Followers

Google+ Followers

Monday, 16 July 2012

Greg Giles 12 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 12 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


”Vi spelar i samma team”

Har vetenskapliga studier någonsin ökat din utveckling och dina framsteg på något sätt? Nej det har de inte. Vetenskapliga studier, forskning, undersökning och experiment har alltid lett till större förståelse av er egen natur och av världen, och även bortom den ut till Universum runt om er. Vi i Galaktiska Federationen av Ljus har också forskat här i er värld, men detta är inte orsaken till att vi är här. Vi är här med ett erbjudande om vår assistans till er för att hjälpa er att finna er väg, och när den är funnen, hjälpa er hur man skapar det som ni vill ha från den kristallklara väven som ni har manifesterat för att måla era drömmar på.

Vi kom inte hit för vetenskapliga studier, forskning eller ens utforskning, för det finns ingenting som vi önskar lära oss som motiverar oss att samla ihop miljontals människor från tusentals och åter tusentals världar och andra allianser i hela detta Universum för att resa hela vägen hit för att bedriva sådan forskning. Vi genomför sådan forskning och vissa studier, och på ett sätt sällsynta experiment, här i er värld därför att det är till fördel för ert folk då vi utformar bättre sätt för era mentala och psykologiska processer, vilket är mycket nödvändigt innan vi ens kan börja diskutera planer på att genomföra projekt och program för att bättre kunna hjälpa er att öka era livsvillkor här i er värld.

Vi tar inte lätt på någon av våra studier som vi bedriver. Alla initierade och skötta genom den högsta standard och norm för våra vetenskapliga, medicinska forskarteam. Vi har inte kommit hit slumpmässigt med en löst sammansatt grupp av människor från hela detta Universum, för det skulle inte ha gynnat er, och inte heller våra insatser här. Vad som är till stor fördel för både oss och er är att komma hit väl förberedda med ett högt utbildat, sofistikerat och erfaret team som har handplockats över en lång och mycket noggrann urvalsprocess, där endast de finaste, skarpaste och mest rutinerade sinnen har valts ut och lagts till våra listor. Ingen sten lämnades ovänd och tusentals planeter valdes ut för denna rekryteringsprocess. Och vi är mycket säkra på att vi har bildat vårt team med de mest begåvade, hängivna och erfarna professionella sinnen som finns i vårt Universum, eller kanske även i andra Universa.

De varelser som är här nu som medlemmar i vårt team är de skickligaste representanterna inom sina områden från hela detta Universum, det kan ni vara säkra på. Med tanke på detta, skulle det underlätta lite för era rädslor och er oro för att ni inte är i kvalificerade händer när det kommer till dessa program och projekt som vi önskar inleda här i er värld, och även i de sällsynta exemplen när vi bedriver forskning och undersökningar av ert folk? Vi tror att er ras har valt att oroa sig och vara bekymrade för så många saker, en del verkliga, andra inbillade, några överdrivna och uppblåsta.

Och vi vill säga att när ni ökar er börda genom att oroa er för våra förmågor, professionalism, vår integritet, vårt syfte och våra nivåer av erfarenhet, är det definitivt inte värt er tid och energi att ägna er åt sådana tankar. Vi ber er att känna er säkra på våra förmågor, känn er säkra på våra talanger och vår erfarenhet, för ert folk är i ett mycket jämlikt partnerskap med ett mycket skickligt team av hängivna, erfarna, omtänksamma och vänliga personer, som är de mest begåvade och högt ansedda experter inom sina områden från sina individuella planeter. Känner ni er nu lite mer tillfredsställda med att höra från oss idag?Vi har upptäckt genom våra övervakningstjänster av era offentliga, tillgängliga områden på internet, att det har varit några få av er som har uttryckt sin oro och rädsla för vårt omnämnande av vår forskning som vi bedriver här, och en del av er har tagit detta på fel sätt och har blivit felaktigt ledda att på något sätt tro att syftet för vårt uppdrag här är för att bedriva forskning och experimenterande. Som vi just har klargjort så är detta verkligen inte fallet alls. Som en del av våra insatser här måste en viss forskning ingå för att förstå er bättre, för att förstå er värld bättre, för att finna ut vad det är som är problem här och hitta genomförbara, lämpliga, logiska och effektiva lösningar på dessa problem.

Förstår ni nu bättre, kära vänner, att vår forskning och våra studier bara är en liten del av den större bilden, som är vårt uppdrag här för att hjälpa er värld att få uppleva vad det är ni kollektivt och individuellt väljer att uppleva? Och om det är uppgraderingar till ert samhälle och era system genom programmen vi kan erbjuda, då är detta vad ni skall få, ingenting mer och ingenting mindre. Det är ni som har bollen. Det är er värld och vi har alltid respekterat detta och vi kommer alltid att respektera det, för vi har också våra egna världar och vi förväntar oss att andra respekterar våra gränser och våra rättigheter.

Vi ser fram emot att gå vidare med dessa projekt vi har talat om då och då. Dagen närmar sig nu mycket snabbt när spelfältet kommer att vara rensat tillräckligt från antalet medlemmar och gunstlingar i er kriminella kabal. Spelfältet har redan tippats i en vinkel som gynnar vårt team tillsammans med er, människorna på Jorden. Vi känner oss nu mycket säkra på att vi kan gå vidare med våra planer på att möta ett antal av er som har valts ut genom ett av våra program, där vi har övervakat och följt era diskussioner online som har publicerats offentligt på ert internet. Och vi har sammanställt en lista på de medlemmar i er värld som vi tror att vi skulle känna oss bekväma att arbeta med och som vi skulle känna oss säkra att arbeta med. Människor som vi tror skulle bli ett positivt tillskott i vårt gemensamma team för att börja de inledande projekten som blir banbrytande, om vi säger så, och börja räta upp farkosten som är er värld, flytande majestätiskt i rymdens hav.

Det finns ingenting vi inte kan åstadkomma tillsammans. Det finns inga hinder, svårigheter eller skador som har gjorts på er värld som inte kan övervinna, besegra eller utrota. Vi kan göra det så länge vi arbetar tillsammans. Om vi fortsätter att arbeta åtskilda från varandra så ser vi inte ett framgångsrikt slutförande av så många, om några alls, av dessa projekt. Vi känner att ni inte har de verktyg eller kunskaper inom vissa vetenskapliga områden som behövs för att utföra dessa uppgifter på egen hand. Och vi varken vill eller kan, i vissa fall, slutföra alla de projekt som vi tror är nödvändiga här i er värld, såvida vi inte arbetar med er. För det är er planet och bara genom era händer kan dessa bedrifter uppnås. För vad skulle ni lära er från denna erfarenhet om ni inte reparerade den skada som ni är delvis ansvariga för att ha orsakat?

Kom ihåg att livet är för evigt en resa som tar oss alla igenom upplevelser som vi kan lära oss ifrån och som vi också lär oss ifrån. Detta är vad som nu sker i er värld. Ni, folket på Jorden, har fått ett otroligt välsignat tillfälle att lära er så mycket och att växa så mycket, bortom era nuvarande nivåer av förståelse, och i så många olika områden. Externt från er själva och er värld och även internt lär ni er, för ni har alla så många personliga lärdomar och får en ökande förståelse av er mänskliga farkost, fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.

Vi vill se er ta in den fulla potentialen av allting som detta strålande tillfälle ger er, och vi skall inte överskrida våra gränser och ta bort något av denna upplevelse för er genom att ta över arbetsbördor som ni säkerligen kan slutföra själva. Det finns många av er och vi, genom vår övervakning, har kommit fram till slutsatsen att de flesta av er är villiga och även ivriga att arbeta med oss i dessa många projekt. Och vi vill absolut inte ta dessa möjligheter ifrån någon av er genom att fylla dessa uppgifter med hjälp av vår egen personal.

Vi kommer naturligtvis att vara med er varje steg på vägen, att lära er rätt funktion och användning av våra teknologier, och vi har redan kommit till den slutsatsen att ett enormt stort antal av er är mycket snabba i att lära och er intelligens är ofta långt bortom gränserna för vad vissa av er känner att ni äger. Vi känner att ni är en enormt intelligent ras av varelser, och om det inte vore för de ständiga ansträngningarna från kabalen som har höljt er värld i mörker, förtryck och lågkonjunktur under så många eoner av tid, så kanske våra tjänster här inte skulle ha varit ens till fördel för er, för ni kunde redan ha uppnått alla de framstegen själva som vi har kommit hit för att erbjuda er.

Vi skall snart ta reda på precis hur mycket ni är kapabla till att åstadkomma och ni skall också ta reda på hur mycket vi är kapabla att åstadkomma, och vi kommer båda att få reda på vad vi tillsammans som ett team kan åstadkomma. Vi är mycket säkra på att vi kommer att överraska varandra när vi arbetar tillsammans och upptäcker att inte ens himlen är gränsen när vi arbetar tillsammans som ett team och bestämmer oss för att uppnå varje mål eller uppgift här i er värld.

Visa er tilltro nu när ni litar på oss, att ni är villiga att arbeta med oss och att ni ser att våra motiv och vårt syfte här är av den högsta integritet, i kärlek och i tjänst till vår Skapare och till er, våra bröder och systrar. Visa oss att ni bryr er tillräckligt mycket om er planet och era medmänniskor genom att göra vad ni kan för att övervinna några av de farhågor som ni kanske har vid denna tid. Visa oss att ni kan finna vägar att på rätt sätt ta hand om dessa rädslor och känslor som utlöses inom er när ni hör talas om utomjordingar, rymdfarkoster, kanalisering och projekten som vi skall börja tillsammans så snart vi träffas i en lycklig återförening. Detta är ett hinder som det finns några av er som ännu inte funnit ett sätt att komma över. Ni måste finna ett sätt att komma över denna ojusta rädsla för oss som utomstående, som ni uppfattar helt felaktigt som främlingar till er.

Vi är inga främlingar för er. Det finns knappast några varelser i detta Universum som är främmande för er, då vi alla är förenade och sammanlänkade och vi är alla en del av en väloljad maskin som, genom komplimenteringen av varandra, våra skickligheter, talanger, erfarenheter, kunskap och visdom, drivs och opererar smidigt och ger glädje, överflöd, kärlek, gemenskap och underbara upplevelser för varenda varelse som är en del av denna fantastiska och perfekt fungerande maskin, som är detta vackra och perfekt fungerande Universum. Hjälp oss att hålla denna maskin väl oljad och perfekt avstämd.

Kom över era rädslor för oss, för dem som ni kanske inte minns och som ni kan tycka är främlingar i ert hem, och låt oss gå vidare med arbetet som vi måste göra tillsammans för att föra er värld fram till förändringarna och förbättringarna som vi alla vet är vitalt nödvändiga för er fortsatta växt och förverkligandet av alla de hopp och drömmar som ni har om detta. Ni har under så många livstider med utmaningar, kamp och svårigheter och besvikelser förtjänat något mycket mer, någonting så mycket bättre, mer lyckosamt, vackrare och mer rent, mer upplyftande, mer glädjerikt och mer minnesvärt. Denna dag har kommit nu, tillåt den att vara det. Tillåt er själva att känna bekvämlighet med vår närvaro för vi önskar känna oss välkomnade av er, vår egen familj trots allt.

Vi är era lagkamrater som är här för att slå oss samman med er, våra bröder och systrar på planeten Jorden. Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles


Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress:http://3.bp.blogspot.com/-z-97WF_Rhio/T_8siNRnU9I/AAAAAAAAB_w/ZuWbZSOTW14/s1600/sail.jpg
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish