Followers

Monday, 30 July 2012

Greg Giles 29 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 29 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Vår planet Terra!

Terra är namnet som getts till er värld och som många av oss här på vår sida av slöjan brukar hänvisa till som er planet, som ni refererar till som Jorden. Vi kallar er planet för Terra, för det finns många subtila och dolda betydelser inom detta namn. Terra låter mycket likt ordet terror, eller hur mina kära? Och det är terror som många av er har upplevt här på många olika nivåer under många eoner av tid. Krig är terror, döden har också varit terror, och till och med kärlek har ibland kunnat vara skrämmande för många av er.

Det finns många olika stadier och nivåer av terror och rädsla och var och en av er har gått igenom en initiering, om man säger så, av alla dessa olika nivåer i er utbildning och avancemang i detta Universum. Detta är vad er vägs resa, er studieresa, till Terra har handlat om i den största bemärkelsen, i den större bilden. För utan den utbildningen som ni har välsignats med här i denna så ofta skämmande värld, så hade ni inte kunnat utvecklas så snabbt, så kraftigt, så genomträngande, så klokt, så moget och så engagerat och beslutsamt som ni har gjort från alla dessa lektioner och upplevelser och erfarenheter ni haft här på ”Terror”.

Det var aldrig meningen att Terra skulle vara en plats som kan skrämma en individ från vettet, som ni säger, men vissa aspekter i er värld kom som ett resultat av val som ockupanter i er värld hade gjort. Och er värld idag är ett resultat av några, inte alla, men en del av dessa val. Några av aspekterna i er värld har utformats och skapats av oss på den här sidan av slöjan för att hjälpa er inlärningsprocess, för detta är vad ni bad om, detta är vad ni önskade.
Ni ville komma hit för att lära, för att växa, att kunna träna era vingar som skulle flyga er till frihet och upp till de högre rikena i detta Universum. Ni kom inte hit på semester, eller för att roa er, eller för att slappna av, eller för njutning, eller för nöjes skull, mina kära, ni kom hit för att kraftigt öka er inlärningskurva. Och hela den här världen har finslipats som ett mycket produktivt verktyg, speciellt för detta ändamål, för att nå detta slut.

Vad ni har gjort här har inte varit en nöjestripp, har inte varit en nöjeskryssning. Vi förstår detta, och ofta har våra hjärtan brustit när vi såg er kämpade igenom tumultartade händelser i denna ofta mörka, ovänliga, oförsonliga, olönsamma, kärlekslösa och oönskade värld. Men vi måste låta er fortsätta er resa här, opåverkade av våra hjärtans erbjudande om assistans till er.

Vi kunde inte alltid lösa ut er från trubbel och problem och vi kunde inte alltid förse er med de val som skulle gett er lindring i svårigheterna och gett er en mer angenäm upplevelse. Vi önskade så ofta att vi kunde göra det, för vi älskar er innerligt, men detta skulle inte hjälpa er i slutändan och skulle göra så många av era ansträngningar helt enkelt ett slöseri med er tid, era insatser, er energi och er kamp för att överleva, att gå vidare till nästa dag, gå ännu en kilometer och lära er ytterligare en läxa.

Allt detta har varit väl värt för er också, för idag är ni så väldigt nära till allt det som ni önskade för er själva innan ni vinkade adjö till oss och började denna långa, slitsamma och ofta mörknande resa genom de långa och slingrande korridorerna av dualitet. Ni är nu vid den sista och slutliga dörren som, när den öppnas, låter er kliva ut ur den här djungeln, denna labyrint, och dyka tillbaka hem där allt började för er, som ni känner som verklighet, för vad ni upplever just nu är inte verklighet.

Vi ni upplever nu ett hopkok, en produktion, en väv av science fiction, av fantasi. För vad ni upplever är en skapelse gjord av många olika sinnen, en del på vår sida av slöjan och många på er sidan av slöjan, och det är inte på något sätt baserat på verklighet. Vi vill att ni skall förstå detta för vi vill att ni skall vara tillräckligt förberedda för vad som väntar er så snart ni tar er ut från detta fantasiland.

Vad ni kommer att kliva in i kan inte jämföras med någonting som ni har lärt känna som er enda, sanna verklighet. För vad som väntar er på denna sida skulle ni idag anse vara ren fantasi, science fiction, en produktion på en filmduk. Det som finns på den här sidan är så väldigt annorlunda mot allting ni har känt till och litat på på er sida.

Kan ni börja föreställa er hur det är på vår sida, kära ni? Börjar ni fatta bilden att ni inte kan jämföra vad som finns på er sida med vad som finns på vår sida, eftersom det skulle vara, som ni säger, att jämföra äpplen och apelsiner, för det finns ingen jämförelse? Därför, om ni jämför våra beskrivningar på vad som existerar i de högre dimensionerna med vad ni för närvarande upplever, är det en formel som inte kommer att förse er med någon form av rimliga och produktiva svar som ni söker efter. Förstår ni detta?

Förstår ni att när vi försöker att måla något av en bild för er av vad era liv kommer att likna så snart ni kliver ut ur era nuvarande kläder av dualitet, så kan vi inte erbjuda er några större detaljer, för dessa detaljer skulle bara bli förvirrande för er därför att det inte finns någonting i er nuvarande verklighet som på något sätt är liknande, eller kan på något sätt jämföras som en regel för mätning av vad som finns på den här sidan. Förstår ni vad vi försöker säga här?

Vi säger att ni inte kan ta ett måttband, T-fyrkant och en passare på er sida av slöjan och försöka mäta eller analysera vad som finns på vår sida genom våra beskrivningar till er, och genom någonting som ni har upplevt i den fysiska världen. Det finns inget sätt att beräkna några svar på, bevisa något eller att konstruera någon typ av bild av vad som finns på vår sida, genom dessa begränsade tredimensionella procedurer av analyser.

Detta är allt vi vill säga om det ämnet, kära ni. Vi vill helt enkelt bara att ni skall veta att alla funderingar och all tid som spenderas på att lura ut vad det är som väntar er är endast bortslösad tid, energi och fokus. Det finns så många andra saker ni kan tillbringa er tid med som skulle ge er långt större belöning än att försöka lista ut allt som väntar er. För ni kommer inte att kunna komma fram till någon rimlig slutsats och ni skulle faktiskt kasta er själva ur spår, som man säger, för ni skulle bara falla längre iväg från vad som verkligen väntar er. Det är just så radikalt annorlunda som tillvaron är här så snart ni gått igenom flaskhalen i den tidsportal som ni för närvarande upplever.

Ni kommer alla att få se och uppleva själva, kära ni, mycket snart nog, för dagarna är nu mycket, mycket korta och det är dags att börja dra er igenom den sista korridoren i denna portal, som kommer att föra er genom och upp till högre riken i detta Universum. Vi är här med våra utsträckta händer och vi vill att ni grabbar tag i dem och håller fast när vi hjälper till att dra er igenom, för detta är ett av de viktigaste skälen till varför vi är här. Vi är här som era guider, och som sådana är det vårt ansvar att se till att ni fixar det denna sista kilometer och pressar er ut från er nuvarande verklighet och den dimension som ni har upplevt så länge, och som inte längre passar er eller tjänar er, och flyttar er in till en ny verklighet som är skräddarsydd just för er.

Detta var allt vi ville tala med er om idag, våra kära, och vi hoppas att ni fått ett större, skarpare och klarare perspektiv av vad som väntar er på den här sidan. Och dessutom att det inte är något som ni kan föreställa er alls. Det är detta vi önskar för er, för vi vill inte att ni formar, konstruerar eller skapar på något sätt någonting som är begränsande för er i storlek, omfattning, skönhet, glädje, njutning och spänning. Vi vill att ni förstår att himlen inte ens är gränsen här på den här sidan. Och vi säger att ni skall låta er fantasi springa iväg fullkomligt vilt, för det finns ingenting på den här sidan som ni inte kan få, inte kan göra, för allt är möjligt för er här.

Vi är era vänner och er familj på denna ofattbara sida av denna fantastiska slöja. Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

Bildadress:http://2.bp.blogspot.com/-SKGLpn9yeHw/UBWWgG6PsNI/AAAAAAAACag/21a_52pI2O0/s1600/te3.jpg

As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish