Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 20 april, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 20 april, 2012


Du kan söka hos Arkens folk efter säkerhet och du kan söka hos oss efter vägledning och instruktion om hur man kan förbereda sig bättre och hur man går vidare genom de närmaste dagarna. Vi vill inte se att någon skadas eller några överdrivet stora besvär för er och vi har teknikerna och resurserna för att låta varenda en av er gå vidare på ett smidigt och lugnt sätt genom övergången som ligger framför er.

Det finns absolut ingen anledning att vara nervös eller rädd för de kommande dagarna. Det finns absolut ingenting som vi inte kan handskas med tillsammans. När vi delar med oss av denna typ av information till er så förväntar vi oss att en viss nivå av rädsla uppstår, men vi förväntar oss också att ni skall kunna hantera denna typ av problem och att ni gör lämpliga val som kommer att leda er till vägen som ni önskar få uppleva på er resa.

Vad vi inte vill ha är någon form av panik alls, då detta inte bidrar till ett lugnt och effektivt tillvägagångssätt. Tänk tillbaka till era dagar i grundskolan där ni lugnt och tyst praktiserade en brandövning om och om igen genom alla åren i skolan. Det är så vi skulle vilja fortsätta under dagarna framför oss, och vi ser ingen anledning till att de tillfälliga omflyttningarna runt om i er värld inte skulle kunna fortsätta precis som dessa brandövningar som ni praktiserade så ofta som barn.

Vi kommer att ha gott om möjligheter att tillfullo informera er om vilka områden vi tror kommer att vara känsliga, och ni kommer att förstå helt vilka alternativ ni har för att gå vidare. Det kommer att vara gott om tid att ta era beslut, och det kommer att finnas gott om tid för att börja med omflyttningen. Vart var och en av er vill gå och vara säkra kommer vi också att diskutera i detalj med er. Vi vill säga att dessa områden helt blir anpassade för era behov och kommer att vara ganska så bekväma för er.

Vi skulle inte vilja ha det på något annat sätt, för ni är vår familj, våra bröder och systrar, och vi önskar att allt skall vara så bekvämt som möjligt för er. Ge oss denna möjlighet att få hjälpa er på det här sättet utan att ni är rädda för oss, utan att ni misstror oss och allting kommer att bli bra och det finns ingen anledning att oroa er för säkerheten för er och era familjer.

Vi har utfört sådana här operationer många gånger förut i det förflutna, och vi är ganska så erfarna i precis hur man går vidare med sådana saker. Ni kommer att bli ledda på vartenda steg på vägen och övervakade och skyddade av oss genom hela den här omflyttningsprocessen. Vi skall göra absolut allt vi kan för att se till att ingen skada uppstår för er och vi kommer att tillgodose behoven hos varenda en av er.

Det finns ingen anledning att se framåt med rädsla på de utmaningar som ligger framför er utan istället se på dessa utmaningar som en möjlighet att lära och skaffa erfarenhet och finslipa era färdigheter för nya karriärer som kanske visar sig för er. Se på dagarna som ligger framför er som en möjlighet för er att hjälpa era medmänniskor och att göra det ni gör bäst. Ta fram alla de talanger och den kompetens som du har lärt dig under dina många inkarnationer och tillämpa dem i varje dags situationer i kärlekens namn och en service till andra människor, som kan dra nytta av dina erfarenheter och din villighet att hjälpa andra. Detta är det sätt som vi skulle vilja att ni alla ser på de dagar som ligger framför er.

Det kommer att finnas de bland er som istället väljer att se på dagarna framför er med rädsla och ångest, och vi måste hedra dem som väljer att fortsätta framåt på det sättet. Vi ber er, våra Ljusarbetare på fältet, att agera som vägvisare för att visa andra sätt för de andra, sättet som ni väljer att gå vidare på och uppleva dagarna framför er. Visa dem det sättet och många kommer att välja att följa er och uppleva dessa dagar genom kärlekens ögon, av mod, av centrerad känsla och stabilitet.

Det kommer att vara många som söker dig efter svar och stöd, och vi ber dig att utnyttja alla de gåvor du har, alla färdigheter du har finslipat och all den visdom du har uppnått och läst tillräckligt om för att kunna ge denna själ vad den behöver för att få den igenom de här dagarna.

Många av er har tränat under många livstider för den här möjligheten att tillämpa vad ni har lärt er. Denna möjlighet finns redan här nu, för många börjar lära sig att det ännu finns några utmaningar framför er, och de sträcker sig redan ut och söker efter svar, förståelse och stöd. Vi ber er, våra Ljusarbetare, att titta efter dessa själar för de letar efter er. Försök att nå ut till dem och känn vad det är de behöver vid denna tid för att underlätta deras känslor och lugna dem med försäkran om att allting kommer att bli bra, för det är verkligen så - allting kommer att bli bra!

Dagarna framför er är ett fönster för alla att gå igenom in till en ny dag av välsignelse och under, otroliga möjligheter och potentiella chanser. Detta fönster är vidöppet för er, och det är stort nog för hela planeten att slinka igenom, in till er nya dag. Vi är här för att göra allt vi kan för att hjälpa er och er planet för att kunna göra det så problemfritt som en överföring kan göras, och varenda dag arbetar vi flitigt mot det målet.

Vi tar inte ledigt någon dag och vi slösar inte bort någon tid, utan ser till att varje uppgift som behöver genomföras blir gjord. Vi försäkrar er att alla uppgifter kommer att bli helt klara i god tid och ingenting eller någon kan eller får stå i vägen för er stora dag. Ni har vårt ord på att vi kommer att göra allt i vår makt att se till detta och att det inte finns något hinder som kan eller kommer att uppstå som vi inte tillsammans kan ta bort.

Vi kommer snart att arbeta tillsammans med dessa uppgifter och ni kommer själva att få bevittna att varje hinder som idag står i vägen för uppstigningen blir lugnt och effektivt borttagna, ett efter ett. När en tydligare bild målats upp för er och ni arbetar personligen vid sidan av oss, så känner vi att detta kommer att underlätta mycket för den oro och de farhågor som vissa av er känner vid den här tiden. Vi ser också att fler och fler av er känner så under kommande dagar då denna information blir mer och mer känd.

Vi går framåt så långsamt som möjligt med informationsprocessen och just nu är det bara en handfull av er som är medvetna om vad ni kan förvänta er under kommande dagar. Vi ber er inte att just nu ta ansvaret för att dela med er av denna information, utan snarare föredrar vi att den helt enkelt sprids naturligt genom vänner och familj för att bättre underlätta för det mänskliga medvetandet att ta emot denna nya förståelse.

Som vi har sagt tidigare så finns det gott om tid att förbereda sig och det finns gott om tid att hantera varje uppgift som skall utföras. Det är ingen brådska och det finns ingen anledning att känna någon brådska. Allt är bra och allt går framåt lugnt och smidigt och helt perfekt enligt våra noggrant lagda planer.

De personer i er värld som fortfarande är anslutna till Kabalen och deras agenda kommer inte att utgöra något problem när ni går vidare, ni kan vara säkra på det, då detta är en av de uppgifter som vi skall uppnå tillsammans. Snart kommer ni att sitta på första bänk för att se den här delen av operationen, och vi vet att många av er mycket ivrigt väntar på denna händelse. Vi ber er bara att ha tålamod lite till, då allt går framåt mycket bra på den fronten också.

Ni kommer snart att få se resultaten av arbetet av så många individer i så många olika områden, inklusive er själva, som har arbetat så hårt med att sprida nyheterna om denna händelse, precis som vi bett om, och vi tackar er igen för allt ert hårda arbete och er hjälp inom detta område. Allt ert hårda arbete kommer inte att ha varit förgäves, då allt kommer att löna sig i god tid för att börja med nästa fas i vår övergripande operation. Vi kommer att hålla er underrättade och informerade med uppdateringar om vår verksamhet och vad nästa steg kommer att vara, vartenda steg på vägen.

Just nu är vi helt förberedda och redo och väntar på att våra jordallierade skall ge oss signalen att de är redo att gå vidare med nästa fas i operationen, vilket är arresteringarna av medlemmarna och deras medarbetare inom den kriminella Kabalen och de som har konspirerat och handlat emot ert folk.

Ni kommer snart att själva få veta när denna signal från våra jordallierade har getts, då ni börjar se gripandena av dessa individer. När ni börjar se detta blir det en markering av den punkt där ni inte längre behöver ta någon annans ord på det längre, då det kommer att bli helt tydligt och klart för er att det vi har talat om är sanning och att vi säger sanningen.

Vi ser så mycket fram emot denna dag, för det kommer inte bara att rensa era samhällen av dessa individer som har tillfogat er så mycken skada, utan vi ser dessa arresteringar som ett byggande av en stor bro av förtroende och samarbete mellan våra två världar, er civilisation och våra i de högre rikena. Detta är en bro som vi har byggt tillsammans, och detta är en bro som vi kan utnyttja till dess fulla potential för att länka våra två samhällen genom dimensionerna och föra de gåvor till varandra som vi erbjuder varandra. Gåvor av kärlek, av vänskap, av teknologier, av kunskap och visdom kan vi börja dela med varandra så snart byggandet av denna bro är klar. Sten för sten, tillsammans med folket i er värld, skall vi bygga denna bro. Och det kommer inte att dröja länge nu tills den är öppen för oss alla att promenera över.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se
As channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish