Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 4 maj, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 4 maj, 2012


Ni kan räkna med avslöjandet om vår närvaro i er värld, då detta är ett mycket viktigt steg mot alla de förändringar som vi har diskuterat. Utan att ett tillkännagivande sker kan många av dessa förändringar inte inträffa, då vår närvaro är nödvändig för att hjälpa er att underlätta dem, och i vissa fall kräver de mycket mer avancerade tekniker än vad ni för närvarande har här i er värld.

Vad vi kan erbjuda er är en helt ny början med en helt ny uppsättning av regler som gör det möjligt för alla på er planet att skörda frukterna av ett verkligt modernt galaktiskt samhälle. Vad ni har här idag i er värld är teknologier och regler som endast inrättats för att tillåta några få utvalda att dra stor fördel av dem, medan så många andra sliter ihjäl sig genom att arbeta för att allt skall vara möjligt för dessa utvalda få. Våra planer är att ändra på allt detta och genomföra en ny struktur som låter er alla få stor nytta av den då ni kan njuta mycket mer av frihet och personlig tid, borta från slitet i det dagliga livet.

De modeller som vi grundar ert nya system på har redan genomförts i många delar av detta Universum och har visat att de är system som fungerar och som kan tillåta medlemmarna i dessa samhällen att blomstra mycket på många olika sätt. Låt oss få genomföra denna nya struktur här i er värld, och ni kommer att snabbt se fördelarna manifesteras för var och en av er.

Förändringarna som vi talar om är fantastiska och kommer att kräva ett helt nytt sätt att tänka för er. Många av er har aldrig tidigare upplevt den här typen av modernisering och denna nivå av frihet. Dessa förändringar kommer att kraftigt påverka nästan varje aspekt och nästan varje ögonblick i ert dagliga liv. Den här sortens förändring blir inte lätt, och den här typen av förändring kommer inte utan att rufsa till fjädrarna på vissa varelser inom de samhällen som upplever de här förändringarna.

Vi ser att många i er värld upplever en viss ängslan vid det inledande genomförandet av en del förändringar som kanske påverkar deras liv, och vi vill återigen uppmana er, våra Ljusarbetare, att utnyttja era många gåvor för att underlätta för dessa individer så att de kan gå igenom förändringarna bättre. Ni kan fungera som en stödjande struktur över hela världen och detta kommer att stärka grunden för ert nya samhälle genom hela detta omdaningsprojekt.

Vi vet att ni kan få det här jobbet gjort, för vi ser den enorma mängd av framgångar ni hittills har haft med de många uppgifter ni har accepterat här i den här världen, såväl som de uppdrag ni har åstadkommit innan i andra världar genom hela detta Universum. Det finns ingen utmaning som vi känner är för svår för er, och trots att det ibland kan verka som om ni springer rakt in i en solid tegelvägg, från vår utsiktspunkt sett, så ser vi att ni rör er framåt med positiva jättesteg varenda dag mot de framgångsrika genomförandena av vartenda mål ni har satt upp för er.

Inget av det som denna planet och hennes invånare upplever för närvarande eller kommer att uppleva under kommande dagar kunde ha varit möjligt utan era kolossala insatser, och vi vill än en gång tacka var och en av er som har valt, och gjort en insats för, att delta i vårt gemensamma uppdrag att återställa kärlek, ljus, balans och harmoni till den här planeten som har bett om vår assistans.

Vi, Galaktiska Federationen av Ljus, färdas inte till världar med erbjudanden om hjälp utan att först ha blivit inbjudna och ombedda att hjälpa. Detta är naturligtvis fallet här då er planet, som är en levande planet som andas, en medveten varelse av ljus, har bett vår allians att hjälpe henne att rena sig själv från allt som drar ner henne till de lägre dimensionerna. Vi är här som ett svar på hennes böner och vårt uppdrag är att göra det möjligt för det hon bad om, vilket är uppstigning och en återgång till hennes majestätiska plats inom de högre världarna av existens i detta Universum.

Vi kommer inte att lämna här utan att först ha genomfört vårt mål för att hjälpa henne med denna uppgift. Vi vänder inte ryggen till dem som begär vår assistans och vi lämnar aldrig ett jobb oavslutat eller utan framgång. Vi har många eoner av erfarenhet förlita oss på och mängder av välutbildade och engagerade besättningsmedlemmar, såväl som teknologier så högt avancerade att de verkar för många varelser i den tredimensionella världen mer som magi än en teknisk prestation. Vi säger att våra verktyg är tekniska till sin natur och de har skapats, inte av magi, utan av förnyelse och ren beslutsamhet av dem som är medlemmar av vår stora allians som ni känner som Galaktiska Federationen av Ljus.

Ingenting som vi tar med oss och ingenting som vi kommer att dela med oss till er av kommer att vara av en sådan natur att ni inte kan på ett säkert och effektivt sätt använda, driva och underhålla det själva. Med andra ord, vi tar inte hit till er värld krafter som vi har inom oss själva som ni inte kan eller vill äga, och kan utnyttja för förbättring av er själva och för alla varelser runt om er, precis som vi gör och använder på så sätt.

Det finns många saker som ni kan eller snart kan göra på en personlig såväl som på en social nivå, och vi kommer att tillfullo lära er allt inom dessa tekniker samt naturliga gåvor som ni äger och bara behöver utveckla och dra upp till ytan i ert medvetande.

Många av er kommer att bli totalt överraskade över att lära er de inneboende krafter och kvalitéer som finns hos er och vad ni är personligen och kollektivt kapabla till. Vi skall demonstrera dessa förmågor för er först, och vi har högt utbildade personer i besättningen som kommer att arbeta personligen med er för att lära er och träna er i korrekt användning av dessa förmågor och låta er alla bli mästare över era mänskliga farkoster. Var och en av er är så mycket mer kapabla att göra saker som ni kanske inte ens har tänkt på att kunna göra, och det finns underbara överraskningar som väntar på er när ni har lärt er det inre arbetet och den otroliga designen av era fysiska farkoster, som är gåvor från er sanne Skapare.

Du kommer att förundras över vad du kan åstadkomma genom att lära dig om existensen av dessa kraftfulla verktyg och hur du på ett effektivt och säkert sätt kan använda dem till att tämja den fysiska världen runt dig och göra den till en mer gästfri och säkrare plats för dig så att du kan bättre njuta av din resa. Detta är vad dessa verktyg som du äger kommer att göra för dig, och vi är hedrade och ivriga att få visa dig dessa verktyg och hjälpa dig att bättre förstå dem och använda dem för att förbättra livet för dig själv och alla andra.

Vi har färdats till många världar förut och har låtit många andra varelser få lära sig om dessa verktyg som de redan äger inom sig själva. Varje plats har varit en underbar och vacker erfarenhet för dem såväl som för oss som ser glädjen i ansiktena på dessa varelser när de lär sig dessa dyrbara gåvor som de har ägt inom sig själva hela tiden genom sin resa, utan att så många av dem någonsin blivit medveten om dess existens.

Vi ser så fram emot den här upplevelsen med er, våra bröder och systrar i den mänskliga familjen. Vi kan knappast vänta tills vi får se de glada uttrycken av förundran och förvåning i era ansikten när ni lär eller minns vad var och en av er verkligen är kapabel till genom de enorma krafter ni äger inom en fantastisk farkost, vars makeup består av krafter och förmågor långt utöver vad som för närvarande förstås inom det kollektiva medvetandet hos ert folk. Detta kommer snart att ändras, när ni kommer att uppleva en spektakulär metamorfos från en jordad larv till en majestätisk fjäril som flyger iväg.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanal: Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg - www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish