Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 3 april, 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 3 april, 2012


Vi måste ta reda på hur många människor som lever inom de områden som är utsatta för översvämningar och som vill flytta till de säkra zonerna under kommande månader. Vi vill att så många som möjligt lämnar med oss och flyttar tillfälligt därifrån. Vi erbjuder trygghet och säkerhet och vi kommer att ha säkra hamnar, byggda i vissa områden över hela er värld. Detta är vad vi önskar göra, och vi kommer att hjälpa er att göra de nödvändiga förändringar som minskar styrkan i skalven som orsakar att havsnivåerna stiger. Efter detta tar vi ett steg tillbaka och låter Moder Natur färdas på sin egen nödvändiga kurs.

Det kommer att bli mycken förvirring när det gäller den här processen och vi skulle vilja skingra så många ogrundade rykten som vi kan just nu. Vad som inte kommer att ske är en total förstörelse av er värld. Ett av skälen till att vi är här är att se till detta. Vi har många års erfarenhet inom områden som är relaterade till detta och vi har många teknologier som kommer att hjälpa till att underlätta förskjutningen av de tektoniska plattorna och minska deras rörelser, vilket gör det lättare för er att fortsätta framåt så smidigt som möjligt till er framtid.

Vi har metoder som gör att många av er kan förflytta er mycket lätt, och det kommer att finnas massor av tid att slutföra denna uppgift och flytta dem som idag lever i områden som är utsatta för översvämningar. Det blir inte ett scenario där ni har någon anledning till panik eller att bli rädda på något sätt. Ni är inte ensamma i den här processen och ni har många vänner här vid denna tidpunkt för att hjälpa er att göra övergången så smidig som möjligt. Ni har vårt ord på att vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa er på alla sätt vi kan. Ni kan lita på detta.

Vi frågar er vilket skäl det finns för er just nu, eller någon annan tid, att frukta de dagar som ligger framför er? Vi vill att ni skall veta att alla ni som kommer att vara involverade i omflyttningsprocessen förstod detta helt klart innan er nuvarande inkarnation. Ni förstod då att det inte skulle finnas någonting att frukta när ni nådde fram till den här tidpunkten och ni förstod också klart den här processen som ligger framför er nu. Vi frågar er: Vad har ändrats för er som gör att ni idag reagerar med sådan rädsla? Vi säger till er att det aldrig har funnits någonting att frukta och där finns ingenting att frukta nu. Ni kommer att gå vidare in i er framtid tryggt och fridfullt, då det inte finns några hinder som ligger framför oss som vi inte kan besegra.

Vi ber er att den här gången visa för de andra runt om er så mycket mod och självförtroende ni kan för att vara en vägvisare för dem, att visa dem att det inte finns någonting att vara rädd för. Det är det huvudsakliga skälet till att många av er är här just nu. Vi ser så många av er Ljusarbetare som reagerar i rädsla på dessa nyheter, att en del av er kommer att förflyttas till torrare mark under viss seismisk aktivitet, och vi frågar er varför en sådan process skrämmer er så? Det är inte därför ni är här! Ni är inte här för att reagera med rädsla och panik på en sådan nyhet och hjälpa till med att sprida rädsla i era samhällen. Ni är här därför att ni genom erfarenhet vunnit visdom, kunskap och mognad för att hantera situationer sådana som dessa med elegans, mod och självförtroende.

Ni är nu kallade att göra jobbet som ni valdes till och gick med på att utföra innan er nuvarande inkarnation. Ni har kallats till att vara ledare för era medmänniskor och leda dem in till morgondagen så lugnt och behagligt ni kan. Detta är speciella talanger som många av er äger, och detta är skälet till varför ni valdes ut bland de många som uttryckte sitt intresse för att vara med här just nu.

För dina tjänster kommer du att bli rikligt belönad och du förstod att dessa belöningar inte skulle komma utan ett visst mått av arbete för din del. Detta är en process av ”ge och du skall få” och vi ber dig just nu att ge allt du kan av service till ditt uppdrag och till andra runt om dig och hjälpa dem att hålla sig lugna genom att själv behålla ditt lugn och inte tillåta rädslan besätta dig.

Några av er visar mod och oräddhet på dessa nyheter, och vi ber er som ger efter för rädsla att se på dem som förebilder och se dessa framtida händelser genom deras ögon så gott ni kan. Detta är vad vi ber er om just nu, och vi tackar er för att ni ger processen era största ansträngningar och beslutsamhet. Vi kommer att fortsätta med att ha kontakt med er varje steg på vägen och ge er regelbundna uppdateringar genom hela denna process. Under de kommande dagarna kommer vi att arbeta personligen med många av er och detta kommer att ske i god tid innan någon behöver börja flytta från vissa områden.

Det finns de bland er som för närvarande uttrycker rädsla som också kommer att arbeta med oss personligen under kommande dagar, och vi frågar er: Kommer ni fortfarande att visa rädsla vid den tidpunkten? Ni och era familjer kommer att tas om hand och varje person inom vart och ett av dessa områden som kommer att påverkas av några översvämningar kommer att ha massor av tid och få medel från oss att på ett säkert sätt flytta tills det är bedömt säkert för dem att återvända hem. Det finns ingenting att vara rädd för för någon. Ingen kommer att undantas från vår hjälp av någon som helst orsak. I god tid skall vi diskutera vidare med er om dessa områden som vi tror kan få viss översvämning och alla i dessa områden kommer att informeras om sina alternativ och det lilla de måste göra för att göra en säker förflyttning.

Vi tackar er just nu för era ansträngningar med att vara lugna och balanserade och vi tackar er för att ni hjälper era bröder och systrar att även de är lugna och balanserade. Vi skall tala med er snart och tills dess, vet att vi är era bröder och systrar och vi är här för er och kommer inte att låta någonting hända med er. Vi älskar er alla och vi kommer snart att få möjlighet att visa precis hur mycket vi älskar er, de närmaste dagarna. Tills dess, vi kommer att fortsätta att dela våra budskap på det här sättet för att påminna er om att vi är här för er och vi kommer alltid att vara här för er.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus. Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish