Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 17 maj, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 17 maj, 2012


Har ni lagt märke till en viss atmosfär av sanning i dessa meddelanden? Dessa budskap har sänts till er från högre intelligenser för att hjälpa er att bättre hantera övergångarna som ni som individer, och som ett folk, upplever och kommer att fortsätta med att uppleva under de dagar och månader som passerar. Det finns många verktyg som kan vara till hjälp för er vid den här tiden, och budskapen är bara ett av dem.

Att utnyttja alla de verktyg ni har till ert förfogande är tillrådligt, eftersom det inte är ett av dessa verktyg som kommer att vara det enda som ni behöver för att vinna så mycket som möjligt från den erfarenhet som erbjuds er. Vi råder er att inventera de verktyg som ni alla besitter och medvetet lägga märke till dem, för vart och ett är lika viktiga för att underlätta för er i dessa förändringar, både för er själva och ert samhälle som helhet.

Komplikationer kan uppstå på grund av att så många individer i er värld är oförberedda och vi skulle önska att genom spridningen av dessa budskap, och andra liknande, det skulle hjälpa till att bättre förbereda alla som kommer att läsa och beakta dessa ord från oss. Detta är det enda sättet vi kan kommunicera med er vid denna tid.

Telepati är ett medel att kommunicera på här i de högre världarna i detta Universum. Många av er håller just nu på att lära sig och uppleva telepatisk kommunikation för första gången och många upplever en svår tid med att kommunicera på detta sätt. Det är helt okej och är förväntat, då telepati är en konst och en färdighet som måste övas innan någon nivå av kompetens kan uppnås.

Vi väntar oss inte att någon av er helt plötsligt börjar kommunicera telepatiskt och har förmågan att lätt känna igen och ta emot klara och exakta budskap på det här sättet. Istället vill vi gå långsamt framåt med er genom att sända er korta meddelanden i de tidiga stadierna och lära er, om ni har mottagit dessa små bitar av information korrekt, förstå vem det är som sänder dem. Detta är stadiet i denna operation som vi är engagerade i för närvarande med ett stort antal av er, och vi kommer att fortsätta med att testa detta med er över de kommande veckorna och månaderna för att ni bättre skall kunna bekanta er med att sända och ta emot telepatisk kommunikation från de högre rikena.

Vi ber er att ”lyssna” efter våra budskap till er genom drömstadiet och även medan ni är fullt vakna. Våra meddelanden kommer att vara subtila och de kommer att vara korta. Våra budskap kan bäst tas emot som en tanke eller en idé som verkar ha kommit från något annat än ditt eget sinne. Tänk på dessa budskap som om någon känner igen dig när du promenerar förbi dem på en gata i staden och de mjukt viskar ditt namn och säger hej till dig. Detta skulle vara ett sätt att börja lära sig att bättre känna igen tillfällena när ett meddelande sänds till dig telepatiskt.

Så snart du har börjat ta emot några få meddelanden på det här sättet så blir det lättare att känna igen varje följande meddelande som börjar sändas till dig. Som vi har sagt, detta är en färdighet som det tar viss övning och erfarenhet att kunna, men som varje färdighet som skall läras så kommer du att göra framsteg och förbättra den lite i taget när du ger denna nya färdighet lite ansträngning.

Det finns ingenting som människan inte kan åstadkomma. Du är en oerhört komplex och intelligent varelse och varenda en av er är mycket mer kapabel, begåvad och intelligent än många av er tror att ni är. När vi säger detta till er så menar vi varje ord av det, för vi ser er från en mycket mer komplett och klar utsiktspunkt än ni för närvarande kan observera er själva på. Vi förstår mycket väl vad ni är kapabla till för vi har sett vad ni kan åstadkomma, och vi vill säga till dig att det finns absolut ingenting som du, den varelse som är människa, inte kan göra!

När du fortsätter att rida på vågen av din resa genom tillvaron så kommer du att samla och lagra på nya och större färdigheter när du tillåter strömmen att sända dig genom nya erfarenheter av lärande, som har blivit designade för att lära dig dessa nya färdigheter. Och att sedan ge dig de upplevelser som är nödvändiga för att kunna finslipa dina färdigheter till det yttersta och lägga dem till din ständigt växande arsenal.

Telepatisk kommunikation är bara en av de nya tekniker som du kommer att lära dig och som, med den rätta mängden av ansträngning, du kommer att en dag kunna bemästra och utnyttja till dess fulla potential. Listan på färdigheter som du har skaffat dig och har lärt dig att bemästra är lång, och en del av dem har krävt stor ansträngning från din sida. Telepati är den nya förmåga du nu skall lära dig och inom kort kommer det att vara ännu ett nytt verktyg i ditt bälte när du går vidare och får lära dig andra förmågor och färdigheter som du just nu är omedveten om.

Vad du kan åstadkomma genom gåvan av telepatisk kommunikation är ett sätt att fortsätta att v ara ansluten till dina vänner, din familj, dina medarbetare, dina guider och allt och allting genom hela detta Universum. Att kontakta andra och fortsätta med att vara i kontakt är som en tråd som är vävd genom hela Universum, då detta Universum är ett komplicerat vävt mästerverk som hålls samman genom den starka samhörigheten från varje varelse och varje objekt inom det. Hur vi är kopplade är baserat delvis på denna telepatiska samhörighet, och det är därför det är så viktigt för er vid denna tid att börja lära er denna förmåga bättre och tillämpa den varje dag.

Ju mer du använder denna förmåga ju starkare blir ditt band med resten av detta Universum och ju starkare växer därför detta Universum. Detta är vårt mål, att stärka detta magnifika Universum som vi tillhör, genom att förstärka samhörigheten mellan varje levande varelse i detta Universum, från hörn till hörn, från stjärna till stjärna och över varenda galax. När varje kännande varelse som kallar detta Universum sitt hem är ansluten, så blir detta Universum komplett. Och detta är vårt uppdrag, att se detta Universum nå sitt strålande tillstånd av fullkomlighet och perfekthet, som Skaparen, vår Skapare, har tänkt sig det från födseln.

Hjälp oss med vårt uppdrag, då det är ett uppdrag uttänkt i kärlek för vår Skapare och för varandra. Hjälp oss att fortsätta med att ta kontakt med varenda varelse över hela detta Universum genom att låta oss återknyta kontakten med er, våra bröder och systrar i vår fantastiska universella familj. Denna återknytning har redan börjat för många av er, och vi ser redan en förstärkning av våra band och en förstärkning av vårt Universum. Det gläder oss oerhört och vi ser fram emot att fortsätta med att återknyta oss med var och en av er som önskar återknyta kontakten med oss och bli en del av vår stora uppgift att koppla samman varenda bit av detta magnifika Universum.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish