Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Dagens meddelande från arbetet i Inre Jorden - 20 maj, 2012Dagens meddelande från arbetet i Inre Jorden - 20 maj, 2012


Vi har idag en stor arbetsbörda och varelser från många olika stjärnsystem över hela detta Universum kommer och går och bistår på sitt eget sätt för att göra detta till en smidig övergång för den här planeten och hennes folk. Vi sysselsätter oss själva med dagens trängande frågor, som ofta handlar om saker som rör teknik och miljömässiga strukturer som behöver övervakas och ständigt behöver anpassas för att skydda allt som är värdefullt på Jorden. Ibland färdas vi till utsidan av planeten för att utföra tester och övervaka seismiska händelser och de effekter de har på den yttre beläggningen på alla era städer.

Vi har gjort upp planer för att förbereda er yttre värld för de kommande seismiska händelserna som kanske kan orsaka problem för er. Vi vill hjälpa er, våra bröder och systrar, när det bedöms vara ett lämpligt tillfälle för ett möte mellan våra två världar, som delar samma planet. Vi har ivrigt väntat på ett möte med ert folk ganska länge nu. Vi tycker att det är överraskande att få lära sig hur många av ert folk på den yttre världen som inte har en aning om vår existens. Detta har varit en av de bäst bevarade hemligheterna i er civilisation. Mörkläggningar och direkta lögner har fått ert folk att tro att den Inre Jorden bara består av idel sten och sedimentära lager. Detta är knappast sanningen, för det Inre Riket i den här planeten är en plats av stor expansionskraft, skönhet, färg, solsken och varelser från många olika platser, inte bara från denna planet

Vi kommer snart att eskortera en grupp av utvalda individer från ert folk ner in i riket i er inre planet. Vi önskar visa er skönheten som insidan av Moder Jord besitter, då hon inte bara är praktfull på sin utsida utan hon äger en stor skönhet inuti också. Vi ser så mycket fram emot denna dag när vi kan se den fullständiga överraskningen i era ansikten när ni färdas ner under jorden till vad ni brukade tro var botten av er värld under era fötter. Vi har så mycket att visa er och så mycket att förklara för er, även om dagarna går snabbt och det inte finns så mycket tid kvar att göra alla de saker som vi önskar att få göra och tala med er om.

Som många av er har börjat lära er så är hela planeten, som vi kallar hem, inställd på att lyfta sig själv in till de högre dimensionerna i detta Universum. Saker och ting kommer aldrig mer att bli desamma för er heller, såväl som för oss, när väl denna upplyftning har ägt rum. Vi vill ge er en kunglig visning av våra palats och våra hem, våra fält och våra skogar, älvar och vattendrag, våra sjöar och även vårt hav. Ja, vi har alla dessa vackra gåvor här i vår värld och vi önskar så att få dela dem med er. Önskar ni också att få möta oss?

Vill ni lära er om era sedan ”länge förlorade” bröder och systrar som har varit borta från er och ert samhälle under många, långa eoner av tid? Om du önskar möta oss, säg då ”Jag önskar få möta er!” Om du önskar att få dela våra skatter och utforska vår fantasiska Inre Jord, då skall det bli så. För den här planeten, hela den här planeten, är vår planet som vi delar tillsammans och inte längre kommer vi att vara separerade genom jordskorpan av denna Jord, som idag fungerar som en vägg mellan våra två härliga civilisationer.

Det finns viktiga saker att ta itu med innan denna återförening kan äga rum, men vi lovar er att detta möte kommer att ske och kommer att ske innan ridån går upp för vår uppstigning in till de högre rikena. Det finns så mycket att göra innan denna otroliga händelse och vi måste skynda oss med varje uppgift som ligger framför oss och som uppstår på en nästan daglig basis. Vi nedanför marken som ni går på är mycket upptagna, precis som vi ser att många av er är, ni hjälper till att åstadkomma de mycket behövda förändringarna på den här planeten. Vi hjälper till på vårt eget sätt för att göra detta till en lätt övergång för er, och under de kommande dagarna skall vi helt och hållet förklara för er vad våra ansträngningar har inneburit i tjänande och i kärlek till er, våra bröder och systrar på den yttre världen.

Idag, vill vi påstå, läggs mycket av vår tid på att skära ner på ansträngningarna från dem i er värld som är engagerade i förstörelse och förödelse och kontroll över ert folk. Vi bevakar deras rörelser, deras handlingar och även deras tankar, och vi vill vara tydliga mot er och säga att de aldrig kommer att tillåtas utföra sin ömkliga agenda, för vi kommer inte att tillåta detta, eftersom det inte kan tillåtas, och vi måste göra allting vi kan för att skydda vår dyrbara Moder, som är planeten som vi delar tillsammans.

Ni har ingenting att frukta från Kabalen och deras hantlangare, spridda över hela er värld, då vi har planer för dem och de måste stå för de brott de har begått mot er, deras eget folk, i namn av girighet och törst efter mer makt och kontroll. Vi har handskats med dem flera gånger förut genom hela er historia. Detta är inte första gången som vi har tvingats att ta ställning mot dem.

Det har funnits incidenter i ert förflutna där vi har tvingats att anbringa militära kampanjer mot invaderande styrkor, kontrollerade av era mörka tjänare. Detta kanske kommer som en stor överraskning för en del av er, men vi är medvetna om att det finns de bland er som har läst om åtminstone en av dessa militära strider. Och vi säger till er nu, vad ni har läst om detta är en sann redovisning av historiska händelser i ert inte alltför avlägsna förflutna.

Vi tvingades till detta genom att era militärer inkräktade i vårt rike och som hade erövring som orsak till sin närvaro här. Vi blev tvingade att använda vår farkost som flög genom era skyar i blixtsnabb hastighet och utrotade hotet som vi såg som mycket verkligt och mycket hotande för vårt folk och vårt sätt att leva här. Vi vill att ni skall förstå att vi aldrig skulle ta till vapen mot några varelser i hela detta Universum, såvida vi inte först hotades till livet. Detta var faktiskt fallet här i ert förflutna, och vi sparade så många liv och skepp från er marinflotta som vi kunde, medan vi ändå gjorde klart för dem och visade vår militära makt för att skydda vårt folk och våra städer under er mark.

Vi förutser inte något ytterligare behov för militär intervention, för överenskommelse har gjorts med många olika militära fraktioner i er yttre värld. Vi ser istället att dagarna framför går förbi fridfullt, med inga militära interventioner från några oseriösa eller officiella, statliga militärer i er värld. Vi kommer helt säkert aldrig att vara de som kommer att plocka upp vapen först, det kan ni vara säkra på, då våra avsikter är hederliga och alltid fredliga. Och vi vill ingenting annat än att få en fredlig lösning på denna period i er historia, som snart har passerat.

Det är bättre och ljusare dagar framför oss alla, och er värld på ytan är på väg att få uppleva förändringar på en extraordinär nivå, som kommer att föra fram till slutet på så mycket lidande som många har upplevt under så lång tid. Detta gläder oss så väldigt mycket, då vi har velat ingripa och hjälpa er i så många olika områden under en så lång tidsperiod, men har inte kunnat det på grund av hot från er militärmakt som kontrolleras av Kabalen över hela er värld. Snart kommer detta inte att vara fallet längre, för tiden har kommit för alla militärer i er värld att lägga ned sina vapen och resa flaggor för vapenstillestånd, fred, kärlek, enhet, tolerans och av förståelse och delande.

De dagar som sedan gammalt har varit fyllda med girighet och profiterande, tortyr, mord, förödelse och krig, med spridda perioder av fred, upphör nu för er. Istället stiger vid horisonten en ny dag av fred och välstånd för varje medlem i ert samhälle. Och detta kommer aldrig att ta slut för er, för ni kommer aldrig mer att få uppleva en återgång till de gamla sätten med krig och våld någonsin igen. Det är så det kommer att bli, då detta är det sätt det måste vara på för den här planeten, vår planet, för att hon skall kunna fortsätta sin resa genom detta magnifika Universum.

Vi kommer att göra allt vi kan för att se att denna dag kommer, och vi skall fortsätta med våra insatser härifrån och göra denna nya dag och denna nya vision till en verklighet för var och en av er som önskar att gå in i ett nytt paradigm och uppleva mer av vad detta Universum erbjuder er. Hjälp oss i våra ansträngningar att hjälpa er, genom att sprida ordet om vår existens här under planetens yta. Berätta för era vänner och er familj, och även folk som ni möter för en kort konversation, att ni har en familj i den Inre Jorden som har varit separerad från er under eoner av tid. Detta är allt som skiljer oss åt för vi är ett med er och har alltid varit ett med er och kommer alltid att vara det. Säg till dem att vi ser fram emot vår återförening med er och att vi erbjuder många gåvor av frid och vänskap, i kärlek och i service till våra mänskliga bröder och systrar som har kallat den yttre världen sitt hem, medan vi kallar den Inre Jorden vårt hem sedan tusentals år tillbaka.

Det fanns en tid när vi också kallade den yttre världen hem, men händelser på ytan av den här planeten nödvändiggjorde vårt behov att söka skydd under ytan, bort från de skadliga effekterna som ibland kan upplevas när man har sitt hem på ytan av en planet. Detta är en del av geologiska förändringar som en planet erfar under sin resa. Det är egentligen inget hemligt eller mystiskt när det gäller det, då det mer är en fråga om vetenskap, och vi kommer att helt förklara för er alla som uttrycker ett intresse av allt det vi har lärt oss om vetenskapen om tektoniska plattor och om Jordens skorpa och mantel.

Det kommer inte att finnas några fler hemligheter som hålls borta från er, och era vetenskapliga böcker och även historieböcker kommer att få otroliga uppgraderingar som helt säkert kommer att hålla många av er upptagna med att läsa med stort intresse under många dagar framöver. Det finns så mycket mer för er att lära om vetenskap och om de händelser och de varelser som har kommit och gått här på den här planeten, som har format henne till vad hon är idag.

Vi ser så mycket fram emot denna dag när vi kan dela vår visdom med er, och vi ser fram emot att ni delar med er av så många av era gåvor till oss. Vi skulle älska att få höra mer om era historier om era personliga resor, såväl som den resa ni har gjort som ett kollektivt samhälle. Det är så mycket som vi kan lära från varandra och det är inga problem som kan eller kommer att uppstå som vi inte kan hantera om vi arbetar tillsammans. Vi ser också fram emot detta samarbete med er, och säger till er att det inte dröjer så länge innan våra två världar, som har varit delade så väldigt länge, nu blir en värld igen.

Vi är era vänner och er familj från er Inre Jord. Vi är Agartherna. Var i frid och ha det bra, mina vänner.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish