Followers

Monday, 30 July 2012

Greg Giles 27 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 27 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


”Dags att starta Projekt 1”

Ökande antal problem och svårigheter i er värld gör att vi måste gå snabbare framåt med några av projekten vi tidigare har diskuterat med er. Vi har samlats och kommit fram till ett beslut att vi skall börja våra många projekt med er, ett i taget och efter hur brådskande och betydelsefullt det är. Vad vi skulle vilja se idag är att de personer som önskar ta del i vårt första projekt visar detta genom att sätta sina namn under vårt meddelande här idag, oavsett var ni finner det. Vårt första projekt kommer att bli förstärkning och ytterligare befästning av vågbrytarna vid era strandlinjer i strategiska områden där era stränder inte tillräckligt skyddar samhällenas inland. Vi kommer att notera ditt namn om vi anser att du är en säker möjlighet och en förstärkning för vårt team som kommer att bli något positivt.

Dessa är främst de två förutsättningar som gäller, även om vi har samlat på oss en kort lista av namn på de som vi känner att vi skulle föredra att inte arbeta med just nu. Vi hoppas att de som finns på den korta listan förstår och också ser att skälen för detta är sättet ni har behandlat andra och talat till andra på Internet under de gångna veckorna, månaderna och åren, sedan många av dessa förändringar och våra meddelanden har gjort er medvetna om detta. Vi känner helt enkelt att det inte skulle vara rättvist mot dem som ni har behandlat på ett negativt sätt, att de skall arbeta sida vid sida mer er, eftersom ni inte har visat skicklighet och villighet i att behandla andra med vänlighet, med omsorg, med kärlek, med rättvisa och anständighet.

För er egen skull, och för möjligheten för en framtida anställning inom vår organisation, föreslår vi att ni behandlar människorna runt om er på ett bättre sätt. För det faktum att ni inte inkluderas i vårt arbete med er är endast ett negativt resultat av ert beteende, men det finns många negativa resultat av ert uppförande som flödar som en okontrollerbar flod och skadar både er själva och andra i dess kölvatten. Kan ni förstå detta? Förstår ni att det finns bättre sätt att behandla andra människor på än att smälla till dem med era förolämpningar, era upphettade åsikter, era tirader, era utskällningar, obsceniteter, hat, ilska, avfärdande och envägsretorik?

Var vänliga att förstå att vi som en organisation, och som individer också, inte dömer eller fördömer er på något sätt. Vi känner helt enkelt att ett partnerskap med några av er just nu inte bidrar till en lämplig arbetsmiljö för era bröder och systrar i er mänskliga familj såväl som vår familj, och efter allt så är vi en enda stor familj. Det kommer att finnas andra möjligheter att arbeta med oss under de kommande dagarna och vi vill föreslå att ni tar till er vad vi säger idag och börjar behandla varandra annorlunda, för vi kommer att fortsätta med att övervaka ert nätverk online och vi kommer också att fortsätta med att lägga till, och även dra bort, namn från våra listor. Tack för er uppmärksamhet idag och för ert samarbete, om det är samarbete ni vill skänka till detta.

Vi skulle vilja diskutera med er alla idag vad våra avsikter är, vad vår plan är för att förstärka era strandlinjer runt om kusterna i Florida och Lägre, eller vad ni kallar ”Södra” Kalifornien i USA, och även i några andra delar av världen. Några områden som ni kanske vet lite om, beroende på varifrån ni är naturligtvis, och hur avancerad er utbildning är i geografi. Det finns kustnära samhällen runt om på hela Jorden som erbjuder litet skydd från stormar, orkaner, översvämningar av havet och liknande.

Vi har övervakat dessa kustområden under ganska lång tid nu och har kommit fram till en lämplig och definitiv lista på vilka områden vi tror behöver kustnära vågbrytare i form av ”tegel och murbruk”, som ni brukar säga, konstruktioner. Men det är inte tegel och det är inte heller murbruk vi kommer att använda, för det är en metafor. Det byggnadsmaterial vi kommer att använda är glaskristalliska tätningsstrukturer. De är starka, de är sunda och de är lättviktiga och de kan resas högt, de kan sträckas ut brett och de kan grävas ner djupt i sanden på havsbottnen.

Dessa strukturer kan också göras så att de ser vackra ut. De reflekterar solen, de skiner i solen, de glimrar i solen och era kustområden kommer inte bara att förbättra sin säkerhet och sin form, utan i deras estetiska utseende också. Och vi tror att de av er som lever vid kusterna, de av er som vill besöka kusterna och även de av er som bara visar bilder av era kuster, kommer att se dessa strukturer som vackra tillägg till era redan underbara stränder och kustlinjer.

Hur dessa glaskristallstrukturer är konstruerade är genom användandet av våra avancerade teknologier som är monterade ombord på våra stora rymdfarkoster. Vi kommer att flyga över era kustområden och inspektera havsbottnens konturer, djup, täthet och deras stabilitet. Också vad de är gjorda av och hur djupt vi kan eller måste bädda in dessa glaskristallväggar, om man säger så. Sedan kommer vi att sänka ner våra farkoster till strax ovanför havsnivån och börja installera dessa strukturer genom att helt enkelt flytta spakar på en kontrollpanel. Dessa vågbrytare kommer sedan ner från skrovet på våra skepp, som har utformats och konstruerats för precis detta ändamål, och voila! Era vågbrytare är starka och säkert inbäddade djupt ner i den underliggande havsbottnen vid era kusters strandlinjer.

Vi kommer att fortsätta med denna metod utefter era kustlinjer många kilometer och detta kommer att ta många dagar. Och det är därför vi känner att det är brådskande att börja med denna operation med er nästan omedelbart. Vi kan säga att det blir åtminstone några dagar, och till och med som mest två till tre veckor innan vi börjar, men vi vill be er att ta till ert hjärta vad vi säger, för vi kommer att börja den här operationen inom kort, då mycket behöver göras under en mycket kort tid. Vi hoppas att få se många namn idag på frivilliga som ställer upp i denna mycket viktiga uppgift. Och vi ser så fram emot att få arbeta med er, våra bröder och systrar i vår mänskliga familj. Vi kommer att ta kontakt med dem som vi känner skulle bli ett positivt tillskott till vårt team på ett eller annat sätt.

Var snälla och oroa er inte alltför mycket för hur vi kommer att kontakta er eller träffa er, för det är ingenting att bekymra sig om. Allt kommer att förklaras för er i god tid, kära ni, och ni har ingenting att oroa er för, om ni inte redan har fulländat era telepatiska förmågor. Det kommer inte att finnas något skäl att oroa sig för att ni kanske har missat ett meddelande från oss för om vi anser att ni skulle vara ett positivt tillskott till vårt team, och ert namn finns noterat under ett av dessa meddelanden, då kommer vi att träffa er på ett eller annat sätt. Det kommer att ske. Ha förtroende och tillit till våra metoder, precis som vi har inget annat än förtroende för er, kära vänner.

Tills vi talas vid igen, vi är era bröder och era systrar i er familj i den Galaktiska Federationen av Ljus, och vi ser så mycket fram emot att få arbeta personligen med er. Tack så mycket.


Kanalisera genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress:http://3.bp.blogspot.com/-gQVgu0i9Kbs/UBLqsVQMKfI/AAAAAAAACWc/KSSjdyzhhM4/s1600/cl5.jpg
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

1 comment:

  1. Jag vill bara säga att jag mer än gärna ställer upp och hjälper er och jordens folk!

    ReplyDelete

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish