Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Ashtar Command - 2 april, 2012Meddelande från Ashtar Command - 2 april, 2012


Hej, mina kära, vi skulle vilja ta tillfället i akt att tala med er idag lite mer i detalj om de kommande dagarna som nu ligger framför er. Vi ser att vårt budskap till er för några dagar sedan angående de tillfälliga omplaceringarna av dem som lever i områden som vi tror är mottagliga för översvämningar har orsakat stor uppståndelse och många upplever rädsla när de fick den här informationen. Vi vill förklara så tydligt vi kan och berätta för er att det absolut inte finns någon anledning att känna rädsla på någon nivå eller att oroa er alls för säkerheten för er själva, era familjer, era vänner och grannar.

Vi vill gärna dela med er några ytterligare detaljer om vad ni kan förvänta er under de närmaste dagarna, och vi anser att detta skulle ge er tröst och frid i sinnet med vetskap om att det inte finns någonting alls att oroa sig för. Fram mot det sista kvartalet av ert år 2012 – oktober, november och december – förutser vi några jordskalv som kommer att orsaka vattenskador på hem och företag som är belägna i områden som har en tendens för översvämningar. De områden som vi ser som benägna för denna typ av vattenskador inkluderar staten Florida och södra Kalifornien i USA, låglänta områden i norra Europa och områden i södra Asien.

Vad vi planerar att göra är att tillfälligt flytta de av er som bor inom dessa områden till platser som inte är känsliga alls för denna typ av vattenskador. Detta är förvisso inget nytt för dem som lever i Florida och södra Asien, för många gånger under ert förflutna har invånarna i dessa områden tillfälligt omlokaliserats på grund av annalkande orkaner och tyfoner och vattenskadorna som orsakats av stigande havsnivåer. Dessa invånare återvände till samma områden efter att stormarna passerat och detta är precis så som de av er som lever i områden som vi anser är känsliga kommer att uppleva den senare delen av detta år. Den enda skillnaden den här gången är att ni inte behöver flytta på egen hand med hjälp av era begränsade resurser och liten förvarning för att kunna förbereda sig.

De av er som lever inom dessa områden kommer att få hjälp av Ashtar Command och våra allierade inom Galaktiska Federationen av Ljus, och genom våra enorma resurser av högt utbildade besättningsmedlemmar och fantastisk, avancerad teknologi kommer era tillfälliga utflyttningar att gå betydligt smidigare än någon situation som vissa av er har upplevt tidigare. De som bor i dessa områden kommer att eskorteras av oss genom användande av våra avancerade teknologier och snabbt och lätt flyttas ut ur farans väg till områden som kommer att vara absolut säkra för er och era familjer under dessa få månader det gäller.

De av er som kommer att ha valet att bli tillfälligt omflyttade kommer att tillbringa upptill några få månader i områden som vi kommer att ha helt förberett för er, för att erbjuda er absolut komfort och bekvämlighet, säkerhet och välbefinnande. Det kommer inte att finnas något ni behöver eller önskar som ni inte har här, då allting som ni kan tänkas vilja ha kommer att finnas där för er. Ni kommer att ha möjligheten att ta ett väl förtjänat avbrott från era jobb och den stress som finns i ert dagliga liv och koppla av medan dagarna snabbt försvinner.

Detta blir en underbar möjlighet för många av er att lära känna oss bättre och vi ser så mycket fram emot att kunna dela som mycket med er. Vi har så mycket att berätta för er om oss själva och vår resa, och vi ser också fram emot glädjen att få lära oss så mycket om er genom era historier som vi hoppas att ni vill dela med oss, om era erfarenheter här på er vackra blå planet.

Vi skall fortsätta med att hålla er uppdaterade varje steg på vägen från idag genom resten av er tredimensionella upplevelse och bortom den, och vi säger er att snart under de kommande dagarna kommer vi att kunna börja tala med er mer personligt genom era medier och även ansikte mot ansikte med dem av er som kommer att arbeta med oss i de många projekt vi vill börja med er. Vi känner att så snart vi kan kommunicera med er på det här sättet så kommer ni att känna lättnad från en del av de bekymmer ni belastar er själva med idag.

Det finns ingen anledning till oro alls för dagarna som ligger framför er då vi har alla förväntningar att få se er uppleva er uppstigning på det sätt som den är planerad för er, vilket är en underbar upplevelse för varenda en av er. Det är så det är planerat för er sedan många eoner tillbaka och vi är här med er för att försäkra er om att ni skall få uppleva precis vad ni har sett fram emot sedan ni först satte foten på vägen för den här resan för så väldigt länge sedan.

Från denna dag och framåt kommer ni inte att ta ett enda steg ensamma och vi kommer att stå med er skuldra mot skuldra genom detta sista kapitel av er tredimensionella erfarenhet och stanna kvar hos er sida vid sida när ni öppnar er bok och vänder den första sidan i er nya historia.

Vi är er Familj av Ljus från stjärnorna.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish