Followers

Google+ Followers

Monday, 16 July 2012

Greg Giles 15 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus



Greg Giles 15 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


”Att rekonstruera gårdagen”

Vad vi gör här är att bygga ett nytt hem åt er. Ett nytt hem som är byggt på tillit, hopp, drömmar, möjligheter och också på luften, marken och haven som ni har skapat genom era tankar, era ord, era handlingar och intensioner, och allting som ni önskar för er själva, era familjer, alla era nära och kära samt vänner. Allt era nya hem behöver är virket, spikarna, kunskapen och ansträngningen att sätta ihop alltsammans. Ni har fått alla dessa verktyg och en leverans av materialet för att bygga ert nya hem i de högre dimensionerna, av er Skapare, som älskar er och bryr sig om er och ert nya hem, och önskar att ert nya hem byggs från varje dröm ni någonsin har haft.

Vad era nya hem inte är byggda på är en felaktig grund, byggd på misstro och misstänksamhet, skuld och fingerpekande, argument och fiendskap, ilska, invändningar och fördömande. Ert nya hem kommer att vara ett säkrare, robustare, vackrare och mer perfekt fungerande hem om ni bygger det på en fast grund av förtroende, av heder, av vänlighet, av kärlek, tolerans, artighet och av att dela med er och ta hand om varandra. Ni bygger ert nya hem varenda dag genom era ord och handlingar genom hela ert samhälle online, som är spikarna som ni driver igenom bjälkarna för att stödja er nya struktur. Detta är byggandet av ert nya hem. Om ni vill se hur bra ert nya hem blir byggt så är allt ni behöver göra att gå tillbaka och läsa om de inlägg och de kommentarer som ni lämnar för andra och se hur väl ni fick in spikarna i timret som kommer att stötta ert nya hem. Detta kommer att ge er en mycket tydlig indikation på hur ert hus har blivit konstruerat.

Om ni tar en titt på många av de kommentarer som lämnats under vårt meddelande, som vi delade med er igår angående arresteringen av och domen för en medlem i ert samhälle, så måste vi påpeka att byggandet av ert hem, som det upplevdes igår, inte alls hjälpte till att bygga ert hem på något sätt, fason eller form. Istället behöver den konstruktion som utfördes på ert nya hem igår rivas ner helt och hållet, för brädorna spikades med krokiga spikar, grundens cement lades ojämnt och var full av sprickor och taknockarna hängdes i fel vinkel mot varandra. Igår var en dålig dag på byggplatsen. Vi dömer er inte, byggarna av era nya hem. Vi vill bara påpeka vad vi tycker skulle vara uppenbart för alla, att gårdagen var en dag av slöseri av en möjlighet att ytterligare förstärka ert nya hem och komma ett steg i taget närmare dess fullbordan.

Det har funnits andra dagar som var i nivå med gårdagens konstruktion, men inte för många. Många av er har gjort ett så fantastiskt och underbart jobb i konstruerandet av ert nya hem, så de flesta dagarna ser underbara förbättringar och framsteg i byggandet. Igår var en dag då många av er blev testade och många av er misslyckades med att nå en potential som var säkert inom räckhåll för er. Istället för att visa kärlek och medkänsla förståelse och tolerans för varandra, valde ett stort antal av er olika vägar att behandla andra på. Återigen, vi dömer inte, men vi frågar er: hur kan ni se på resultatet av ert arbete tillsammans igår på ett annorlunda sätt än så som vi just beskrivit det?

Detta är vad vi frågar er idag: kan ni möjligen beskriva på ett bättre sätt hur ert hem byggdes igår? Skulle ni säga att genom att verbalt attackera och misshandla andra och deras åsikter var en produktiv dag på något sätt för er, för ert folk, och byggandet av ert nya hem, som ni mycket snart kommer att dela tillsammans? Det finns inget annat, snällare eller finare sätt att förklara detta för er. Vi måste vara ärliga mot er, vi måste tala tydligt och vi måste vara rättframma och säga att många av er som är engagerade i denna typ av beteende, av oförskämdhet och misshandel kanske hellre skulle ta ledigt en dag och lämna era verktyg hemma och låta andra visa sig på byggplatsen för att fortsätta byggandet av huset som ni kommer att dela, för mycket av arbetet som var gjort igår måste rivas helt och byggas om med start idag!

Detta är vad vi skulle vilja se idag. Det är en vacker dag, oavsett var i världen ni lever. Det kanske regnar, det kanske är hett och kanske till och med kallt, men idag är en perfekt dag för att plocka upp era verktyg och reparera de delar av ert hem som byggdes genom en felaktig konstruktion igår. Låt oss börja med att reparera några av skadorna som vi gjorde, genom att gottgöra dem som vi kan ha inkräktat på genom att slunga förolämpningar och förtal på deras karaktär.

Låt oss idag plocka upp våra verktyg, och den första spik vi slår in är ursäkter till varandra i form av uttrycken som vi idag kommer att välja istället, som är att hedra och respektera andras åsikter. Det är allt. Detta är inte en alltför svår uppgift, inte sant? Många saker som hade lagts i det förflutna när ni har arbetat på ert nya hem skadades igår genom all den fientlighet och argumenterandet och skrikandet fram och tillbaka, och vi vill stoppa det genast och reparera denna skada innan vi fortsätter att bygga detta hem på en sprucken, usel, svag och farlig grund, för detta är inte hur era nya drömhem skall byggas.

Det är ert hem, och det är ni som slutligen kommer att residera på dess konstruktion, dess utformning, dess skönhet och dess funktion. Men vi, som byggmästare och arkitekter, vill föreslå för er att ni tar denna eftermiddag och åter bekantar er med de ritningar som ni har dragit upp i era drömmar och jämför dem med konstruktionen som pågick i flera timmar av gårdagen. Och fråga er själva om arbetet som gjordes gjorde rättvisa till era underbart designade arkitektiska planer. Vi tror att om ni tar er tid att se över dessa planer så kommer ni att hålla med om att ert arbete inte gjorde dem rättvisa. Och vi tror att det helt säkert kommer att bli några färre dagar i framtiden där det skulle vara bättre om ni lämnade era verktyg hemma.

Vi älskar er alla och vi önskar göra det väldigt klart igen att vi inte dömer er, nej inte alls. Istället erbjuder vi er helt enkelt ett råd, att från vår utsiktspunkt ser vi tydligt varje dags produktion genom hela konstruktionen av era nya drömhus och vi tror att om det var ni som skulle hjälpa oss att utforma vårt hem, så skulle ni erbjuda oss er expertis och er visdom för att hjälpa oss att bättre förstärka och konstruera huset som vi kommer att kalla hem för en mycket lång tid.

Tack så mycket för er tid idag mina vänner och vi ser så fram emot att se resultaten av er återuppbyggnad idag. Vi är övertygade om att ni kommer att förstärka en del av arbetet som utfördes igår.

Tills i morgon är vi era medarkitekter, planerare, designers och byggarbetare från Galaktiska Federationen av Ljus.


Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress:http://1.bp.blogspot.com/-Quwakpo9Pgc/UAMboauwQaI/AAAAAAAACEc/EnfLblALt6M/s1600/be.jpg




As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish