Followers

Google+ Followers

Tuesday, 24 July 2012

Greg Giles 21 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 21 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Hur man kommunicerar med oss!

Gör ditt bästa för att navigera över små gupp i vägen som kanske visar sig och du kommer alltid att bli starkare och klokare genom den erfarenheten. Vad som har framkommit under de senaste dagarna i vår kommunikation med vår kanal är inget annat än ett litet och tillfälligt hinder som vi framgångsrikt har rensat bort från vår väg, och det är ingenting att oroa sig för eller att bära med sig som ett långvarigt bekymmer. Dess små distraktioner kan uppträda då och då, för vårt uppdrag är enormt stort och det finns många aktörer och deltagare, allierade och fiender samt de neutrala parterna också, och vi kommer att hålla ut och ta hand om varje utmaning som visar sig och vi skall lyckas i vårt uppdrag tillsammans med er – för det finns ingenting som kan stoppa oss nu.

Vi skulle vilja tala med er om sätt att bättre kunna kommunicera med oss, medlemmarna i Galaktiska Federationen av Ljus. Vi ser att det finns några bland er som önskar börja med, eller förbättra, kommunikationen med oss, och vi vill säga att det finns metoder som ni kan använda för att bättre öppna upp kommunikationslinjerna. Vi vill rekommendera att ni väljer en viss tid på dagen eller natten när ni vill kommunicera med den som finns i ert team, eller till och med era guider, som kan vara medlemmar i vår organisation. För att göra detta så börja meditera, eller hur det är ni vill starta med er kommunikation med oss, vid samma tidpunkt på dagen eller natten, så att de som finns i andra ändan på linjen vet när de skall ”plocka upp telefonluren” så att säga, och lyssna på er precis som ni lyssnar efter dem. Detta är sättet som det bäst fungerar för oss båda.

Vi föreslår att du kan börja dina kommunikationer med oss genom att sitta i ett ganska mörkt, eller totalt mörkt, rum som inte nås av alla yttre ljud, både från utsidan och även insidan, såsom luftkonditionering, fläktar eller naturligtvis TV-apparater. Om du har en fråga att ställa så gör det, gör den så kort som möjligt och gör den så tydlig du kan. Sedan vill vi att du sitter i tystnad och fokuserar så gott du kan på absolut ingenting, för ett oskrivet blad är lättare för oss att skriva på. Våra budskap till dig kommer att bli så korta som möjligt i början, för det blir då lättare för dig att ta emot dem. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på din fråga, men det viktigaste målet just nu är att helt enkelt arbeta på att stärka vår linje för kommunikation och inte särskilt på att besvara dina frågor specifikt.

Vi förstår att ni har många frågor om vem det är ni egentligen är, var ni kommer ifrån, om ni är medlemmar i Galaktiska Federationen av Ljus och så vidare, men för många av er är att lära er grunderna i telepatisk kommunikation det som vi skulle vilja fokusera på i ett tidigt skede. Vi hoppas att ni förstår att vi kanske inte kan besvara alla era frågor omedelbart, eftersom vi hellre vill göra en inbrytning i kommunikationslinjerna med er. Kom ihåg att var och en av er har åtminstone en guide och många av er har fler, och dessa guider har alltid varit med er genom era många inkarnationer, och er nuvarande inkarnation är absolut inget undantag. Era guider är kanske, eller kanske inte, medlemmar i vår organisation, men detta betyder inte att ni inte kan göra ett försök att kommunicera med dem och det betyder inte heller att ni inte kan försöka kommunicera med oss.

Vi spelar alla i samma team. Det finns inget oss och det finns inget dem här i de högre rikena. Det finns inga andliga grupper eller andra kommandon som vi, Galaktiska Federationen av Ljus, inte är allierade med, samarbetar med, är lagkamrater med, familj med. Vi vill göra detta helt klart, för vi ser då och då att några bland er försöker att skapa någon form av fientlighet mellan grupper eller olika organisationer eller individer inom de högre rikena, och detta fungerar helt enkelt inte, för det finns inga olika team eller olika sidor här. Vi är alla ett på den här sidan av slöjan. Separation är endast en illusion i ert lägre tredjedimensionella tillstånd, som ni har valt att uppleva i detta som ni känner som tid. Illusionen av separation tränger inte igenom slöjan och existerar inte på den här sidan av de högre rikena. Vi hoppas att vi har klargjort detta nu och vi tror att många av er omedelbart kommer att förstå det och resonera med denna sanning, för det är sanningen.

Om vi går vidare till äventyren i er värld som i nu upplever genom ert val att lära genom er utbildning här, så ser vi de män och kvinnor som befinner sig vid era frontlinjer fortsätta med processen av att gripa och spärra in medlemmarna och deras medarbetare i den kriminella kabalen. Dessa arresteringar pågår hela tiden och vi ser dem fortsätta vidare allteftersom varje timma av varje dag passerar. Och vi vill säga att vi hoppas att vetskapen om detta hjälper er att gå vidare och att det medför att ni kommer att få allt ni önskar och allt som ni har drömt om så snart det är möjligt. Vi ser dessa arresteringar som en central punkt i er tredimensionella upplevelse.

Det har aldrig funnits ett krig, ett val av president, ett land som grundats eller en teknik som uppfunnits som har skiftat ert fokus och er frekvens så enormt som denna i sanning förändrande händelse för Jorden. Denna händelse är en i sitt slag någonsin. Den kommer att bli ihågkommen i alla era framtida historieböcker, i sånger, i museer, i film, i litteratur och i berättelser som en mormor eller morfar kommer att dela med sina barnbarn medan de sitter runt en lägereld eller en öppen eldstad, för denna händelse kommer att fylla fängslande diskussioner under tidsåldrar som kommer, och det är verkligen välförtjänt.

Denna händelse, oaktat den fortfarande utspelar sig för det mesta bortom ögon och öron hos er människor, kommer att bryta igenom er mediablockad under dagarna framöver, det kan ni vara säkra på, för en hemlighet så stor som denna kan aldrig hållas begravd för alltid. Vi kommer att göra vad vi kan för att låta era medier få se att tiden har kommit när de skall bryta sig loss från den kriminella kabalens restriktioner. Kabalen fokuserar idag mindre på sitt ränksmideri för att kontrollera resten av befolkningen på Jorden samt er planet, och tillbringar mer tid med att bekymra sig om sin framtid. Precis som de gjort för att orsaka att så många av mänskligheten lever i ett konstant tillstånd av oro för sin framtid och deras familjers och vänners framtid. Detta är vad som pågår i sinnena hos de inom kabalen och dessa som har accepterat betalning för att delta i brotten mot er. De är inte längre en kraft att bekymra sig om.

Det enda bekymmer ni bör ha idag är för er själva, för det finns nu så mycket som blir tillgängligt för er och era liv börjar redan förändras. Det finns stora belöningar för era gemensamma insatser för att förändra er värld och startskottet för dessa gåvor och framsteg är dessa arresteringar av er kriminella kabal. Ni är redan ”inne i loppet” som man säger, och startskottet har gått, vi önskar skrika ut detta högt och tydligt till er, för det finns ingen annan sanning här, det finns ingen annan version av den här historien, det finns inget annat perspektiv att räkna med. Gripandena har börjat, de har börjat på allvar och de fortsätter genom varenda dag och natt, och vi ser dem som att de aldrig bromsas upp eller stoppas. Vi tror att vi har gjort oss själva tydliga om detta.

Vi ser andra alternativa förklaringar och teorier om vad det är som sker och vad som kommer att ske angående medlemmarna i den kriminella kabalen, och vi vill säga att ni kan bortse från dessa alternativa teorier och förklaringar, för de håller inte alls. Alla dessa arresteringar sker, och det skulle vara mycket svårt att övertyga männen och kvinnorna vid frontlinjerna, som kanske till och med läser dessa ord, att dessa gripanden inte inträffar, för det är de själva som ”smäller igen handbojorna”, som man säger, på dessa brottslingar.

Vi tycker att vi gjort det klart än en gång på den här punkten, och vi skulle vilja gå vidare och prata om precis vad det är som kommer att börja här i er värld så snart tillräckligt antal av den kriminella kabalen har tagits i förvar och rensats bort från spelfältet på er planet. Vi vill börja med att möta de personer som vi har valt ut, och fortsätter med att välja ut, som representanter för ert folk möta oss och delta i en ceremoni som kommer att introducera vår organisation och vårt folk för ert folk. En ceremoni och en fest som kommer att sändas i TV över hela världen genom era mediekanaler.

Vad vi skulle vilja göra är att möta er ansikte mot ansikte, klädda i ceremoniella dräkter och presentera erbjudanden om vår vänskap så att hela er värld att kan se det. Vi känner att detta skulle vara det lämpligaste sättet att träffa er på, och vi har många gånger i det förflutna blivit välkomnade till världar genom ceremonier som denna. Vi kommer att ta kontakt med dessa personer som vi önskar blir en part i denna ceremoni och vi har redan gjort upp planer för detta tillfälle - så här nära är vi med att återförenas med er, våra bröder och systrar.

Till dess, vi är er familj, vänner och grannar inom Galaktiska Federationen av Ljus, och vi ser så fram emot denna återförening med er.

Kanaliserat genom Greg Giles.


Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress:http://2.bp.blogspot.com/-PhL8LvAnRHo/UAsJybOL6aI/AAAAAAAACPM/slMMzgl9adk/s1600/br2.jpg


As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish