Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av ljus - 22 maj, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av ljus - 22 maj, 2012


Med vår hjälp och vårt stöd kan så mycket bli möjligt för er värld och för ert folk. Det finns inte längre något behov för någon på er planet att lida på grund av brist och knapphet. Vi har medlen och tekniken för att låta varenda själ som är inkarnerad i er värld idag att frodas och utvecklas bortom allt som kunnat föreställas av många av er genom alla era inkarnationer i det fysiska. Det finns ingenting som inte kan åstadkommas så snart vi sätter igång för att nå ett nytt mål och hjälpa en värld att nå nya höjder för dess civilisation.

Idag är det en plan som utspelas i er värld. Denna plan har noggrant lagts ut av många sinnen i de högre rikena under många eoner av tid. Planen är inte en löst hopsatt plan av olika bitar och förslag från olika människor och olika sektorer i den övergripande operationen. Istället är den här planen en tätt knuten fusion av idéer och koncept av många stora tänkare och sinnen från många högt stående civilisationer som existerar i hela detta Universum. Det har inte lämnats en enda sten som inte vänts på, och det har inte funnits ett enda område i den här operationen som inte blivit noggrant studerat och planerat för att få till stånd denna extraordinära förändring för ert folk och er planet.

Vi kommer med många värdefulla gåvor för er, som kommer att ändra på sättet ni för närvarande överlever på, och hur ni just nu underhåller er själva i form av rekreation, inklusive era möjligheter till musikaliskt och konstnärligt uttrycksätt. En del av dessa många förändringar kommer ni att uppleva genom uppgradering av era transportsystem, era avfallssystem, era bibliotekssystem och era system för haven, som kommer att medföra omdirigering av vissa vattenleder som kan orsaka framtida problem för er värld.

Dessa förändringar är stora och de är många, men de är inte något som vi inte kan hantera och inte har utfört många gånger tidigare. Vårt kommando består av många högt utbildade och skickliga medlemmar av personalen, och det finns inget område av vartenda bemödande vi åtar oss som inte är fullt bemannade av team som är specialiserade i särskilda områden för vetenskap, av agrikultur, geologi, psykologi, hälsa, välstånd och resurser. Vi ser så fram emot att få dela med er vår omfattande expertis inom dessa områden i operationen och även många fler.

Vi har studerat er värld under en lång tidsperiod och vi förstår, som även en del av era akademiker i specifika områden gör, precis vad som behöver göras, var ändringar behöver göras och precis hur man skall närma sig dessa ändringar och genomföra dem för att de skall bli framgångsrika metamorfoser av de många och varierande system som idag utgör den inre mekaniken i ert samhälle.

Låt oss få hjälpa er med dessa många förändringar som vi har planerat och också har schemalagt för att bli genomförda vid vissa tidsintervaller under den här perioden i er historia. Hjälp oss att stödja er för att göra dessa förändringar genom att låta oss få känna oss välkomna, för vi är faktiskt er familj som har kommit hit för att besöka er under en kort period av återförening, innan vi måste gå vidare för att återförena oss med andra medlemmar av vår utökade familj också.

Detta är vad vi, Galaktiska Federationen av Ljus, gör. Vi använder vår fantastiska teknologi som låter oss driva våra skepp över hela vidden av galaxer som så vackert lyser upp vårt Universum. Vi gör stopp vid världar som vi känner är redo att välkoma oss, sina bröder och systrar, och låta oss hjälpa dem hjälpa sig själva att göra många förändringar, som kommer att främja deras samhällen till en större platå av effektivitet, säkerhet, hälsa, välstånd och förnöjelse för varje varelse som kallar den planeten sitt hem.

Vi har gjort detta under miljoner av era jordiska år. Vi är inte nya i detta grannskap. En del av våra hängivna besättningsmedlemmar och officerare av hög rang har deltagit i dessa uppdrag för att bringa världsfred och kärlek och ett högre levnadssätt sedan formandet av vår organisation för miljoner år sedan.

En del av er som är inkarnerade på Jorden idag i den mänskliga, fysiska farkosten, är medlemmar av vår organisation och har varit medlemmar här under hundratusentals år, även mer än en miljon år. Med tanke på detta, skulle ni hålla med om att ni och er planet är i mycket lämpligt sällskap för att hjälpa er med att göra de förändringar som är nödvändiga här i er värld, för att hjälpa den att utvecklas till ett högre tillstånd?

Vi har ingenting annat än ert bästa för ögonen. Vi har ingenting utom det största intresse för varenda varelse i hela detta Universum i åtanke. Vi har valet att välja de områden för vårt bemödande som ger oss glädje och lycka och låter oss få uppleva nya och spännande äventyr. Vi har gjort vårt val, och vi har valt att använda våra gåvor från vår Skapare – som också är er Skapare – och använda dem för att färdas genom hela vidden av detta Universum och ta till världar, var än de befinner sig, gåvorna som vi har blivit så välsignade med.

Om ni hade detta val idag, att kunna färdas genom hela detta Universum efter behag, under en relativt kort tidsperiod, vad skulle ni ha valt att göra då? Skulle ni välja att plundra och infiltrera samhälleliga strukturer för egna, giriga syften, för att fylla era fickor med andras guld? Skulle ni leta upp och förstöra alla de vackra underverk som de har designat och har byggt med sina egna händer, genom svetten av deras eget slitsamma arbete?

Skulle ni bränna ner alla de vackra verk inom litteraturen som fyller hyllorna i deras underbara bibliotek? Skulle ni förstöra alla de bitar av musik som de har komponerat för att dela med andra? Skulle ni försöka skada familjer som redan har upplevt så många svårigheter, kamper och smärta? Skulle ni öka på deras elände och skada dem och deras nära och kära, allt i namn av erövring? Eller skulle ni göra samma val som vi har gjort, vilket är att färdas genom vartenda hörn i detta Universum och ta med alla de gåvor vi fått till världarna och dela med oss av dem till varenda varelse som vi har äran och glädjen att få möta?

Var snäll och ta lite tid och tänk över denna fråga, och fråga sedan dig själv varför Galaktiska Federationen av Ljus är här idag i er värld och önskar få möta er. Detta är allt vi har att dela med er idag, men vi har så mycket mer att dela med er under de kommande dagarna. Vi älskar er, våra bröder och systrar i den mänskliga familjen.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

As channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish