Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 14 april, 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus - 14 april, 2012


Trots en del rykten ni kan ha hört så blir omflyttningarna av vissa personer, som för närvarande lever i sådana områden som har visat sig benägna för översvämningar, en mycket enkel och lätt procedur som kommer att slutföras i god tid innan dessa områden drabbas. Vi är här för att hjälpa till med den proceduren och genom vår erfarenhet och våra avancerade tekniker kommer den processen att slutföras smidigt och effektivt. Det finns absolut ingenting att oroa sig för när det gäller detta och vi kommer att göra allt vi kan för att se till att varje individ som lever inom dessa områden ges massor av möjligheter att flytta till de områden som vi anser vara säkra. Genom våra avancerade teknologier försäkras att ingen kommer att behöva lita till sina egna resurser för omflyttningen. Detta är vad vi kommer att erbjuda och det är upp till varje individ som lever inne i dessa områden att acceptera vår hjälp eller inte.

Vi insisterar inte på att någon accepterar vårt erbjudande om hjälp eller flyttar från dessa områden på egen hand. Vi vill göra det helt klart att ingen skada kommer att inträffa för de individer som flyttar till de säkra zonerna, och vi önskar skingra de ogrundade rykten som sprids ut av några få av dem med fruktan och rädsla i sina hjärtan, att detta är någon sort trick att lura er att flytta till områden där vi på något sätt försöker kontrollera er. Detta är helt enkelt rädslobaserade känslor som dansar i medvetandet hos några få individer och vi ber er att hitta tillit i era hjärtan. Finn det inom er själva, att vara starka nog att motstå vibrationen av rädsla och låt inte dessa som existerar inom denna lägre vibration leda er neråt på en väg som inte är ert eget val. Det är dags nu att ni alla har beslutat er för vilken väg ni önskar färdas på, och vi säger er att ni har valet att basera ert beslut på rädsla eller på kärlek. Valet är upp till er, och vi kommer att hedra och respektera ert beslut.

Många gånger i ditt förflutna har du baserat dina beslut på antingen kärlek eller rädsla, och varje gång fick du uppleva resultatet av ditt val. Om du hade valt vägen av rädsla så upplevde du det som väntade på dig på vägen för den vibrationen. Om du valde en väg av kärlek så upplevde du också det som väntade på dig nerför vägen av just den vibrationen. Vid det här laget borde vi inte behöva förklara för någon av er skillnaden i upplevelserna inom var och en av dessa vibrationer. Under dagarna som ligger framför er kommer ni att erbjudas ett klart val om vilken väg ni önskar följa, och du kommer att uppleva precis det som väntar dig på den vägen.

För dem som lever i ovan nämnda områden måste ett val göras, det kan inte bli på något annat sätt. Detta scenario har godkänts av er innan er nuvarande inkarnation och det är ett stort syfte och ett skäl bakom alltsammans. Det är upp till er vilken väg ni vill fortsätta på, precis som det alltid har varit upp till er själva och det kommer alltid att vara upp till er själva att besluta er för vad ni vill uppleva. Som vi sagt tidigare, vi är bara här för att göra klart för er att ni har ett val. Vi är inte här för att göra valet åt er.

Det som håller en del av er tillbaka är känslan av rädsla och misstro mot andra som inte är från er hemplanet. Vi säger er att den här typen av rädslobaserade tankar är och kommer att fortsätta att vara extremt begränsande för er genom alla era framtida dagar, eller tills ni lär er att kontrollera denna negativa känsla. Detta är en mycket viktig lektion för er att lära, eftersom att kontrollera alla era känslor är ett mycket viktigt steg när ni avancerar på er resa, och känslor av rädsla är den viktigaste känslan av alla att lära sig att kontrollera. De av er som läser dessa ord och känner rädsla kan utnyttja denna tid till att arbeta på att kontrollera denna begränsande känsla. Det kommer att bli situationer som återigen kommer att kräva av er att välja att antingen gå vidare genom kärlek eller genom rädsla. Och vi frågar er nu: kommer ni att fortsätta med att välja rädsla som den väg ni önskar färdas på?

Vid något tillfälle kan du säga till dig själv: ”Jag är trött på att välja och uppleva vägen av rädsla och jag tänker ta ett beslut att välja för en gångs skull vägen av kärlek, för jag vill uppleva vad den vägen har att erbjuda mig”. Vi kan tala om för dig att vägen av kärlek kommer att erbjuda dig trygghet och säkerhet, glädje och njutning, äventyr, spänning, tillfredsställelse och lycka, vänskap och en smidig och enkel resa när du går vidare på den upplysta vägen med så många andra som också hade fått nog av att välja vägen av rädsla och har valt vägen av kärlek. Låter detta som vägen du önskar färdas på? Denna väg är tillgänglig för ditt val och vi väntar på ditt beslut.

Vad är det du vill uppleva längre fram när du rör dig vidare in i din framtid? Vilka är några av de saker som du skulle vilja göra? Vilka är några av passionerna som du har och de önskningar som får ditt hjärta att banka? Vilka är några av de drömmar du har hållit inom ditt hjärta under så lång tid? Vart är det du skulle vilja resa och vilka är några av platserna du skulle vilja se? Du kan ha alla dessa saker och göra alla dessa saker som du önskar dig. Detta är ett av de val du erbjuds idag, och dessa är några av de beslut som du ombeds att ta vid den här tiden.

Tillåt dig själv att få uppleva vad det än är du önskar dig, och låt inte rädsla träda in i ditt beslutsfattande. Detta är vad du kan göra för dig själv just nu, och om du kämpar med känslor av rädsla så föreslår vi att du noggrant undersöker vad det är som orsakar att du upplever den känslan. Vi föreslår att du hittar ett sätt att minimera denna negativa känsla och väljer att istället uppleva kärlek och allt som den känslan har att erbjuda. Universum har så mycket att erbjuda er om ni bara kan hitta ett sätt att lita på det. Lita på att Universum älskar dig och skyddar dig och har så många underverk i beredskap för dig. Lita på att du vakas över och lita på att du är skyddad. Lita på att allt det som du vill uppleva är ditt - och det bara väntar på att du skall välja det.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se
As channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish