Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 9 april, 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 9 april, 2012


Det är nu dags att fråga dig själv, och komma fram till, varför du är ensam idag. Det är dags för dig att förstå och välja mellan dessa saker i ditt liv som ger dig glädja och de saker i ditt liv som orsakar dig missnöje. Det är dags nu för många av er att göra en ny start och det är dags för många av er att lämna bakom er vägarna i det gamla paradigmet och börja på nytt på en väg som kommer att föra dig till det högsta jag du kan vara. Hela tiden under din resa har du valt vägar som skulle antingen leda dig till ett högre tillstånd eller till en väg som skulle leda dig någon annanstans.

Ditt val vid denna tidpunkt är inte annorlunda och du erbjuds nu möjligheten att färdas på en väg som kommer att ta dig till ett högre tillstånd eller en väg som kommer att innebära fler utmaningar och svårigheter som är karaktäristiska för en lägre dimensionsnivå. Vad du väljer att göra med denna möjlighet är helt och hållet upp till dig själv och vi vill bara ta med dig till förgrunden av ditt medvetna val av det som ligger framför dig idag. Det är inte vår rättighet att övertyga dig i någon riktning. Det är inte någons rätt att påverka någon annan på det här sättet. Allt vi gör är att beskriva dina val för dig och varthän vart och ett kommer att leda dig. Det är allt vi kommer att göra och vi hedrar de val du gör.

När det gäller frågor om din värld just nu säger vi till er alla att det går smidigt framåt och allt ligger för närvarande enligt schemat för att ta er fram till de många förändringar som är nödvändiga för att föra er fram till ett högre tillstånd av existens. Detta är vägen som väljs av er som ett kollektiv, och det är på denna väg som er värld kommer att fortsätta att gå vidare på till sin framtid.

Oavsett om du personligen väljer att också färdas på den här vägen eller inte är upp till dig, och det kommer att finnas flera punkter för destination där du kan välja att stiga på. En av dessa stationer ligger precis framför dig och vi väntar på att var och en av er tar sitt beslut om huruvida ni önskar bli kvar och färdas på samma spår eller om ni väljer en ny destination vid nästa korsning.

Tillåt andra att göra sina egna val, antingen de önskar fortsätta längs dessa spår eller inte. Var vänliga att inte påverka dem på ett otillbörligt sätt utan låt dem använda sin rätt till sin fria vilja för att välja. Inte alla har samma mål i åtanke som du har, och inte alla är här av samma skäl som du är. Försök att alltid hålla detta i minnet när du diskuterar dessa val med andra, och du kanske förstår dem och deras val lite bättre. Kom ihåg att de kanske inte helt och hållet förstår dina val heller, och du förväntar dig av dem att hedra och respektera dina val också.

Du kommer alltid att ha möjligheten att träffa dessa personer igen när era vägar kanske korsas, och du behöver aldrig säga adjö till någon för alltid. Många vänskapsband har skapats och många hjärtan har brutits under hela denna långa resa, och vi kan tala om för dig att många känner förlusten som uppstår när två själar måste säga farväl. Detta är en av aspekterna av våra resor för det finns många vägar att välja mellan och lika många hjärtan som längtar efter varje destination. Följ ditt eget hjärta och inte någon annans för det är viktigt för dig att dra till dig de erfarenheter och upplevelser som kommer att leda dig till ditt högsta jag för ditt högsta ändamål. Detta är den riktning som din kompass pekar på, och vi säger att du skall följa dit som din kompass leder dig, för det är där du kommer att finna de skatter som väntar just på dig.

Det fanns en tid när de vänner och kära som du värnar om idag var en punkt på din kompass och du valde vägen som skulle leda dig till dem och de upplevelser ni har delat tillsammans. Det finns vänner och kära som väntar på dig vid en punkt i din kompass idag och de väntar på ditt val om huruvida du önskar följa den här vägen. Det finns många äventyr som har varit skräddarsydda för dig och många nya vänner att njuta av dem tillsammans med som mer exakt matchar din vibration, och du kommer att känna dig lika hemma med dem som du gör med dina vänner idag.

Oroa dig inte för att ditt nya liv kommer att bli ett sådant som du inte tycker om, då det liv som väntar på dig är precis vad du har önskat dig. Det kan inte bli på något annat sätt för detta är hur din resa har skapats varje steg på vägen. Dina vänner, din familj, din karriär och dina äventyr kommer att vara allting som du har längtat efter och du har skapat denna framtid med varje tanke, varje ord och med varje dröm du har haft varje dag på din långa resa.

Du väljer dina egna gåvor för dig själv, det finns ingen annan som väljer dem för dig. Vi bara slår in dina gåvor i en förpackning för dig, men det är du som har skapat gåvorna och det är du själv som har valt ut dessa gåvor bland alla de andra som är tillgängliga. Dina gåvor kommer att passa perfekt, med perfekt färg och öppnas på perfekt tid, det kan inte bli på något annat sätt, och vi vet att du kommer att njuta av dem eftersom de är precis vad du ville ha.

Att välja dessa gåvor har varit en lång, och ibland, ganska svår process och du har gått igenom stora smärtor och stora tester. Detta är vad dina inkarnationer i den fysiska världen handlar om. Detta är vad alla dessa tester och prövningar har varit för, och vi säger till dig att du har nått slutet av denna process och du är nu framme vid att skörda fördelarna av alla dina erfarenheter här. Ingenting som du har fått uthärda, ingenting som du har älskat och ingenting som du förlorat har varit förgäves, för alla dina erfarenheter är ingredienserna som behövs för skapandet av de gåvor som du nu är på vägg att få ta emot.

Du kommer att se detta helt klart vid presentationen av allt du har arbetat för, och du kommer även att se de svåraste upplevelserna här som en välsignelse, för sannerligen har varje ögonblick i din erfarenhet varit precis det – en välsignelse! Packa ihop alla dina tidigare erfarenheter nu, för du kan ta dem med dig på din resa, och när som helst när du vill återuppleva dessa minnen så kan du packa upp dem igen för de kommer alltid att vara en del av dig och de kommer alltid att vara en del av det som skapade dig.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish