Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 6 april, 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 6 april, 2012


Så släpp det som inte tjänar ditt högsta goda och fokusera på de saker i livet som ger dig glädje och som också höjer din vibration till nivåer som kommer att se dig stiga in till de högre rikena med de andra omkring dig som har gjort samma val. Att hålla en del av er tillbaka är vanor och tendenser och sätt som ni har valt att leva era liv på. Nu säger vi till dig: har inte tiden kommit för att släppa alla dessa begränsande egenskaper som inte längre tjänar dig på din resa? Vi är inte här för att tala om för er hur ni skall leva era liv.

Vi är här för att visa dig att det finns en annan väg och möjligheter som visar sig för dig nu. Därför är vi här och vi kommer inte att överskrida våra gränser och predika för dig att du måste följa vägen som vi har valt. Vi vill bara leda dig ödmjukt genom exempel, så att de av er som önskar får en ny början och ett nytt sätt att kunna finna den här vägen, om det är vad du önskar.

Under hela din resa har det funnits de som har rest före dig, och de har många gånger lämnat ledtrådar för dig att känna igen, för att du skall kunna följa i deras fotspår om du vill, precis som de kunde följa fotspår som lämnats på vägen för dem. Ingen har drivit på oss för att följa ett visst spår. Detta är någonting som var och en av oss har bestämt själva. Vi erbjuder samma rättigheter till dig och vi säger att du är helt fri att följa den bana du väljer. Vi önskar bara att få visa dig en väg som vi har valt, och denna väg har fört oss dit där vi är idag.

Dina resor har fört dig till den punkt där du mer klart kan interagera och kommunicera med oss om de högre rikena, och vi säger till dig att detta har gjorts möjligt genom de val du gjort längs med hela din resa. Vi har inte i onödan stört ditt beslutsfattande upp till nu, och vi kommer inte att i onödan påverka det idag eller någon gång i din framtid. Vi vill bara säga att valen du har gjort har fört dig till tröskeln i det hem som vi lever i, och vi säger bara att ett enda steg till över den tröskeln kommer att leverera dig till det kungarike som vi kallar vårt hem.

Många av er gör vid denna tidpunkt valen ni känner kommer att före er direkt till nya erfarenheter och en högre natur, och vi säger till er att när ni gör dessa typer av val så kommer de aldrig att vara fel val och de kommer att vägleda er längs vägen som leder er till de högre upplevelser ni söker. Om du söker högre upplevelser säger vi att de existerar och de finns här på vår sida, de väntar på dig att göra valen som kommer att låta dem bli din verklighet. De väntar bara på din ankomst. De väntar bara på att du skall ta nästa sväng på din väg. De kommer att finnas där, väntande på dig.

Vad dessa erfarenheter och upplevelser kommer att bli visar sig redan för en del av er innan de kommer i sikte. Inte alla av dessa upplevelser kommer att bli en total överraskning, då många av er börjar nå en förståelse om vad som väntar er snart. Vi målar ibland upp en bild för dig för att ge dig en idé om vart en del av dina val leder, och vi gör det av kärlek, för vi vill att du skall ha all information som behövs för dig att göra dina val som leder dig till precis dit där du önskar vara.

Vi vill inte att du skall färdas genom outforskade territorier utan karta och kompass. Vi vill istället förse dig med alla de navigationsverktyg du kommer att behöva för att göra medvetna val längs hela din resa. Du kan göra vad du önskar med dessa verktyg, och vi gör dem bara tillgängliga för dig, om du vill använda dem för att hjälpa till att vägleda dig längs din färd. Om du reser efter stjärnorna eller reser på en stig kommer det ändå att finnas verktyg tillgängliga för att hjälpa dig med din navigering. Använd dessa verktyg fritt och använd dem med klokhet, för de kommer att hjälpa dig längs vägen.

Längs din rutt kommer du att möta många andra som navigerar sin väg genom vindlingar och vändningar i sin tillvaro. Vi säger till dig att inte passera förbi varandra som två skepp som möts i natten utan kasta ankar för en stund och dela med er till varandra vad ni lärt er som har fört er tillsammans vid den här tidpunkten, och visa dem de navigeringsverktyg som du använder för att guida dig på din resa, innan du sätter segel igen. Vi ser så många av er som gör just detta idag och det värmer våra hjärtan att se så många sträcka sig ut till varandra på det här sättet och dela kartan som ni dragit upp genom er erfarenhet. Kom ihåg dessa kartor som andra har visat er, för de kan hjälpa er på något sätt under era resor som ligger framför er. Det finns alltid något nytt för er att lära och ni kommer aldrig att nå den punkt där ni har lärt allt som finns att veta. Det finns ingen slutstation för oss, för vår resa är en sådan som aldrig slutar att förundra och få uppleva, och vi är fria att fortsätta vår seglats i evighet.

Många av er har idag nått en ny destinationsport och kommer att ta in en ny besättning och tillsammans embarkerar ni en ny expedition genom detta magnifika Universum. Hela tiden under resans gång har du från tid till annan fått en ny besättning att segla med. Dessa är dina vänner och din familj, som har valt att lära sig liknande lektioner och fått liknande upplevelser som de du har valt. Det kommer en tidpunkt längs våra resor där de som har färdats med dig väljer andra lektioner och upplevelser, och det är vid den punkten du kommer att välja att gå ombord på olika fartyg och kartlägga olika kurser. Du kan möta dessa själar igen någon gång längre fram på resan, men det kan vara tid att säga farväl, åtminstone just nu, då du har nått en punkt där olika upplevelser krävs för din utveckling.

Du kommer att möta nya själar att resa med som har gjort liknande val för vad de önskar uppleva härnäst. Och du kanske till och med är återförenad med några gamla vänner och familj som har saknat dig mycket. Låt dessa som nu söker erfarenheter som skiljer sig från dina segla i sin egen riktning i vetskapen om att du kan möta dem igen någon gång där framme, och vet att du alltid kan hålla dina minnen av dem när ditt hjärta, medan du ställer in din egen kurs och seglar vidare. Du har många nya vänner och nya äventyr som väntar på dig där framme och de väntar bara på att du skall lätta ankar och fånga en ny bris i dina segel.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish