Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Spöken, nekrofiler och troll! 23 juni, 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Spöken, nekrofiler och troll! 23 juni, 2012


Av de många projekt som behövs för att ta itu med er värld finns de som gäller rensning, borttagande och rening av föroreningar och gifter som har spritts ut och lagrats, många gånger på felaktigt sätt, över hela och även inne i er planet. Vad vi måste åstadkomma tillsammans med er är att lokalisera alla dessa avfallsprodukter och hitta en lämplig metod att göra sig av med dem, vilket betyder att inte kasta det eller lagra det någonstans på eller i er planet, utan att finna ett sätt att rena det så att dess energetiska egenskaper återinvesteras i Universums energi.

Det är på så sätt som avfall tas om hand i mer avancerade världar i ert Universum. Det sätt som ni nu tar hand om ert avfall på är ålderdomligt och borde aldrig ha tagits fram i första hand, eftersom dumpning av sopor i haven, eller att gräva ner dem, inte bidrar till en frisk planet eller till hälsan för er. Vi har team som är specialiserade inom detta område och som är ivriga att dela sin visdom och erfarenhet med er, med de rätta metoderna för avfallsrening och återvinningshantering av de gifter och föroreningar som skräpar ner er värld.

Det finns vid denna tid många vägval för att befria er värld från dessa föroreningar och vi kommer att diskutera dessa olika val med er och välja en lämplig metod för att åstadkomma det bästa för er. Vi kommer att förse er med alla de verktyg som ni behöver, såväl som all den expertis vi kan dela med er, och all övervakning som behövs för att få jobbet gjort. Men vi vill göra det helt klart att det kommer att vara ni som får dessa jobb gjorda och inte vi, för det är inte vår planet och det är inte vårt ansvar utan ert, att hålla er planet ren, frisk och vacker för alla framtida generationer att kunna njuta av, att blomstra och att få uppleva vad livet kan se ut som på den fysiska platån.

Vi skulle vilja ta tillfället i akt och diskutera lite med er om ett lämpligt sätt att befria er planet från alla föroreningar, vilket inkluderar en hel del kärnavfall och radioaktivt avfall. Detta radioaktiva avfall måste tas bort från er värld med extrem försiktighet, eftersom den fara de medför är bortom er nuvarande förståelse av fysik och den strukturella makeupen av era universella dimensioner.

Radioaktivt avfall kan skära igenom dimensioner i de högre dimensionerna ovanför er och i de lägre dimensionerna under er och öppna maskhål som gör att destruktiva krafter går in i områden de inte bör vara i och som de inte är välkomna till. Förstår ni bilden vi målar upp här? Vad vi beskriver för er är en röra som gränsar till en mardröm, då spöken och nekrofiler, troll och andliga uppenbarelser, andar, elementaler och alla typer av skuggfigurer av ondska kan komma in i dimensionella områden där de inte är tillåtna, då de inte är rena nog och inte har tillräckligt höga vibrationer för att tillåta dem i sådana områden. Ja, detta är precis vad som har hänt här på er Jord, som en gång var ett vackert sagoland av ett högre dimensionellt paradis.

Er Jord har inte alltid varit en lägre, tredimensionell värld. Den var en gång en mycket högre dimensionell plats att färdas till och att kalla hem för många varelser från högre dimensioner. Den var en underbar planet, den var en majestätisk planet i en praktfull tiara som var detta vackra stjärnsystem som ni känner som det enda solsystemet. Hela solsystemet har fallit under hårda tider och det rasade genom golven i de lägre dimensionerna och tillät samtidigt varelser och entiteter som existerade under jorden att trivas och sätta sig fast i denna lilla, vackra blå marmorkula som flyter så majestätiskt i rymden.

Detta är ett av våra syften här i er värld vid denna tid. Ett av våra uppdrag är att rena er värld från alla dessa oönskade och ovälkomna andar, entiteter, ETs och alla typer av interdimensionella väsen som inte har förtjänat rätten att vara här genom andlig utveckling och förståelse och reningen av hjärtchakrat, som är nödvändigt för att på rätt sätt få tillgång till vissa dimensioner.

Det är så här som detta Universum har designats, som er Skapare har designat det för er och för oss alla, som ett säkerhetslåssystem där endast varelser med det renaste hjärtat och avsikten kan åka på rulltrappan till de högre rikena av existens. Er värld var inget undantag. Det var inte designat utan dessa låssystem som har bevisats vara effektiva över hela detta Universum under många miljoner år. Det som inträffade här kan betraktas som en olycka, men i en högre mening finns inga olyckor, endast händelser som utvecklas på grund av valen hos de som är ansvariga för att dessa händelser kunde manifesteras.

Vad som i grunden hände här var att låsen på detta system bröts av på grund av vårdslöshet och girighet hos några få. Det som följde av detta var en evaporativ effekt, där läckor i detta lufttäta, vacuumförseglade system uppstod och varelser sögs in i dimensionen där er vackra planet Jorden vilade. Detta var en tid av stort kaos, förvirring och rädsla för invånarna på denna planet, och detta ledde bara till ett ytterligare fallande av de vibrationella frekvenserna i den här världen, och även hos människorna som bebor den, och hon föll vidare genom golven i dimensionerna som fanns nedanför henne.

Detta resulterade i det som ni nu upplever. En värld där krig är så vanligt att när ett nytt deklareras så höjs knappast ett enda ögonbryn bland någon i er befolkning. En plats där mord och brott mot varandra är lika vanligt som ett leende som delas mellan människor, en plats där barn och vuxna går till sängs på kvällen hungriga och huttrande från kylan i sin hemlöshet. Vad vi önskar göra är att ändra på allt det där. Vad vi önskar göra är att först och främst rena er värld från alla de skurkaktiga element som bor i varje land runt om på hela er planet. Vi vill samla ihop dem och eskortera dem ut härifrån där de aldrig har hört hemma. Detta är hur många av dessa individer är som bebor er värld och i många fall styr er värld bakom, och även framför, scenerna. Får ni nu en bättre uppfattning om vem dessa individer är och varför deras tankeprocess är så annorlunda än er?

Börjar ni fatta allvaret i den här situationen och börjar ni kunna förstå magnituden av uppdraget som vi alla är en del av? Och varför vi säger till er att det är så viktigt för er att släppa alla distraktioner och ta detta på allvar och bemanna era positioner och göra vad det är ni lovade att ni skulle göra när ni kom hit? Detta är din uppmaning till handling och du har nu fått lite mer inblick i den allvarliga naturen av vårt uppdrag här. Ett uppdrag som omfattar er alla som en integrerad del, en medlem av hela operationen, och utan er kan denna operation inte slutföras på ett tillfredsställande sätt eller med framgång.

Det är dags för dig och alla av er som läser dessa ord att släppa vad det nu är som leder er till distraktion och håller er borta från att fullfölja er högtidliga ed för ert uppdrag och få jobbet gjort som du har kommit hit för att göra. Vi kan inte bli tydligare än så här. Det är dags att befria den här planeten från dessa varelser, entiteter, andar, spöken, troll, demoner och alla sorters okroppsliga andar som inte hör hemma här och inte har förtjänat rätten till att få kalla den här underbara och vackra planeten sitt hem.

Hjälp oss nu att utföra detta uppdrag. Det finns representanter från alla stjärnsystem över hela detta Universum som är här för att assistera er i denna stora uppgift, som har förordnats av ingen annan än vår Skapare, er Skapare, Skaparen av hela detta Universum. Det är dags. Dagen har kommit, det finns inget imorgon för att få dessa jobb gjorda, det finns bara idag. Låt oss sätta igång och låt oss fokusera på varje uppgift som kommer att, ett steg i taget, blir ett framgångsrikt beslut för vårt uppdrag och renandet av detta vackra, blåmarmorerade smycke och byta ut hennes hjälm, som kommer att bli ert nya, praktfulla och briljant lysande stjärnsystem.

Vi är era universella bröder och systrar inom Galaktiska Federationen av Ljus

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish