Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

underjordisk borrutrustning som ägs av den amerikanska militären. 26 maj, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Hemlig - underjordisk borrutrustning som ägs av den amerikanska militären. 26 maj, 2012


Det finns ett järnvägssystem för höghastighetståg som har byggts för hand av era arbetare och era skattepengar, ett arbete som förbinder många större städer och hamnar för destinationer runt om över hela er glob. Detta höghastighetssystem för transport har utformats och byggts för nöjet och lyxen för dem i er värld som kallar denna värld deras egen. Det har inte byggts för att användas av folket i er värld, de som betalat för det genom sitt arbete och pengarna som har tagits från dem genom skatter och andra medel för att beröva er ert välstånd.

Detta system förbinder de rika, berömda och celebriteterna med de platser någonstans och överallt de önskar att färdas till. Detta järnvägssystem går i höga hastigheter som når Mach 6 eller 7, även vissa delar av systemet som färdas i Mach 8 eller 9. (Mach 9 är 9 gånger ljudets hastighet eller 6,912 miles i timman). Detta är en otroligt hög hastighet jämfört med snigelfarten som ni, folket, har tillåtits att färdas av dem som kontrollerar er värld. (Mach är en måttenhet för flyghastighet).

Vi har för avsikt att ändra på allt detta för er, men det är ni människor som måste ta itu med det själva. Ge oss en signal och era signaler på att ni nu är redo att ta tillbaka er värld från dessa giriga män och kvinnor som alltför länge har hållit er förtryckta, medan de lever i lyx, välbehag, rikedom och hälsa, samtidigt som ni knegar och sliter bort era liv i slavgöra och tankar pengarna som pumpas in i deras mycket djupa fickor. Är ni inte trötta på detta? Har ni inte nått den punkten nu där allt ni vill göra är att skrika ut: ”Jag har fått nog, jag skall ta tillbaka det som är mitt, det som är vårt och inte en lekplats för några få mycket rika och mycket giriga varelser”! Om ni fått nog, om ni är redo för en förändring så säg: ”Jag är redo för förändring”, och vi kommer att höra era ord, för de kommer att höras högt och klart som en skottsalva runt om i Universum.

Hjälp oss att hjälpa er att göra dessa förändringar genom att fortsätta med att lägga grunden liksom järnvägsspår, som tillåter det fria flödet av dessa nya idéer och koncept för att nå stationer som är fyllda med ert folk runt om i hela världen, en värld som är er! För er, våra Ljusarbetare, och alla de som önskar delta i våra program för att låta er värld avancera till vart ni rättmätigt hör, är det er uppgift vid denna tid att vara de som förser medborgarna på den här planeten med information så att de blir förberedda och villiga att lära sig mer om vad som har pågått och vad deras möjligheter är idag. Vill ni göra detta för oss och för er själva? Kan ni dela denna information och all annan information med liknande innehåll som handlar om det sätt som ni, folket på Jorden, håller på att förtryckas och hålls som gisslan i ett fängelse av en tidsram som ni inte tillhör?

Den rätta platsen som ni tillhör är stormsteg ifrån var det är ni nu befinner er. Ni har drivits billbaka och hindrats från att avancera tekniskt och vetenskapligt på er resa. Ni har varit placerade i en position där många avancemang eller framsteg hållits bort från er med hjälp av utpressning, skrämsel, lagliga manövrer och svarta projekt som har tagit bort er egen kraft av genialitet och uppfinningsrikedom. Blotta mängden av uppfinningar och teknologiska framgångar som har låsts in och gömts för er är överväldigande och kommer att splittra trossystemen hos många i er värld när den dag kommer för att äntligen bryta förseglingarna för dessa valv och de öppnas för er alla, så att ni själva kan bevittna vad som har förnekats er under så väldigt lång tid.

Många av de gåvor som kommer att erbjudas er när det gäller teknologiska framsteg kommer inte ens att komma från oss i Galaktiska Federationen av Ljus. De kommer från ert eget folk som, genom sin egen intelligens, uppfinningsrikedom och strävan efter sanningen och ett bättre levnadssätt, skapade dessa maskiner, teknologier och teorier som aldrig tilläts delas med någon annan.

Några av dessa geniala män och kvinnor har spärrats in för att tysta dem och deras uppfinningar. Några av dem har avrättats av er Kabal, som har svurit till sin agenda att fängsla ytterligare människor på er planet. Att förstå detta är att förstå varför så mycket i er värld befinner sig i ett tillstånd av dysfunktion, förfall, kaos och föroreningar.

Vi vill förändra allt detta genom att hjälpa er att göra dessa ändringar själva. Vi vill göra det klart än en gång att vi inte kommer att komma till en värld och ändra på saker och ting från sättet de är på och sättet de har blivit på, eller kunde ha varit på. Förstår ni skillnaden? Detta är viktigt, eftersom vi läser orden från många av er som publicerar offentligt innehåll på era sociala nätverk att vi, Galaktiska Federationen av Ljus, har försäkrat er att vi är här för att ändra på saker och ting för er. Detta är inte fallet! Vi är här för att låta er, folket på er planet, göra det verkligt som ni gör klart för oss att ni väljer att uppleva under den här tiden.

Vi presenterar olika sätt för er att göra era val kända för oss. Hur ni gör dessa val kända för oss är i första hand genom era online-samhällen, men också genom de tankemönster som finns i ert kollektiva medvetande. Det här är två metoder i vilka vi väger in egenskaperna i ert beslutsfattande och hur ni väljer att fortsätta på er kollektiva resa. På detta sätt kan vi lämpligen bedöma hur ni som ett kollektiv ser på er värld och hur ni önskar ändra den, om ni vill det alls. Detta är ett viktigt steg, då vi inte har rätten att förändra era upplevelser på något sätt som ni inte själva väljer. (Kom ihåg att vi inte läser era individuella tankeprocesser utan ert föregående medgivande, för vi hedrar alltid er rätt till privatliv).

De förändringar som vi har i beredskap för er är hur vi känner att er värld kommer att blomstra i hög grad medan den också förbättrar livet för alla i den. Det är upp till er om ni väljer att går med på att detta är förändringarna ni önskar för er själva eller inte. Vi lär från era önskemål genom att sammanställa data på dessa för varje dag som går. För att kunna sammanställa dessa uppgifter måste vi introducera dessa nya koncept, idéer och tekniker i ert kollektiva medvetande så att ni kan överväga detta. Vi gör detta i första hand genom dessa meddelanden som sänds genom våra kanaler. Det är därför många av er har läst många gånger våra beskrivningar på hur era liv och er värld kan bli. Vi målar upp denna bild för er för att ge er ett alternativ till en verklighet som ni kan överväga och bestämma för er själva om den tilltalar er.

Detta är var vi gör när vi genom våra kanaler delar med oss av underbara exempel på hur er värld kan bli under kommande dagar. Vad vi inte gör är att ge er löften på att detta är vad ni kommer att få. Ni kommer bara att få det ni som kollektiv väljer. Kan ni förstå detta? Förstår ni att när vi talar om en vacker värld, fri från föroreningar, en värld av absolut frid, lugn och harmoni och balans, så ger vi er inte ett löfte att detta är vad vi skall ge er? Vi ger er möjligheten att välja om detta är vad ni vill ha för er själva. Jag hoppas att vi har gjort detta klart, för vi önskar inte att någon av er tror att vi ger er löften, för så är det inte.

Vi försäkrar er att vi kommer att göra allt vi kan för att ge er den upplevelse som ni önskar för er själva. Detta är vad vi kommer att göra för er, och vi värnar om denna möjlighet att tjäna er, våra bröder och systrar, på det här sättet. Motiveringen för våra insatser här är kärlek. Kärlek för er, kärlek för vår Skapare, kärlek för varje levande varelse över hela detta Universum. Vi har inga dolda motiv och motiveringar. Kärlek är vår motivation och den är den enda motivationen vi, Galaktiska Federationen av Ljus, någonsin behöver för att fortsätta vår färd genom detta Universum, till tjänst och i service till alla varelser och alla världar som våra bröder och systrar kallar sitt hem. Ni, Jordens folk, är våra bröder och systrar, och ni är vårt nästa stopp på vår aldrig sinande strävan att erbjuda gåvorna av frid, harmoni och välstånd till världarna vi kommer till.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish