Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Att övervinna förseningar. 1 juni, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Att övervinna förseningar. 1 juni, 2012


Det kommer att bli några förseningar här, då frågor som rör ert nya system är komplicerade och vägar som måste byggas kan inte konstrueras just nu, då många komplikationer hindrar byggandet av dessa banor som skulle ha fört till snabbare resultat på ett ”över natten”-manér. Vi, Galaktiska Federationen av Ljus, arbetar hårt bakom scenen för att åstadkomma förändringar för er värld så snabbt vi kan.

Det finns så många problem här, så att hitta fredliga lösningar är en utmaning som kommer att ta tid. Ingenting kommer att förändras över natten, vi önskar att ni kan förstå detta. Många förändringar är schemalagda till att ske över perioder av år som skulle kunna gå över till decennier. Kan ni förstå detta? Förstår ni att förändring i en så stor skala inte är en förändring som kan ske över natten eller under en period av dagar?

Vad vi har designat för er och vad vi har planerat att genomföra här i er värld är förändringar i era system som rör nästan varje område i er civilisation. Var man skall börja är alltid en viktig fråga, och här i er värld är det en fråga som handlar om vissa debatter mellan våra toppvetenskapsmän, forskare, arkitekter och planerare. Det finns så många angelägna frågor som behöver uppmärksamhet omedelbart, att vi känner att det bästa tillvägagångssättet är den säkraste metoden och det som kommer att ge er värld stabilitet och balans omedelbart, innan andra frågor angående er komfort och er glädje kan anses tillräckligt viktiga för att åsidosätta dessa långt mer allvarliga frågor.

Vad vi har planerat för er på ritbordet är ett sätt att börja genomföra förändringar utan att rufsa om fjädrarna på de av er som ännu inte vaknat och som inte visar några tecken på att de kommer att vakna snart. Vi skakar på buren så att säga i deras verklighet, ändå ser de inte buren de existerar i och de hör inte vårt bankande på gallren som kapslar in dem i begränsning, kamp, svårigheter, sjukdom, fattigdom, nöd, brott, våld, förorening, separation och illusion. De varken hör eller ser. De ställer inga frågor, de förstår inte ansvar och det är här som vi står inför vår största utmaning och trippar så lätt på golvet som är deras hem, precis lika mycket som det är ert. Vi förstår att det finns de bland er som är redo för förändringar på en global skala, men hur skall vi plöja vidare i ett hem som delas av flera familjer, när bara en liten del av dessa familjer skulle kunna hantera vårt intrång mentalt och emotionellt?

Hur man bäst närmar sig dessa frågor är ett stort bekymmer för oss och vi tillbringar en stor del av vår tid i mötesrum och diskuterar olika scenarier som kan åstadkomma förändringar för er utan att radikalt ändra verkligheten för dem av er som ännu inte är redo för en sådan ändring. Skulle ni kunna hjälpa oss med detta? Skulle ni kunna agera som en dämpande faktor för de i er värld som ännu inte är förberedda på att lära sig om vår existens och det faktum, inte möjligheten, att vi redan finns här och inte är på väg till er? Om ni kunde göra detta så skulle ni hjälpa oss att bygga broar som vi kan gå över in till er värld och er verklighet. Detta är vad vi ber er om just nu, och detta är en fråga som en del av er har arbetat med under en tid nu.

Resultaten är positiva, det vill vi gärna rapportera till er, men för förändringarna som så många av er söker, de förändringar som kommer att ge varje individ i er värld ett bättre sätt, ett lättare sätt, ett renare sätt, ett mer givande och fruktbart sätt, måste vi lägga grunden till i alla hörn av er värld. Detta kommer att informera så många som möjligt att vi är här och förändringar på en massiv skala är skälet till vårt besök. Tänk på detta uppdrag som ert enda uppdrag. Tänk inte på gårdagen eller morgondagen, för de räknas inte, de spelar ingen roll. Allt som betyder något är uppgiften som nu ligger framför er, och uppgiften är att informera alla era bröder och systrar att vi, Galaktiska Federationen av Ljus, är här och är villiga att ge er hjälp att lyfta er värld ut ur det trubbel den befinner sig i.

Det finns så många underbara ämnen som säkerligen är värda mycket diskussion bland er, och vi ser att ert sociala nätverk online är fullt av utbyte av dessa historier, teorier, koncept och idéer, och vi vill på intet sätt säga till er att delandet av dessa ämnen inte har någon plats här i er värld, och att detta utbyte inte har stora förtjänster och värde. Allt vi vill säga till er just nu är: kan inte dessa ämnen, hobbies och intressen vänta bara en liten stund medan vi tillsammans plöjer oss igenom väggen som för närvarande står emellan oss och mellan er och er nya värld?

Detta är allt vi ber om och vi vill inte att någon av er känner det som att vi tuktar er, dömer er eller ser ner på er för er rätt och ert kreativa och undersökande behov av att lära, och att släcka er törst för nyfikenhet och dela dessa gåvor med andra, för det är vi inte. Det är helt underbart att så många av er utnyttjar Internets sociala nätverk för att dela med er av alla dessa skatter av mystik och förundran, men vi säger bara att det kommer att finnas massor av tid att dela och diskutera alla dessa historier och all information vid en senare tidpunkt, efter att vi börjar med den stora ombyggnadens olika projekt i er värld.

Idag är dagen för något annat, och detta något annat är utbyte av information om vår närvaro här, vilka gåvor vi har att erbjuda i kärlekens namn och i service till vår Skapare och till er, våra universella bröder och systrar. Idag är en dag att ta rivningskulan och slunga den genom blindhetens väggar, väggarna av dövhet, av okunskap och av rädsla. Idag är dagen för detta, och denna uppgift är den enda uppgift som inte kan vänta, för det är denna uppgift som startar dominobrickorna som kommer att utlösa tusentals fler, som är projekten och programmen som vill ändra allt till det bättre varje dag och på varje sätt i era nya liv.

Vi ber er, våra Ljusarbetare, och alla ni som vill hjälpa oss med vår plan för att avslöja vår närvaro för alla människor i er värld, att släppa vad det nu är som drar bort ert intresse idag och fokusera på denna enda uppgift, denna enda syssla, att berätta för så många som finns inom hörhåll att vi, Galaktiska Federationen av Ljus, är här i mycket stort antal och har gåvor för er som kommer att gynna er så mycket, varenda människa på er planet.

Vad vi har med oss är gåvor av glädje, gåvor av gränslöshet, gåvor av frihet, gåvor av hälsa, gåvor av välstånd, gåvor av ungdom, gåvor av livslängd, av vetenskap, av matematik, teknologi, arkitektur, av byggande och konstruktion av något som inte liknar någonting ni har sett genom alla era inkarnationer i det fysiska. Kan ni föreställa er vad er värld kan se ut som när vi kan presentera dessa gåvor för er?

Vi skulle vilja att ni tar en stund och funderar över detta och föreställer er precis vad denna värld skulle kunna se ut när ni använder de gåvor av teknologi som vi använder för att bygga våra stora och vackra skepp som kan färdas från ena ändan av detta Universum till den andra i en hastighet så stor att det känns som att tiden står stilla tills vi nått vår destination.

Tänk på detta medan ni föreställer er en bild inom er av vad era städer och byar skulle se ut som och hur fint de kan fungera och vilka vackra platser de kan bli att leva i så snart vi kan börja hjälpa er att omforma dem och på nytt skulptera dem som ett vackert konstverk på ett av era fantastiska muséer, som innehåller visioner av några av era största, kreativa sinnen och hjärtan som äger en önskan att skapa dessa konstverk.

Vi har talangen och önskan att skapa konstverk såsom dessa. Det är bara det att våra dukar är av större storlek. Våra dukar är storleken av planeter som vi besöker, och vårt hjärtas önskan att måla dessa dukar i praktfulla färger och levande skönhet, kärlek och frid, harmoni, balans och lugn. Och vi ber er att ta vår hand och plocka upp en målarpensel med oss och börja skapa med oss vårt mästerverk, det som kommer att bli ert nya hem. Är ni redo att börja? Om ni är redo att börja så säg: ”Jag är redo att börja på vårt mästerverk”. Och sedan börja berätta för så många av era bröder och systrar som ni kan att vi är här vid den här tiden för att börja skapa ett konstverk med er .

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish