Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Gåvan av Ungdom! 9 juni, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Gåvan av Ungdom! 9 juni, 2012


Vad skulle vitalitet, ungdom, mening och syfte betyda för dig i ditt liv? Vad skulle dessa gåvor göra för dig, och hur skulle de förändra ditt sätt att leva och gå igenom din dag? Detta är en fråga som du får nu vid denna tid, då det är en mycket lämplig fråga för dig att tänka på, eftersom det är några av de gåvor som erbjuds dig. Vi skulle vilja se att fler av er tänker på dessa ting och fokuserar på dem och gör dem till en verklighet för er, för det är så här det fungerar och alla dessa ting är möjliga för dig. Vad vi ser för er är ett totalt annorlunda sätt att leva, där så många av problemen och begränsningarna som ni för närvarande upplever kommer att lyftas bort från era liv. Och som ett resultat skulle detta ge många av er en mycket tydligare och trivsammare väg att färdas på.

En av de saker vi, Galaktiska Federationen av Ljus, kan göra för dig inom dessa områden, genom gåvan av avancerade teknologier, är att hjälpa dig att återställa ditt ungdomliga utseende och din vitalitet, styrka och uthållighet, hälsa, beslutsamhet och fokus. Detta är några av attributen för en yngre fysisk varelse. Vi har teknologin för att ändra allt detta genom att radera många år i era liv, medan ni, naturligtvis, behåller alla era erfarenheter, kunskaper och den visdom ni har förvärvat. Detta är en underbar gåva som vi erbjuder er under kommande dagar, och det är helt och hållet ert val om ni vill acceptera gåvorna från oss eller inte.

Din hälsa kan vara relativt lätt återställd så att du får tillbaka det viktigaste i livet för din fysiska farkost. Den har fått uppleva både slitage och tärande genom de många åren i dina nuvarande inkarnationer i det fysiska. Att radera dessa år är som att vrida klockan tillbaka i ditt liv, men samtidigt bevaras dina omhuldade minnen av fina upplevelser och viktiga lärdomar som du har tillskansat dig. Denna procedur är en mycket säker procedur, då vi har högt kvalificerade tekniker inom detta område som har många år av erfarenhet av att hjälpa alla typer av varelser genom hela detta Universum med att återställa deras kroppar tillbaka till en ålder där de fungerar optimalt och mer effektivt än under någon annan period i deras livslängd, oavsett hur kort eller lång den genomsnittliga livslängden är för deras speciella art. Detta är lika sant för den mänskliga arten, kära ni, och vi erbjuder er denna gåva av ungdom utan några förbehåll, inget finstilt, inget ”avtal med djävulen” som det brukar heta.

Det finns ingenting för dig att vara misstänksam för. Vi förstår att det är ett område inom det mänskliga psyket som tror att någonting kan vara för bra för att vara sant. Vi har studerat detta område i era trossystem och vi har kommit fram till några slutsatser om varför vissa av er tror att era upplevelser är fulla av icke justerbara begränsningar och gränser. Med tiden skulle vi vilja arbeta med er för att få bort dessa falska trossystem av brist, begränsning, knapphet, gränser och regler för er och låta er få se tydligare hur ert Universum och era liv kan se ut, och detta inkluderar era fysiska kroppar också.

Det finns ingen anledning för er att åldras på det sätt som ni gör vid denna punkt på er resa. Mycket av vad ni upplever här är helt enkelt en del av illusionen som ni gick med på att delta i innan era nuvarande inkarnationer. Många av parametrarna för era nuvarande upplevelser kommer att radikalt förändras under de dagar som ligger framför er och vad vi gör vid den här tidpunkten är att förbereda er för detta oundvikliga samt dessa gåvor som rätteligen är era och alltid har varit era. Detta är inte gåvor som är ”ogudaktiga”, ”oheliga” eller onaturliga för er och er art, inte alls. Gåvorna av ungdom, hälsa och vitalitet är de gåvor som skänkts er av er Skapare, som är Skaparen av allting i detta Universum.

Vi skulle först vilja ledsaga så många av er som vi kan bortom gränserna i det tänkesätt som du och ditt folk har, att du måste åldras på det sätt du gör, lida av så allvarliga svagheter, död, sjukdomar och obehag när du blir äldre. Ingen har någonsin sagt att detta måste vara fallet. Ingen har någonsin skrivit denna lag i sten, och det är inte en lag som ni i den mänskliga rasen måste följa. Vi förutser att många av er blir ganska så lyckliga av att få höra sådana underbara nyheter och vi delar er upprymdhet och ungdomliga övermått för sådana möjligheter. Och vi säger nu till er att denna gåva verkligen är er och att ingenting är för bra för att vara sant i hela detta Universum, som vi alla delar på tillsammans.

Vi skulle vilja förklara mer i detalj precis hur era kroppar kommer att byggas om med ungdom och vitalitet, styrka och kraft, och förmågor att lätt kämpa mot döden, sjukdom, virus och attacker på den från hårda element såsom solstrålning, och även saker som har tillverkats av människan själv såsom kemikalier som idag bombarderar ert system. Vi skulle vilja dela gåvorna med er som vi äger och gladeligen erbjuder till er och som kommer att låta människan blomstra och bli den levande blomma av liv som ni är och alltid har varit genom hela er långa resa. Tillåt oss, era bröder och systrar, er familj och vänner, få dela denna gåva av ungdom med er.

När ni möter oss, ansikte mot ansikte, eller kan se vårt utseende på annat sätt, så kommer ni omedelbart att se att många av oss bibehåller ett mycket ungdomligt utseende, oavsett hur många år av erfarenheter vi besitter som universella varelser på en resa precis som ni. Ni kommer att få se, förutom några undantag här och där, att många av oss väljer att visa oss med ungefär samma ålder. Och den här åldern i förhållande till er nuvarande mänskliga erfarenhet skulle vi säga skulle vara någonstans mellan början av till mitten av tjugoårsåldern. Detta är en ålder som vi känner skulle vara ganska lämplig för er ras också, då detta är en ålder där era mänskliga farkoster, enligt våra studier, fungerar operativt och vid max prestanda samt också når en hög nivå av estetik och utseende.

Vi skulle vilja göra dessa gåvor tillgängliga för er så snart vi kan, och även om det finns så många angelägna saker här i er värld vid denna tid, så är där också många av er som lider av sjukdomar och funktionshinder och vi skulle vilja befria er från dessa svårigheter så snart det är möjligt, för att ni skall kunna uppleva er resa genom en farkost som är mycket mer lämpad för upplevelsen. Vad skulle ni säga till detta erbjudande? Skulle ni låta rädsla, misstro, misstänksamhet och en hyperaktiv fantasi avskräcka er från att acceptera en sådan gåva från oss? Eller skulle ni acceptera denna gåva av ungdom och vitalitet, hälsa, funktion, prestanda och skönhet från oss, er familj? Vi vill se era kommentarer om ett sådant erbjudande, och vi är intresserade av att läsa om era samtal fram och tillbaka om denna gåva på ert sociala nätverk internet.

Vi kommer återigen att övervaka de allmänt tillgängliga områdena av ert internet, helt enkelt för att jämföra statistik och data för att mer klart förstå era medvetandenivåer vid den här tidpunkten. Detta för att kunna nå några slutsatser för hur förberedda ni är for presentationen av dessa, såväl som andra gåvor som vi äger, och vill ingenting hellre än att dela dem med er, våra bröder och systrar i den mänskliga familjen.

Oavsett vilka era synpunkter och åsikter är i denna fråga så välkomnar vi alltid era tankar och åsikter, för även negativa svar hjälper oss att sammanställa de uppgifter som är nödvändiga innan vi går vidare med sådana planer. (Ni kan lämna en kommentar under detta meddelande över hela internet, eller, om det inte finns något fält för kommentarer, lämna det på min blogg http://ascensionearth2012.blogspot,com. (Var snälla och sänd mig inte privata meddelanden, för GFL kommer inte att läsa våra privata mail eftersom de hela tiden respekterar och hedrar vårt privatliv.)

Vi tackar er alla igen för att ni deltar i sådana diskussioner genom hela internet, och vi kan säga att era insatser hjälper mycket vårt uppdrag här och vi påminner er om att allt det hårda arbete som så många av er gör inte går förbi ouppskattat och kommer inte heller att bli obelönat. Tack igen för er tid idag, och vi ser fram emot era kommentarer och diskussioner angående vårt erbjudande. Tack till alla och ha en välsignad och underbar dag.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish