Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Ashtar Command - Att möta fiendeskap online. 30 maj, 2012
Meddelande från Ashtar Command - Att möta fiendeskap online. 30 maj, 2012


Det är din uppgift som Ljusarbetare på fältet att göra vad du kan för att höja dig ovanför den ibland negativa och till och med fientliga atmosfären som skapats över hela ert sociala nätverk, dvs Internet. Det är inte ditt jobb att engagera dig i debatter och argumenterande med individer som ännu inte förstår eller praktiserar ett mer positivt sätt att kommunicera på. Du har tränats och har visat att du kan ignorera de gliringar, förolämpningar och försök att lura in dig i argumenterande.

Du har visat hur väl du kan utföra dina plikter som en bärare av högre ideal och på ett lämpligt sätt utför dina plikter även under hettan av till synes motsatta krafter som inte, och just nu inte kan, ser den större bilden och förstår vikten av en positiv kommunikation som leder till framsteg för varje person som är engagerad i sådana diskussioner.

Vad som har kommit fram här genom era kommunikationer online kan ofta beskrivas som fientligt käbbel mellan de som försöker att visa andra ett sätt att leva i ett högre vibrationellt tillstånd eller tankar, och de som ännu inte tillräckligt kan fatta det här konceptet och förstår att det är kärlek som är motivet som fört dig till den här konversationen i första hand.

Vi ser så många av er, våra hängivna Ljusarbetare, som hela tiden har kvar ert fokus på att leverera, positivt i attityd och svar, era synpunkter när ni är engagerade i samtal med andra, och vi ser och uppskattar så mycket de av er som står kvar centrerade och balanserade och vägrar alla försök att lura in er i upphettade diskussioner, utan är professionella i alla lägen.

Vi ser bara då och då att en del av er tillåter er själva att bli lurade in i en upphettad debatt, och vi vill bara erbjuda er stöd och säga till er att komma ihåg er utbildning och komma ihåg att många av er har många gånger förut tagit på er sådana uppdrag och har framgångsrikt hindrat alla försök att dra in er i konversationer som inte har någon förmåga att producera positiva resultat, oavsett vad ni erbjuder och tillför till diskussionen.

Vi påminner de av er som hamnar i situationer med personliga attacker och förolämpningar mot er integritet, att ange era skäl till att publicera sådant innehåll och delta i dessa diskussioner, och sedan gå vidare och inte låta er själva tyngas ned av de tunga, negativa vibrationerna. Om du kan göra detta så skulle du göra dig själv och ditt uppdrag en stor tjänst, och vi, Ashtar Command, tackar var och en av er för era enorma insatser att sprida vågor av högre dimensionella vibrationer över hela er planet för att hjälpa till med att rensa bort de smutsiga resterna av så många år av negativa stormar.

Vi vet att du kan göra det, och det är därför du är här. Vi har fullt förtroende för dina förmågor och vi vill bara påminna dig idag att inte låta dig dras in i diskussioner som fyller behovet för några att gå in i konfrontation och en argumenterande diskussion. Detta är en vana hos ett antal individer i den här världen. Det är ett beroende, ett behov att fylla ett tomrum som skapats av bristen på mer positiva utlopp av deras kreativa och akademiska makt som, vid den här tiden och delvis, ligger vilande inom några av dessa individer. Med tiden kommer portarna att öppnas även för dem, och som kraftfulla floder flyter ut i havet, så kommer de konstnärliga och intellektuella önskningarna att blomma, resulterande i en manifestation av vackra blommor hos en kreativ gåva.

Vad vi ser från vårt perspektiv är prunkande buketer av lysande, färgglada blommor som blommar runt om över hela er planet, från de frön som så många av er, vackra själar, har sått. Utan ert hårda arbete och er hängivenhet så hade ingen av förändringarna som hade planerats för den här världen kunnat bli möjlig. Det är ni som skall tackas för vad som sker här, och även då antalet kan anses litet av de som förstår detta och uppskattar arbetet ni gör, från vår synpunkt sett är ni solskenet och regnet för de frön av möjligheter som finns i er värld.

Vi tackar er, vi uppskattar er, och vi säger till er att det kommer att komma en dag när ni är de identiteter som blir kända för era enorma insatser för att för in kärlek och ljus, frid och välstånd, harmoni och balans i er värld. Ni blir kända och erkända av alla som kommer att förstå att gåvorna de njuter av är välsignelser som har gjorts möjliga genom ert outtröttliga arbete och er uthållighet att fortsätta vidare trots sådana motgångar.

Att återställa en planet till fred, välstånd och harmoni är aldrig en lätt uppgift. Det finns världar som har varit nedsänkta i mörker under så många eoner att när ljus börja skina genom vissa korridorer blir invånarna chockade, som ”ett rådjur i strålkastare”, som ni säger. Många vet inte vad de skall göra med detta, och många kan inte enkelt smälta denna livsförändring, ändring i medvetandet och verklighetens förändrade information.

Detta är mycket viktigt för er att komma ihåg hela tiden, att mycket få av de världar som vi besöker för att hjälpa att avancera så långt som de önskar att avancera, kan lätt och snabbt fatta dessa koncept och förstå att de är for deras eget bästa och upphöjning. Många av dessa varelser från de världar vi besöker reagerar negativt och reagerar också med fientlighet mot introduktionen av dessa nya idéer och koncept. Det är inte annorlunda, som många av er kommer att inse, här i denna värld.

Många av er står inför samma hinder och motgångar, enbart från olika ansikten och annorlunda namn, men produkten är densamma och den är en förening av rädsla och förvirring, osäkerhet och obekvämlighet. Vi vill alltid gå försiktigt och långsamt fram när vi introducerar ett annat sätt för samhället och människors liv. Vi måste trippa mycket lätt, då många av varelserna som vi har att göra med har sköra psyken och ömtålig känslomässig och mental makeup. Även om vi alla är bröder och systrar, så är inte alla varelser som ni. Inte alla varelser är gjorda vad ni är gjorda av, och inte alla varelser har upplevt vad ni har välsignats med att få uppleva och som gör er till de varelser ni är idag

Det fanns en tid, kanske för mycket länge sedan, när ni också för första gången blev exponerade för en livsförändring och ett koncept för en förändring av er verklighet. Och kanske ni då reagerade på samma sätt som en del nu reagerar på er tillförsel av dessa nya idéer idag. Vi ber er att alltid hålla detta i åtanke, och kanske detta ger er gåvan av ett ökat tålamod och en ökad tolerans för dem som slår vilt omkring sig med olika former av verbal sparring och smockar till din heder och integritet. Vi ber dig också att komma ihåg vem det är du är och vem det är och vad det är som du representerar, och så fortsätta med att vara ett lysande exempel för dem vi erbjuder våra gåvor av kärlek och service till.

Vi älskar er och vi säger till varenda en av er att ni utför era plikter på en exceptionell nivå, och säger till er att mållinjen för detta skede i vår gemensamma operation närmar sig snabbt. Det kommer att bli snart som ni kan flytta vidare till nästa fas av vårt uppdrag och stolt veta att ni utfört era plikter efter bästa förmåga, samtidigt som ni lagt grunden till de många förändringar som kommer att återge harmoni till den här världen och lycka till de människors hjärtan som kallar den här planeten sitt hem och som inte har upplevt den här sortens glädje sedan eoner av tid.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se
As channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish