Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Televisionens mörka agenda! 25 juni, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Televisionens mörka
agenda! 25 juni, 2012


Vad är spänning och vad är avkoppling? Vad vi skulle vilja diskutera med er idag, kära ni, är era val att engagera er i antingen aktiviteter och fritidssysselsättningar som leder till känslor av upprymdhet, höjer pulsen och blodtrycket och ökar medvetenheten om era kroppars känslor. Eller så söker ni avstå från aktiviteter och fritidssysselsättningar som skulle låta er kropp vila, att helas och förbli i tysthet och lugn, medan ni njuter av energier som är så vitala för er healing, för er tillväxt och för stärkandet av era fysiska kroppar, vilket inkluderar de mentala, emotionella och andliga aspekterna hos er själva, såväl som den fysiska sammansättningen av era kroppar.

Vi ser att många av er springer från det ena till det andra, trängs och knuffas och försöker att göra det bästa av och krama det mesta ur vartenda ögonblick av varje dag. Och vi påstår att dessa mönster inte bidrar till vad som kunde bringa i dagen det högsta goda och friskare kroppar. Vi vill föreslå att ni istället söker få mer tyst tid, söker fler perioder av vila och avkoppling, där era kroppar kan undvika konstant stimuli och bättre läka sig själva och bygga upp sig själva, bättre stärka sig själva för nästa steg på er resa. Detta är vad vi skulle vilja se mer av. Vi skulle vilja se mer av att ni läser böcker, hellre än ser på TV, då TV och dess ständiga bombardemang av visuella och ljudliga stimuli leder till en spridning av er energi och lämnar trasiga hål i hela ert väsen, genom varje lager som är er kombinerade farkost.

Att skydda sig från denna storm som ni kallar television är något som vi i de högre rikena uppriktigt och allvarligt rekommenderar, för det finns allvarliga och farliga effekter som uppkommer inom er genom att titta på denna anläggning som spelar på beroende- och ibland sinneskontrollteknik, för att få er att stanna kvar och titta. Detta verktyg från Kabalen har noga finslipats av mycket falska, intelligenta och listiga sinnen för att hålla er sittande framför det, medan det används till att kontrollera era tankemönster, era vanor och tendenser, och matar er med vad de, de mörka, önskar att ni tror på, att ni tror ni behöver, era rädslor och det som är er verklighet.

Vi skulle vilja att ni, våra kära, kunde uppbåda styrkan och beslutsamheten att gå upp och gå över till denna destruktiva anläggning och stänga av den. Om ni kunde finna ett sätt att få detta gjort så skulle ni göra er själva en så oerhörd tjänst, som på många sätt är oklar för er just nu. Men ni kan vara säkra på att vi kommer att dela med oss av vad vi vet om denna apparat och de tekniker som används genom den av den mörka Kabalen, så snart vi blir bättre bekanta under de närmaste dagarna.

Detta är en av de enklare uppgifterna vi har framför oss, men på samma gång känner vi att detta kommer att bli en av de svårare uppgifterna att genomföra framgångsrikt för många av er, för detta beroende och missbruk av televisionen går djupt och brett genom era samhällen över hela världen. Vår plan är att utrota detta ogräs i era samhällen och plantera en blomma istället, en blomma av högre utbildning och utveckling på det andliga området, såväl som på en akademisk nivå.

Vi avser att dela med er underhållning av en annan typ. Underhållning för ert sinne som inte är underhållning baserad på drama och våld, mord, lust, rädsla och misär, utan som istället kommer att roa er genom tillväxt och förstärkning av varenda del av er farkost. De förbättringar ni kommer att få uppleva är fantastiska, och vi tror att era TV-apparater kommer att bli ett träningsprogram för er, medan ni samtidigt vilar och njuter av lugna stunder och avkoppling.

Ser ni skillnaden här? Ser ni att som det är idag i er värld, även om ni tycker att ni kopplar av framför TVn, så är kroppen knappast i ett tillstånd av vila och avkoppling som låter den läka, växa och stärka dess många lager. Istället är varje del av er avsevärt utarbetad och stressad, inte så olikt ett av era träningsprogram, ni får ingen fördel eller belöning från den övningen. Vad ni däremot får är negativa effekter av att sitta framför TV-apparaten, som inkluderar stress, hjärtproblem, mentala och emotionella svårigheter och skador på era ögon, öron och på sinnet för emotionell känsla.

Detta är vad du får när du sätter på TVn och sitter där under några timmar och tittar på dina favoritprogram och ödelägger din kropp på så många sätt att det kommer att ta oss ett bra tag att förklara detta helt för dig. Våra team av forskare och läkare har övervakat era TV-program och den påverkan de har på er, och vi har kommit fram till bestämda slutsatser som vi känner kommer att överraska, och även skrämma, många av er. Det kommer att lämna många av er i en känsla av stor misstro för att detta har pågått under så lång tid, mitt framför näsan på er, utan att så många av er har märkt av den här agendan från de mörka.

Dessa mörka är ganska listiga och de är, en del av dem. mycket intelligenta och vad de saknar använder de pengarna som stulits från er till at betala de av er befolkning som gör jobbet för dem, som de inte kunde göra själva. En del av den teknologi som används mot er har utvecklats och kommit till stånd av människor bland ert eget folk och inte från de typer av varelser som de egentligen är. Dessa medlemmar bland ert eget folk, er egen ras, era egna religioner, från era egna länder, era egna samhällen, har i många fall blivit lurade eller bedragna för att göra den här typen av uselt arbete.

Dock finns det några få fall där enkel girighet och erbjudande av några få dollar var tillräckligt för att vända vissa individer mot sin egen sort. Vi ser på de val som dessa individer har gjort med nyfikenhet, för vi ser denna utförsäljning av deras egna vänner och familj för, vad som ofta är små mängder av rikedom, som ett val som ingen av oss i de högre rikena någonsin skulle ha gjort. Men vi påminner oss själva att ni alla är på en resa för att lära och att växa och vi ser allting som en lärorik erfarenhet.

Vi hoppas få se många av dessa vetenskapsmän, tekniker och forskare som har vänt sig emot sitt eget folk, och som arbetar så hårt för de mörkas agenda, att inse vad de har gjort och fortsätter att göra och byter sida under de närmaste dagarna. Och att de sedan hjälper till med att utbilda sina bröder och systrar och kastar ljus på allting som de har gjort. Vi känner att detta skulle hjälpa oss mycket i vår uppgift att förklara detta för ert folk genom en röst av trovärdighet, för vi känner att det är i detta område av trovärdighet som kommer att bli en så stor utmaning för oss, för vi tror att många i er värld helt enkelt inte kommer att hitta ett sätt att tro på vad de mörka, och även deras eget folk, har gjort mot dem och deras familjer.

För idag kommer vi bara att säga att ni kanske vill ta vårt ord för detta och gå upp just nu och stänga av TVn, även om det bara är för några få timmar mer än ni normalt skulle ha haft den avstängd. Ni skulle göra era kroppar en stor tjänst då de skulle börja med att omedelbart läkas från de skador som kommer att börja attackera er igen, när ni gör valet att sätta på era TV-apparater igen.

Vi är era vänner och er familj, och vi vill att ni skall veta att vi bryr oss så mycket om er och vi vill bara det som är bäst för er. Tills i morgon, vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

As channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish