu så fortsätter planen att röra sig framåt och ni kommer tids nog att få se resultaten av allt det enorma arbete som utförts av så många av ert folk. Detta kommer att ske och det kan inte vara på något annat sätt.

När vi går vidare under de kommande dagarna kommer ni att få se fler resultat från era bröders och systrars insatser för att ta bort de mörka från deras maktpositioner. En del av er ser just nu avgångar och uppsägningar på många olika nivåer av byråkrati av individer som har valt att frivilligt bana vägen för inkommandet av individer som är allierade med Ljuset och er nya värld. Dessa manövrer är alla en del av den större bilden och varenda förändring av ledarskap är ett steg mot ert nya sätt att leva. Se varje avgång eller avskedande som en positiv strävan mot vårt gemensamma mål, för det är det verkligen.

Just nu ber vi er att hålla elden brinnande i era hjärtan för er nya värld, för den är mycket närmare än ni kanske tror och den kommer att bli er, ingenting kan stoppa det. Alldeles för mycket har redan åstadkommits för att tillåta att någonting skulle kunna stoppa er nya dag från att klättra upp över horisonten. Denna dag kommer, några tum närmare för varje dag då vi, tillsammans med våra Jordallierade, fortsätter att arbeta outtröttligt mot våra gemensamma mål.

Vi ber er, våra Ljusarbetare på fältet, att fortsätta med era insatser för detta är inte en tid för att sakta ner eller ta en paus från era uppgifter, utan en tid för att tillämpa era talanger och ge ert uppdrag allt ni har. För allting som vi har diskuterat med er, allting som ni har drömt om och längtat efter finns där, precis bortom räckhåll, och det behövs bara lite mer ansträngning för att föra allting som ni har förtjänat in i era liv.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se
As channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish