Followers

Saturday, 21 July 2012

Greg Giles 19 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 19 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus”Korrigering av meddelandet om Geithner”

Information har lämnats till vår kanal Greg vid två datum – 14 och 16 juli 2012 – av källor som man inte kan lita på. Dessa källor är ”anställda” inom Galaktiska Federationen av Ljus och är inte tillförlitliga, då de inte är äkta (bona fide) medlemmar av Galaktiska Federationen av Ljus och därför inte äger rätten att dela information med Greg och genom Greg till allmänheten i stort. Vad som skedde är oanständigt genom att använda vår kanal på detta sätt.

Detta har orsakat mycken förvirring, debatt och misstro och vi ser detta som skrämmande och gör vad vi kan för att gottgöra denna negativa situation. Vad som hände kan bara betecknas som en omätbar förseelse och något sådant kommer aldrig mer att tillåtas ske igen, så länge som Greg arbetar som en kanal för oss. Vi ber Greg om ursäkt och hoppas att han förblir en lojal och trogen kanal för oss och är en del av vårt team, Galaktiska Federationen av Ljus.

För att ge en tydligare förklaring för vad som hände kan vi berätta att det var individer som inte innehar rätten att skriva ut budskap och läsa dem för våra kanaler för att sedan delas med andra. De fick tag i de metoder, eller teknologier, som vi använder för att sända våra budskap till Greg. De sände dessa budskap utan vårt medgivande, utan vår tillåtelse och utan vår vetskap. Vi har ringat in dessa individer och har spärrat in dem som bröt mot regler och lagar som styr vissa aspekter i vår allians. Vilka konsekvenser de kommer att få uppleva och vilken rättvisa de kommer att tilldelas vet vi inte just nu, för vi är i början på denna pågående undersökning. Vi ber än en gång om ursäkt till Greg och säger att detta aldrig kommer att hända igen för honom.

Vi skulle vilja fortsätta med att sända budskap genom Greg och vi ber dessa som läser hans meddelanden och följer hans budskap att fortsätta att lita på och tro på den vägledning som sänds genom honom, för denna incident var den enda i en lång rad av meddelanden som har delats med er genom Greg. Alla de andra budskapen, förutom det om Timothy Geithner och det som handlade om skottlossningen vid en av arresteringarna, kan man lita på och följa som en vägledning från oss, högre dimensioners varelser från Galaktiska Federationen av Ljus.

Meddelandet om att Timothy Geithner blivit arresterad och dömdes till en karmisk skuld och sedan släpptes tillbaka in i ert samhälle på Jorden, är inte korrekt och det är inte vad som skedde. Vad som hände var att Timothy Geithner greps och släpptes på grund av att han avslöjade hemligheter och gav vittnesmål som kommer att hjälpa oss i våra undersökningar och i framtida arresteringar.

Den här typen av överenskommelser kommer att göras från tid till annan med dessa som är i positioner som kan vara till fördel för oss och vårt uppdrag här. Vårt uppdrag är att hjälpa er att rensa er värld från dessa varelser som måste bort, för de kommer inte att lära sig att leva bland er på sätt som är vänskapligt, rättvist, juridiskt riktigt, lagligt underkastande, icke-våldsamt, utan hot och enligt konstitutionen. De känner bara till olaglighet, bedrägeri, motåtgärd och attack. De önskar aldrig någonsin bli en jämlik partner med er, människorna på Jorden. Istället vill de behandla er som boskap och de vill bara vara herden för den. De måste bort, och detta är grunden till att arresteringarna kommer att fortsätta.

Rapporten som publicerades för två dagar sedan som diskuterade skottlossning inom vissa områden där gripanden hade skett var också felaktig. Den rapporten kom precis efter rapporteringen om Timothy Geithner och båda två var inkorrekta. Vi kan inte säga just nu hur dessa individer som gav rapporterna kom över våra teknologier för att initiera detta bedrägeri, men vi vill säga att det aldrig kommer att hända igen. Vi säger också att ni från idag och framåt, och även när det gäller de meddelanden som kom före de två vi talat om här, alltid kan lita på de budskap som delas genom Greg för han gör ett mycket bra jobb för oss och har lämnat mycket pålitlig information.

Det inkluderar informationen som vi har delat med er om att det kommer att bli stigande havsnivåer i er framtid som gör det nödvändigt, åtminstone i vissa områden, med omflyttningar av er befolkning som inte önskar ta itu med flodvattnet över hela deras grannskap och även i vissa städer. Detta är allt vi vill säga nu när det gäller denna fråga, och än en gång ber vi Greg om ursäkt och säger till honom att han kan lita på de budskap och de mekanismer som används för att sända honom dessa meddelanden från nu och framåt. Vi ber om ursäkt för denna händelse och säger återigen att detta inte kommer att inträffa igen.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus och vi kommer att från i morgon börja med att återigen dela våra budskap med er.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress:http://2.bp.blogspot.com/-fpwJ9nkMhPw/UAhoMALXJrI/AAAAAAAACKU/sEXvMpeXyz0/s1600/fox.jpg
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish