Followers

Google+ Followers

Sunday, 1 July 2012

Greg Giles 30 juni 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 30 juni 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Uppdatering av arresteringarna!

Avslöjare (debunkers) är de som försöker att motbevisa teorier och trosuppfattningar hos andra människor. Skälet till att dessa individer, eller till och med organisationer, väljer att använda så mycket av sin energi till sådant skiljer sig från person till person. Men vi vill nog påstå att för det mesta är dessa individers försök att motbevisa eller avfärda andras synpunkter och åsikter beroende på att de inte matchar deras egen uppfattning och förståelse. Vi ser detta som ett improduktivt sätt att komma vidare på personens egen resa, att lära sig och att plocka upp nya idéer och koncept allteftersom man färdas vidare i detta Universum. Men vi vill också säga att vilket val än andra gör så skall det respekteras och är alltid respekterat av oss. Och därför välkomnar vi varje åsikt och alla synpunkter, även om de är i strid mot vår existens och våra fredliga avsikter att hjälpa mänskligheten och er planet vid den här tidpunkten.

Det finns många bland er som har motsatta åsikter, det har blivit väldigt tydligt för oss i Galaktiska Federationen av Ljus. Vi ser dessa olikheter i uppfattningar blossa upp från tid till annan i heta debatter och argumenterande och även i form av kränkningar som slungas fram och tillbaka. Vi vill inte se sådant, för återigen, det finns verkligen mer produktiva sätt att dela med er av era idéer och synpunkter till varandra. Vi skulle vilja påstå att det inte alls är nödvändigt att kalla varandra vid förringande namn eller att förolämpa varandra. Ni är alla i detta tillsammans. Ni har alla kommit fram till den här punkten tillsammans.

Om ni kunde öppna sidorna i er sanna historia så skulle ni läsa historier och äventyr som binder er samman med individer som ni idag argumenterar med via era online samhällen, dvs internet. Detta är vad vi önskar att ni skulle förstå, att även dessa som idag kanske uppfattas som er fiende av något slag kan ha varit er broder eller syster eller er närmaste vän eller bundsförvant, medan ni var i krig med andra. Försök att se detta på det viset och försök att förstå att ni alla faktiskt är vänner och ni är alla verkligen en familj. Försökt att tänka på detta nästa gång debatten hettas upp över hela internet och vi tror att detta kan bli vattnet som släcker elden.

Idag vill vi tala med er om de förestående arresteringarna av många medlemmar av er kriminella Kabal, som har konspirerat mot folket på er planet. Vi skulle vilja säga att operationen för att ta bort dessa varelser från er värld går smidigt framåt precis just nu. Vi ser trupprörelser inom områden där vi, genom våra övervakningsmöjligheter, har låtit medlemmar i er kriminella Kabal få vänta på sin arrestering eller har valt dessa områden som en tillflyktsort i ett försök att gömma sig från vad som är oundvikligt och rättvist.

Vi kan också se att det finns många bland er som väntar med stor förväntan på att nyheterna om dessa arresteringar skall bryta igenom i era populära medier. Och vi vill säga till er att det är lämpligt att vara förväntansfulla vid den här tidpunkten, men vi uppmanar er också att ha tålamod, för trots att signaler förvisso har getts att dessa gripanden nu kommer att fortsätta, så är vi inne i en extremt känslig operation och saker måste tas om hand på ett lämpligt sätt allteftersom de dyker upp, en efter en, innan operationen återigen kan börja röra sig framåt.

För närvarande har vi uppfattat flera olika svårigheter vid vissa fronter inom operationen, och vi kan säga att vi, tillsammans med era Jordallierade, handskas med dessa problem och svårigheter och gör vårt bästa för att minimera varje och alla förseningar. Men vi kan säga, och är glada att kunna säga det, att vi ser att dessa gripanden går framåt och vi ser att de fullbordas inom en mycket passande tidsram från och med nu.

För de bland er som väntar och räknar minuterna ner till ett 72 timmarsfönster, som öppnades för en eller två dagar sedan, vill vi säga: var snälla och räkna inte minuterna och försök att vara så tålmodiga och optimistiska som ni kan. Just nu finns en kraftig energi som absorberas av folket i er värld, inklusive era Jordallierade, och vi vill inte att denna emotionella, mentala och fysiska styrka och energi skall ebba ut eller avta. Vi vill att denna styrka skall bära er igenom dessa arresteringar och fortsätta vidare in till de många nya projekt som väntar på er assistans under de kommande dagarna.

Vi ser dessa arresteringar som startsignalen som kommer att sända er värld över de murar som har hållit er inlåsta och fångade i ett system från antiken med obalans och orättvisa. Dessa arresteringar kommer att vara monumentala, då ingenting av den här magnituden någonsin har förekommit i er värld, och detta inkluderar alla era krig, inklusive de krig som många av er inte har en aning om har utkämpats, för de har inträffat bortom förståelsen i er lokala och nyligen inträffade historia.

Arresteringarna kommer att äntligen få slut på, en gång för alla, alla krig, konflikter och skärmytslingar över hela er planet. Det kommer aldrig mer att finnas ett skäl för en människa at höja sin arm och rikta den mot en annan människa. Detta är ett beteende som tändes av hänsynslösa och listiga sinnen hos er kriminella Kabal, för de lurade och narrade er att tro att ni hade fiender på andra sidan haven eller över imaginära gränser som dragits i sanden.

Vi kan tala om för er att ni inte har några andra fiender än de som propagerar denna lögn, denna rädsla, detta bedrägeri och svek. Det är dessa som ni måste lära er att hantera och ta bort från er värld. Det är inte varandra ni har problem med eller har skäl att vara i konflikt, krig och lidande med, nej det är handlingarna från dessa som nu kommer att stå inför rätta för sina avskyvärda handlingar mot er, Jordens människor. Folket på er planet har talat, och de har förklarat högt och tydligt att de inte längre vill vara manipulerade, styrda, kontrollerade och förtryckta av de få med rikedomar, välstånd, makt, oärlighet, hänsynslöshet och slughet.

Detta är egenskaperna hos dem som nu desperat försöker att klamra sig fast vid sitt krympande imperium av kontroll som de har byggt upp i pyramidala strukturer genom alla era system, myndigheter, regeringar och bland människor. De tappar nu greppet om sina pyramider, som krymper och faller sönder och störtar ned över dem. De kommer att krossas under dess vikt, och de kommer aldrig mer att tillåtas dyka upp i ert hem.

Detta är ett av de löften till er som vi vill ge, och vi håller alltid våra löften. Aldrig mer kommer dessa varelser att tillåtas att filtreras igenom ett genombrottsställe i de dimensionella förstärkningarna. Detta är något som vi i de högre rikena är bättre kvalificerade att hantera, och hantera det skall vi, och vi vill att ni skall veta att vi har arbetat mycket länge och mycket hårt på ett nytt, förfinat och förstärkt system, som aldrig mer tillåter att en spricka uppstår i dammen, om vi får säga så, och låter en varelse från lägre dimensioner göra intrång i domänen av högre dimensionella varelser. Så som inträffade här för hundratusentals år sedan.

Det är detta som vårt uppdrag nu korrigerar och vi kommer inte att sluta med våra insatser i detta förrän varenda varelse som inte har förtjänat rätten att vara här är borttagen och flyttade till de platser där de hör hemma, antingen det blir inom de lägre dimensionerna eller någon annanstans. De kommer att tas bort, och de kommer aldrig någonsin att få tillåtelse att kalla denna planet sitt hem igen. Ni kan vara helt säkra på detta och veta att er nya värld alltid kommer att vara säker och skyddad från varje infiltration, lägre dimensionella eller utomjordiska till sin natur.

Vi är era beskyddare och vi är er familj i Galaktiska Federationen av Ljus.


Kanaliserat genom Greg Giles


Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

Bildadress:http://2.bp.blogspot.com/-0Ehh4vnR0ms/T-9T06ZD1DI/AAAAAAAABvg/B8iBYQ9Yqds/s1600/moon.jpgAs channeled through Greg Giles
Translator:
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish