Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Att välja sitt bo. 12 juni, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Att välja sitt bo. 12 juni, 2012


Den TV ni tittar på, även om ni tror att denna teknologi är ny och det allra senaste inom branschen, så är den faktiskt mycket gammal och föråldrad. Även de soffor ni sitter på, trots att konceptet har förblivit detsamma, så har många saker här också förändrats. Detta är bara ett urval av vardagliga saker som ni tar så för givet, men detta kommer att ändras radikalt för er under de kommande dagarna. Det är inte alltför mycket när det gäller den framtid som många av er kommer att gå in i som kommer att fortsätta att vara som idag.

Vi, Galaktiska Federationen av Ljus, vill inte att ni skall jäkta iväg till dessa förändringar som i många områden kommer att bli fantastiska. Istället vill vi försiktigt eskortera er ut från upplevelserna i det nuvarande paradigmet in till en ny verklighet som vi tror att ni håller med om är långt mer givande, njutbar och mer lärorik än den verklighet ni nu lever i.

Det finns många av er som är redo, och några av er ser till och med fram emot dessa förändringar i upplevelser, men det finns ännu fler bland er som inte är redo vid den här tidpunkten att företa sådana omvälvningar i sin verklighet, och de ser därför inte alls fram emot förändringarna lika mycket som andra gör. Försök att hålla i minnet när ni fortsätter med era ansträngningar att dela er sanning och det ni känner till om de kommande händelserna, att dessa kanske inte finns i framtiden för alla dem ni talar med. Det är så det måste vara då ett val måste göras här, att antingen uppleva en ny början eller att fortsätta uppleva det som har blivit en vana och som vissa tror, åtminstone vid denna tid, är deras enda verklighet.

Var snälla och respektera och hedra deras val, och låt dem få den tröst och den uppenbara säkerheten de känner finns i deras nuvarande bo inne i hemmet för deras verklighet, så att det kan förbli ostört så mycket som möjligt. Detta är det bästa ni kan göra för dem. Att skaka ut dem ur boet innan de är beredda att flyga iväg på egen hand är inte i någons intresse.

Dessa själar är ännu inte beredda för en sådan resa och kräver mer skolning och erfarenhet precis här där de är. Känn ingen sorg för dem, för det finns ingen anledning till det. Var glad för dem, att de förstår vad de behöver för sin egen själs utveckling, och var tillmötesgående nog att acceptera deras val som det bästa valet för dem. Om de kunde förstå ditt val så kanske de inte skulle tycka att det är det bästa valet, i alla fall inte för dem.

Vårt val är personligt, och varje val vi gör är heligt och bör bli hedrat. Vänligen hedra och respektera deras val, för det är det val som de känner är bäst för dem just nu. För de av er som väljer ett nytt äventyr med nya utmaningar, glädjeämnen och triumfer säger vi att detta också är ett val som vi i de högre rikena har gjort i vad ni känner som vårt förflutna.

Det fanns en tid när alla vi som redan har gjort dessa val, och alla ni som nu gör detta val, istället valde att stanna kvar inom välbekanta gränser av våra hem i de lägre dimensionerna. Det kommer en dag för varenda själ när det blir ett val mellan att lämna det gamla och att få uppleva det nya, så känn inte att det är din uppgift att skaka om alla för att väcka dem och dra dem ur sin nuvarande verklighet för att du tror att det är bäst för dem, eller att de kommer att missa något så fantastiskt och givande.

”Allt i rättan tid för alla varelser när det är deras tid” är ord vi önskar att ni tänker på idag. Vi har observerat att en del av er känner att det är er plikt att ”störa boet” för dem som fortfarande sover här i deras hem i den tredje dimensionen. Det är inte någons plikt eller uppgift just nu eller vid någon annan tidpunkt. Vad din uppgift innebär är att vara en ledstjärna av ljus för dessa som håller på att vakna och väljer att följa ljuset upp till vägen som kommer att leda dem ut härifrån, och öppna upp för en ny värld av skönhet och upplevelser. Det borde inte vara svårt för någon av er att känna igen tecknen på att någon visar sitt intresse att lämna den nuvarande verkligheten för nya horisonter.

Det finns, och det kommer att finnas, familjer som är indelade i de som önskar en ny start och de som önskar att stanna kvar här. Detta kan betraktas som en smärtsam upplevelse för vissa av er som förstår att det kommer att bli avgångar härifrån och en tid när ni måste säga adjö, åtminstone för just nu. Detta är bara naturligt och vi kommer inte att be er hålla inne med era känslor, men vi föreslår att ni skall förstå att det aldrig måste bli ett permanent farväl, för det kommer alltid att finnas möjligheter för dig att återförenas igen med de som idag är din familj och dina vänner.

Många av oss här i de högre rikena står här idag med nära och kära som tidigare har gått separata vägar också, endast för att återförenas i glädje och ibland i stor överraskning när det var dags för dem som stannade kvar i de lägre dimensionerna att göra valet att gå in i och börja sina nya liv i det vi kallar hem.

Det kommer att bli andra möjligheter för alla som väljer att stanna kvar här i er nuvarande dimension att stiga upp in i de högre rikena av möjligheter. Vänligen känn det inte som att ni måste stressa dessa själar som vill stanna här, för det är viktigt att tillåta dem fortsätta sina upplevelser precis här där de är. Och det är endast de själva som vet bäst vad de behöver eller önskar få uppleva.

Tack för att ni förstår detta och tack för att ni låter dessa själar fortsätta sin resa som det passar dem och, snälla ni, försök inte att i onödan ”skaka vaggan” i deras nuvarande verklighet, för det kommer inte att göra dem något gott och kan till och med leda till problem som ytterligare försenar den dag de väljer att lämna här och den dag du blir välsignad med en glädjefylld återförening med dem.

Försök att se det som att alla de saker du gör för dem idag är en förberedelse för deras uppstigning som kommer en dag, även om det betyder att låta dem vara och tillåta dem att fortsätta vidare i deras nuvarande dröm, utan att lära sig alla detaljerna i din dröm. Detta kan vara det bästa för en del av dessa själar som ännu inte är beredda på en sådan livsförändrande uppenbarelse.

Det mänskliga psyket är en känslig blomma och måste förbli skyddad från storm och ogynnsamt väder och tillåtas blomma i den varma och närande solen med lite regn från tid till annan, eftersom båda sakerna är nödvändiga för dess växt. Kom alltid ihåg detta och gör ditt bästa för att inte trampa på plantorna, och låt dem ta in lite sol och lite regn medan de fortsätter att växa och blomma till den kraftfulla, odödliga varelse av ljus som ni nu blommar till.

Tack för din tid idag och tack för att du tar hänsyn till känslorna och valen hos alla andra själar, även om de är så väldigt nära dig och du känner att de kommer att missa något och du kommer att sakna dem. Det är så det måste vara just nu, då vi alla måste lämnas ensamma för att få näring och växa i trädgården vi väljer, oavsett var den trädgården växer.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish