Followers

Thursday, 12 July 2012

Greg Giles 9 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 9 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Extranyhet: Arresteringarna i full gång!

Nu sker det som så många av er har hoppats på så länge, arresteringarna är i full gång i storlek, omfattning och beslutsamhet att denna kampanj för att gripa alla medlemmarna i er kriminella Kabal och deras anhängare och ta bort dem från ert samhälle verkligen sker. Detta pågår nu för fullt, och kommer inte att bromsas upp och kommer inte att misslyckas, för att ge er resultaten från era kreativa manifestationer genom era tankar, avsikter, ord, handlingar och drömmar. Det är så det fungerar och det är så det alltid har fungerat här på er planet, oavsett vilken dimension er planet befinner sig i i varje särskilt ögonblick i tiden.

Det spelar ingen roll vilken dimension du befinner dig i vid en viss tidpunkt, eftersom du alltid äger förmågan att manifestera vilken upplevelse du vill ha. Detta är viktigt att alltid komma ihåg, för även om det kommer att finnas de som vill avgå från denna dimension för andra dimensionella destinationer, så finns det några som stannar kvar här för att fortsätta sina studier och göra sina erfarenheter i den fysiska världen. Ni måste också inse att även ni kan och kommer att uppleva precis det ni önskar er, och det ni inte vill uppleva behöver ni inte, för ingenting tvingas på er. Vad än du skapar för dig själv är det du skall ha, det är inte mer komplicerat än så. Gör ditt bästa för att alltid komma ihåg detta, oavsett vart vägen framför dig leder dig, och vart än det är du skall färdas så kommer det att bli mycket mer njutbart, givande och en medvetet skapad upplevelse för dig.

Det är du dags att arresteringarna av medlemmarna i er kriminella Kabal och deras medarbetare sänds genom era stora medier. Dessa arresteringar är nu i full gång, det är vi mycket glada över att kunna rapportera till er. Vad som nu behövs är att människorna i er värld lägger märke till vad det är som inträffar runt omkring dem. Era medier är en mycket viktig del av hela denna operation, för det är viktigt att så många som möjligt tar del av händelserna och förstår att det är frihet från sinas förtryckare som de nu får se i full blom, och den blommar ut som en vacker bukett, som en gåva från deras Skapare.

Vi ber nu att alla, och inte bara några av medierna som vi har haft tidigare diskussioner med och har nått vänskapliga partnerskap med, skall fortsätta med vad det är de har sagt att de skulle göra om dessa arresteringar skulle börja manifesteras här i er värld. För de av er media som läser dessa ord (och vi vet att det finns många som rörs och skakas om i grunden bland era globala medier och följer dessa ord genom våra kanaler), vi ber er om att just nu göra det som ni försäkrade oss om att ni skulle göra.

Det finns inget bättre tillfälle nu att vänta på, för dessa händelser utspelar sig just nu när ni läser dessa ord och det kommer inte att bli en mer flödande kaskad av rörelse än det är i detta ögonblick. Så vi ber er att hitta modet som finns inom var och en av er och, även inför hot om våld, stå fast vid er övertygelse och gör vad det är ni vet djupt inom er är det enda rätta att göra, och det måste göras för att människorna i er värld skall få uppleva fullständig frihet.

Folket har talat. De har vaknat upp och de har krävt att de nu skall bli fria från sina fångvaktare och förtryckare. Och genom detta dekret är det just det som nu sker i deras värld och de förtjänar rätten att bevittna detta i första hand för sig själva, och inte i andra hand genom våra kanaler eller på något annat sätt. Ni män och kvinnor inom media är folket ögon och öron i många fall. Ni har svurit att upprätthåla ideal, moral och integritet inom er bransch, som är en vital blodådra genom varje civilisations liv. Det finns inga civilisationer i detta Universum utan möjligheter att dela information från varelse till varelse, från kultur till kultur, land till land eller någon plats på en planet.

Denna värld är inte unik i sin infrastruktur för media och kommunikationer, det är då säkert. Vad som är unikt för denna planet är nivån som media har kontrollerats på av de mörka, det kan vi också säga med säkerhet, eftersom vi har besökt och övervakat världar över hela den här galaxen och bortom detta Universum. Och vi har aldrig skådat tidigare så många olika vägar inom media och kommunikation som inryms så totalt inom en pyramidal struktur av makt, kontroll, inflytande och övertalning.

Vad vi ber er nu är: är det inte dags för er också att bryta er loss från era förtryckare? Är det inte dags att befria ert yrke från kontrollen från dessa mörka individer som är motiverade av ingenting annat än deras lust till mer makt, kontroll, rikedom, förstörelse och kaos? Har inte dagen kommit när det är dags för er att ta ställning och fullfölja den enkla eden som ni tog när ni accepterade er position av så stor vikt i ert yrke, ett yrke som skulle garantera folket sanningar i era rapporter?

Det har funnits många stora män och kvinnor inom media som har stått för integritet, sanning och heder, och dessa namn kommer att gå till historien för vad de gjorde och vad de stod för. Och vi säger till er, ni män och kvinnor som idag håller i makten, släpp loss sanningen som alltför länge har varit dold. Är det inte dags nu att lägga era namn till dessa listor på människor med heder och i tjänst för sitt yrke och för människorna på er planet?

Vi vill försäkra er än en gång att vi, Galaktiska Federationen av Ljus, kommer att göra allt vi kan för att skydda varenda medlem inom er media, precis som vi har gjort och kommer att fortsätta med att göra. Vi har många högt avancerade teknologier som vi använder för att övervakta er och skydda er när dessa arresteringar går vidare framåt. Vad vi skulle vilja se är att något av era medier tar tyglarna och ger signalen till sina anställda att det nu är dags att göra vad det är ni är bäst på och rapportera nyheterna, rapportera sanningen och sprida ordet som en löpeld över hela världen att de som har förtryckt ert folk under årtionden, och även århundraden, nu har fångats in, arresterats och spärrats in för att få stå inför rätta och stå till svars för sina brott mot mänskligheten

Vi ber er att stå upp inför den här utmaningen. Vi vet att ni kan göra det. Vi har träffat några av er personligen och vi vet vad ni är kapabla till och vi har inget annat än förtroende för att ni kommer att möta denna utmaning rakt av och ni kommer att klara det. Och det är därför vi kom till just er i första hand. Vi ser att det rör sig framåt hos er och vi tackar er så mycket för era insatser och era beslut, er bestämdhet inför sådana motgångar, för att göra vad det är ni vet måste göras nu.

Vi är med er i anden och vi är med er i det fysiska hela tiden, och vi erbjuder vår mantel av skydd över er. Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.


Kanaliserat av Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress:http://3.bp.blogspot.com/-ZMll-rfYPfY/T_s1W6V5o3I/AAAAAAAAB54/PqSgWy0W3BI/s1600/blue2.jpg
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish