Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen - 7 maj, 2012Meddelande från Galaktiska Federationen - 7 maj, 2012


Rättvisans resa # 7 är en särskild resa som en själ kommer att inkarnera genom så snart det är bestämt att det är den lektionen själen önskar och behöver lära sig för att fortsätta avancera som en varelse av ljus genom denna resa vi kallar existens. Det finns många olika temaresor som en själ kan delta i, och Rättvisans resa är bara en av dem.

Var och en av er vid denna tidpunkt är på en särskild temaresa. Var och en av er har valt er resa och alla de lektioner som kommer att presenteras för er medan ni är inkarnerade i det fysiska. Många av de vänner som du möter och många av de antagonister som du möter har blivit noga utvalda av dig för att underlätta inlärningen av de särskilda lärdomar som är knutna till resan av kunskap, visdom och erfarenhet som du befinner dig på.

När det är dags att avsluta resan du befinner dig på och alla de lektioner du har lärt dig är klara, ja då är det dags att komma hem. Så snart du är hemma igen kan du försiktigt fundera över alla lärdomarna du har lärt dig och kanske lektioner som du också har missat. Du har gott om tid att se tillbaka på ditt liv och undersöka just var problemen kan ha uppstått på grund av dina misslyckade möjligheter att lära vissa lektioner, utformade för att få fram hela bilden till dig och låta dig vinna visdom inom ett speciellt område som du själv väljer.

Längs hela den speciella resan som du är på har du vänner, coacher och guider som finns kvar i de högre rikena och som vakar över dig och vägleder dig. De gör hela tiden vad de kan för att få till stånd de lärdomar som kommer att begåva dig med belöningen av visdom som du söker. De gör sitt bästa för att hålla sig i bakgrunden och sätter inte upp några hinder och blockeringar som inte är avsedda att ta fram det bästa goda för dig. Dessa vänner och guider älskar dig mycket djupt och tar hand om dig som en förälder älskar och tar hand om sitt barn. De har varit med dig och vakat över dig sedan det ögonblick du föddes och tog ditt första andetag som en nyss inkarnerad varelse av ljus inom de fysiska rikena.

Idag börjar många av er att mer öppet kommunicera med era guider, era familjer och era vänner som finns där hemma inom resten av de högre rikena, där vi ivrigt väntar på vår återförening med er. Många av er kommer att återvända hit mycket snart under de kommande dagarna, då många av lektionerna som ni har inkarnerat för att lära har upplevts av er, och tiden har nu kommit för er att färdas tillbaka hem dit ni har kommit från och det ni kallar hemma, precis här med oss.

Det finns flera olika sätt för en varelse att lämna de fysiska världarna för att återigen existera inom de högre rikena av skapelsen inom detta Universum. Inte alla väljer att lämna de fysiska rikena genom den upplevelsen som är känd för människorna som ”död”. Det finns, naturligtvis, andra metoder som kan användas för en varelse inom det fysiska för att ännu en gång uppenbara sig inom de högre rikena.

Vi är här vid den här tiden för att låta så många av er som möjligt, som väljer att lämna de fysiska rikena, återuppstå inom de högre dimensionerna utan något behov av att lämna era fysiska kroppar bakom er. Detta förfarande kan vara något nytt och något som många av er inte upplevt tidigare. Det betyder inte att den här metoden inte är möjlig för er, det betyder bara att ni aldrig förr har valt detta sätt att avsluta livet i de fysiska rikena och så dyka upp inom de högre rikena igen. Många av er gör vid denna tid valet att lämna er nuvarande resa genom det fysiska och börja er resa på nytt tillbaka hem där ni kommer från inom de högre rikena av existens.

Vi, Galaktiska Federationen av Ljus, är här i stort antal till stöd för dina önskemål och dina önskningar som vi alltid har varit. Vi, som era guider, era vänner, era coacher och era mentorer tar inga beslut för din räkning utan ditt fulla samtycke och samarbete. Det är bara då vi tar beslut för din räkning, baserat endast på vad vi känner är för ditt bästa goda och ditt fortsatta avancemang som en andlig varelse av ljus.

Låt oss vid denna tid hjälpa dig att ta fram till dig det du har valt för dig själv. Vad vi är här för att göra är endast att hjälpa dig att göra en verklighet av det du har valt och vad det är du har instruerat oss att hjälpa dig att åstadkomma. Vi är inte här för några andra syften. Vi är inte här för våra egna syften, och har ingen dold agenda överhuvudtaget. Vi är era vänner och vi är era guider som har varit med er varje steg på vägen, varje andetag på vägen av vår nuvarande resa och så många tidigare resor också.

Många av er har upplevt det motsatta när det gäller roller vid många tillfällen. En del av er har stått precis där vi står idag, såsom guider som har assisterat många andra som just nu är inkarnerade inom den fysiska världen, precis bredvid er, och många av er har även agerat som guider för många av oss som, genom er nuvarande inkarnation, agerat som era guider. Det är på det sättet det fungerar genom hela detta Universum, där var och en av oss agerar som guider för varandra i kärlek och service för varandra.

Som vi har sagt hela tiden så är vi inga främlingar för er. Vi är inte oinbjudna gäster, vi är er familj, vi är era vänner och vi är era gider. Vi är också ni, då många av er har stått precis där vi står idag, vakande över, närande och guidande andra själar medan de är på sin fysiska resa. Vi är inte annorlunda än er och ni är inte annorlunda än oss. Vi är ett. Vi har alltid varit ett, och vi kommer alltid att vara ett. Det finns ingen som skiljer oss åt. Vi kommer alltid att arbeta tillsammans på ett eller annat sätt genom hela vår resa av existens som aldrig har något slut.

Har ni nu en tydligare bild av vad det är vi är och vilka ni är? Vi är alla en stor familj. Vi är inte varelser som kommer hit för att möta er för första gången. Vi känner er till och med djupare än ni känner er själva, eftersom vi är medvetna om vilka ni i sanning är och även om alla era inkarnationer i det fysiska, då vi ser dem helt klart från vår utsiktspunkt. Vi älskar var och en av er mycket djupt och önskar bara att få till stånd det som är bäst för er och det ni har uttryckt som önskan att lära och uppleva genom era inkarnationer.

Det kommer inte att dröja så länge innan vi kan träffa dig igen och omfamna dig som vår vän och vår familj. Resorna som många av er är på just nu kommer till sitt slut, men håll alltid i minnet att när en resa stängs ner där ute kommer det alltid att vara en annan öppning för dig, då din resa är en som aldrig tar slut. Vi kommer också att börja en ny resa, men den här gången skall vi vara tillsammans med er och vi går in för att nå nya mål, möta nya utmaningar och njuta av nya upplevelser och äventyr genom detta magnifika Universum som vi kallar hem.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se
As channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish