Followers

Google+ Followers

Friday, 29 June 2012

Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus Lägg din röst för vår hjälp! 21 juni, 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus
Lägg din röst för vår hjälp! 21 juni, 2012


Hur många procent av er som är här som önskar acceptera vår hjälp är en siffra som vi i Galaktiska Federationen av Ljus försöker få en uppfattning om just nu. Vad våra team gör är att samla in data från hela ert internet och lägga in detta i en databas där det låter oss komma fram till någon sorts uppfattning av hur många i er värld som vill acceptera vår hjälp, och hur många som avslår våra erbjudanden.

Detta har även gjorts förut på andra världar, och vi försöker inte få fram den här typen av slutsats för första gången. Vi har erfarenhet av insamlande och granskning av precis sådana data, och vi är övertygade om att vi skall kunna samla in de data vi behöver inom en passande tidsram och ta vårt beslut baserat på dem, oavsett det är tid eller inte tid att fortsätta med nästa steg i vår övergripande operation, vilken innebär att ni och vi skall komma tillsammans för vad vi hoppas skall bli ett mycket fruktbart arbete och ett socialt samarbete.

Vi ber om er insats vid den här tiden. Var snälla och lått oss få veta hur ni känner det på ett eller annat sätt, om ni önskar att vi skall vara med er i er värld så att vi kan börja arbeta med er på de många projekt som vi ser som mycket viktiga för er värld, för ert välstånd oh er säkerhet i vissa områden som kan ge anledning till oro. Vi vill inte skrämma er och använda detta som en sorts taktik för att övertyga er att rösta för att acceptera vår hjälp. Detta är inte vad vi gör, och vi önskar inte använda en sorts byteshandel för er välkomstmatta på det här sättet.

Vad vi skulle önska är att få er äkta, ärliga känsla för detta känd för oss, med förståelsen att det aldrig skulle bli någon typ av repressalier från oss på någon nivå om ni vägrar eller avstår från att samarbeta med oss. Det finns inga straff, sanktioner, bojkotter eller svårigheter som skulle komma i er väg genom att ni avstår från vår assistans. Detta beslut är er rättighet, och som sådan kommer vi att respektera den, hedra den och lyda den, det är allt.

Det skulle aldrig uppstå några problem eller svårigheter för er för ni har valt att utöva er rätt av fri vilja och val. Detta är ett viktigt beslut för er och vi ber er att tänka över detta noggrant innan ni svarar genom att kommentera under detta meddelande på internet. Vi kommer att övervaka de områden som är allmänt tillgängliga på ert online-samhälle och räkna rösterna, om vi säger så, men vi kommer inte att samla in er privata information och använda den på något sätt eller någon form emot er. Vi gör inte sådant, och varje sådant beteende är långt under vad vi är och vad vi står för som en allians som erbjuder sina tjänster i kärlek och frid i namn av dess Skapare, och Skaparen av alla och allting som finns i detta spektakulära och briljant lysande Universum, som vi alla kallar vårt hem.

Var så snälla och ge oss ert gensvar och låt oss få veta varför ni skulle vara villiga att arbeta med oss och varför ni inte vill det, för skälen till era röster är lika viktiga som röstandet i sig själv, då vi tycker att det är nödvändigt att bättre förstå era motiv och era skäl för att ni känner på det sätt ni gör för oss och våra erbjudanden om hjälp.

Vi har samlat in en ganska ansenlig mängd av data redan genom dessa metoder och vi kan säga att vi är uppmuntrade av att så många av er inte bara är villiga att acceptera vår hjälp utan är ivriga att börja ett samarbete med oss och gjort detta klart för oss vid flera tillfällen. Vi tycker att detta är uppmuntrande och upplyftande, och det motiverar oss ytterligare för att göra vår närvaro här känd för fler av er, så att fler av er kan ta beslut som är baserat på erbjudandet som ger sig tillkänna för dem som tar reda på vem vi är och varför vi är här. Detta skall leda dem till en förståelse och till att göra valet att acceptera vår hjälp eller inte.

Först måste man känna till vår existens, vem vi är och vårt syfte med att vara här, innan man kan göra en kvalificerad bedömning av huruvida man vill lita på oss och arbeta med oss. För att leda dem fram till ett svar, som ännu inte funderat över dessa frågor, så gör vi oss kända på er himmel runt om i er värld för att underlätta för varje individ att bestämma sig. Vi fortsätter också med vårt program att dela med oss av våra kommunikationer med er genom våra olika kanaler.

Var snälla och hjälp oss i våra ansträngningar genom att fortsätta med att dela med er av filmer av oss när ni upptäcker våra skepp över hela ert internet. Vi tror att detta kanske är den metoden som har den största potentialen att nå ut till flest medlemmar i era samhällen och kunna informera dem om vår närvaro här i er värld.

De budskap vi delar med er genom våra kanaler känner vi skulle ha en mycket mindre påverkan i detta avseende, eftersom man skulle behöva läsa dessa kommunikationer med ett öppet sinne, och det är precis det vi känner att en stor procent av er befolkning inte har. Detta är inte ett fördömande, var snälla och se det inte på det sättet. Vi delar helt enkelt med oss vad insamlingen av mängder av data säger, och detta är inte baserat på opinion utan det är baserat på fakta och siffror som kan ackumuleras och beräknas inom en rimlig grad av noggrannhet.

Era matematiker, statistiker och forskare använder samma teknik för att samla in data från en mindre del av en befolkning för att dra slutsatsen, inom en acceptabel grad av noggrannhet, av åsikterna och känslorna inom en större procentandel av en befolkning, och detta är exakt den teknik vi använder vid denna tid. När vi samlar in data genom ert internet när det gäller en fråga vi ställer eller ett erbjudande som getts er, så samlar vi in tusentals av gensvar, och baserat på detta lilla antal kan vi bestämma hur en större andel procent av er befolkning skulle ha röstat.

Vid denna tidpunkt är vi mycket glada att få dela med er de resultat vi hittills har och som vi anser är oerhört lovande, och om dessa trender fortsätter så kan ni vara säkra på att det kommer en dag, och det dröjer inte så länge nu, när vi kommer att landa på er mark och börja arbeta med er på de många projekten som vi bedömer är nödvändiga för ert avancemang i er värld. Vi ser fram emot den dagen, som många av er gör, det vill vi att ni skall förstå.

Vi önskar att ni förstår att vi också är trötta på, om vi säger så, nuvarande status i vårt uppdrag och vi vill ingenting hellre än att sätta igång kugghjulen i högsta fart och gå vidare snabbt med att hjälpa er, våra bröder och systrar. Vi vill börja med förändringarna som kommer att lyfta den här världen ut ur dess nuvarande tillstånd av förvirring, komplikationer och svårigheter in till ett nytt tillstånd bortom allt som många av er någonsin kunnat drömma om. Detta är alltsammans mycket möjligt och det ligger precis framför näsan på er, och vi väntar på ert svar på vår erbjudande idag.

Är ni nu redo att möta oss och börja arbeta med oss i de många projekt vi har radat upp för att välta över som dominobrickor, strategiskt placerade enligt nödvändighet? Om ni är redo, lämna då er kommentar nedan. Och om ni inte är redo för detta, vänligen lämna ändå er kommentar, för ert inlägg är lika viktigt och lika värdefullt som någon annans. Och insamlingen av dessa data är nödvändig för oss för att nå en slutsats om huruvida ert folk är redo eller inte för nästa steg i er evolution, som kommer att ta er långt bortom vad många av er aldrig kunnat föreställa sig skulle kunna upplevas i denna livstid.

Vi är era vänner och familj från Galaktiska Federationen av Ljus och vi ser så mycket fram emot vårt återförenande med er, våra bröder och systrar på Jorden.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se
As channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

1 comment:

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish