Followers

Google+ Followers

Tuesday, 24 July 2012

Greg Giles 22 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 22 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Ett projekt för vågbrytare mot havet!


Det finns många problem som behöver tas om hand och lösas innan ert folk kan gå in i de högre rikena i detta Universum genom er Uppstigning, vilken vi ser framskrider smidigt och i enlighet med Universums tidigare uppgjorda schema. Vi skulle vilja börja med dessa många olika projekt med er under de närmaste dagarna, för vi känner att dessa problem är pressande och måste ges uppmärksamhet inom kort. En del av dessa projekt har vi diskuterat med er, men aldrig i större utsträckning, och idag vill vi ta en närmare titt på precis vad vi talar om när det gäller dessa åtaganden.

Vi vill arbeta med er för att lösa problemet med era kustlinjer i vissa områden som är felaktigt byggda och som inte erbjuder tillräckligt skydd i händelse av att havsnivåerna höjs kanske bara några centimeter, eller i vissa fall någon meter. Detta är inte bra, för ett lämpligt skydd för samhällen och städer är vågbrytare som kan stå emot flera meter av havets svallvågor. Alla planeter upplever sin beskärda del av jordskalv och förskjutning av de tektoniska plattorna från tid till annan.

De händelser som vi förutser i er nära framtid, bara månader bort, är händelser som inte är speciellt över eller bortom normen för vad många andra planeter upplever ganska regelbundet. Ni har varit ganska lyckligt lottade i modern historia, eftersom ni inte upplevt en stor seismisk händelse på något sätt, för era tektoniska plattor har skiftat endast några centimeter eller någon halvmeter i dess mest extrema rörelser.

Vad vi förutser under de kommande månaderna är jämförelsevis allvarligare skiftning, vilket kommer att flytta era tektoniska plattor över varandra mycket längre än de har flyttats i er senaste historia. Vi ser dem flyttas 10, 15 eller till och med 20 feet mer, vilket skulle orsaka jordbävningar i intervaller av 8 till 10 på er Richterskala och hela vägen upp till nivåer i närheten och bortom 15 eller 16 på den skalan. Inser ni hur allvarliga dessa jordbävningar är jämfört med de som ni har vant er vid, som sällan överstiger 8 eller 9 på Richterskalan? Vi talar om massiva skakningar i er inre Jord, men vi vill inte att ni skall bli oroade eller fly i panik, för detta är ett av skälen till att vi är här – för att hjälpa er att bättre kunna ta er igenom detta.

Med hjälp av vår erfarenhet, expertis, visdom och vår högt avancerade teknologi kan vi hjälpa er att stå emot krafterna i dessa jordbävningar och stå emot till och med större mått av seismisk aktivitet. Vad vi skulle vilja göra är att först bilda ett team av frivilliga från er värld som vill assistera oss i detta mycket viktiga projekt. Sedan vill vi ytterligare göra en bedömning av era strandlinjer, även om det bara skulle bli en summering av arbetet vi har gjort utan er assistans under en tid.

Vi skulle vilja få en slutlig bedömning av vad vi känner måste göras. Det skulle då bli att börja bygga vågbrytare som är höga och starka, djupa och breda i vissa områden runt om i er värld där vi anser att det kommer att bli höjda havsnivåer på grund av dessa jordskalv som vi ser är oundvikliga. Håll dock alltid i minnet att tidslinjer är mycket flytande och förutsägelser och profetior förändras ganska ofta. Även under perioder av endast en dag.

Vi vill inte att ni slutar att vara vakna på något sätt och tror att genom att vi delar med oss av den här informationen angående tidslinjer så får ni ett ”frikort” så att säga, och navigerar er igenom tidslinjerna och går runt detta möjliga problem som kan bli mycket allvarligt i vissa områden. Vi önskar istället att ni tacklar problemet direkt genom att inte skrämmas av det, genom att inte fly från det, genom att inte förneka det utan genom att acceptera det som en mycket verklig möjlighet och vidta åtgärder för att kringgå problemet, att stoppa det direkt genom att finna möjliga och praktiska lösningar.

Så vilka är några av lösningarna? Vi tycker att det är bäst att gå vidare genom att flytta bort, genom tillfälliga omflyttningar, vissa delar av befolkningen runt om i er värld som för närvarande bor i områden som vi anser är lite för osäkra när det kommer till stigande havsnivåer. Några av dessa områden har upplevt skador på grund av stigande havsnivåer vid många tillfällen genom er historia, och det skulle inte komma som en överraskning för dessa invånare, så att några centimeter eller decimeter stigande vatten skulle vara en större utmaning för dem att handskas med. Ett av dessa områden är lågländerna i norra Europa, vilka många av er som har läst geografi i skolan förstår var byggda på land som faktiskt ligger under den nuvarande havsnivån i de omgivande vattnen.

Det skulle inte behövas så mycket av stigande havsnivåer för att ödelägga dessa länder om det inte var för ett mycket omfattande vallgravssystem som har byggts i detta område. Dessa fördämningar har varit mycket framgångsrika för att hålla vattnet borta från det området och även att pumpa ut vatten som funnits för att göra marken lämplig för bebyggelse. Problemet nu är att dessa vallgravar inte kommer att kunna stå emot de höjda havsnivåerna som vi förutser i detta område, och vi skulle vilja flytta befolkningen tillfälligt tills vi känner att denna seismiska aktivitet, som ni kan vänta er, avtar och passerar.

Vi har noterat att denna information är ganska utmanande för en del. Vi ser att många förnekar detta, vi ser att många ifrågasätter vår kanal och ifrågasätter våra motiveringar för att dela denna information med er. Detta förbryllade oss lite, eftersom vi tycker att vi byggt upp en viss nivå av tillit och förtroende med er och vi anser inte att det borde vara så bortom nivåerna i ert trossystem att vänta några höjda havsnivåer på grund av seismisk aktivitet, vilket många av er som läser nyheter eller tittar på nyheterna ser har byggts upp i en mycket märkbar takt under de senaste få åren. Man kan forska om nivåerna av seismisk aktivitet i er värld på internet på bara några minuter, och ni kan se att seismisk aktivitet har ökat i omfattning, frekvens och svårighetsgrad stadigt och i en mycket märkbar takt de senaste åren över hela er planet.

En del av denna seismiska aktivitet har redan orsakat höjda havsnivåer som allvarligt har skadat närliggande områden för tyngdpunkten i dessa skalv. Ett av dessa områden ligger i Japan och det andra i området i södra Asien, vilket är ett annat område som bekymrar oss och som vi tycker skulle oroa er också. Detta område i södra Asien har redan lidit stor skada och förlust av liv för inte så länge sedan. Och att ni skulle tycka att våra meddelanden om en annan incident som kan inträffa är skräckinjagande eller ett försök att kontrollera er på något sätt och göra något som ni inte vill göra, genom rädsla och skrämsel, känner vi är bortom allt förnuft och är mycket ologiskt och dessutom ganska orättvist, för vi tycker att vi inte har förtjänat detta kännetecken av att vara opålitliga. Vi respekterar och förstår synpunktera från varje person och kollektiv, och varje beslut som ni gör hedrar vi. Vi säger bara just nu att våra motiv inte är att komma hit för att bekämpa er, vi har kommit hit för att hjälpa er. Och när vi säger att vår hjälp kommer att vara mycket välbehövlig när det gäller att förstärka era kustlinjer i vissa områden i er värld hade vi förväntat oss att ni åtminstone hedrar vår integritet och förstår att vi har tekniker som gör att vi kan se in i framtida tidslinjer. Och vi har använt denna teknik ganska ofta i detta speciella område, såväl som i många andra områden som rör er planet.

Genom att utnyttja den här tekniken har vi förutsett att det finns många olika scenarier under de närmaste dagarna för er. Hur som helst så involverar många av dessa scenarier stigande havsnivåer över vissa områden i er värld. Vi ser möjliga tidslinjer där ert folk kommer att ta sig ur oskadda, så att säga, under de kommande dagarna, men dessa tidslinjer är bara en bråkdel av tidslinjerna som ser svårigheter genom dessa stigande havsnivåer. Kan ni förstå detta? Förstår ni lagarna av chans och sannolikhet här och varför vi säger till er att det är bäst att vi börjar arbeta med er för att reparera, bygga om och till och med att börja bygga robusta vågbrytare i vissa områden runt om på er planet?

Vi tycker inte att det vi diskuterar här är konspirationsteorier eller bortom gränserna för ert trossystem. För detta är ett område som många i er värld åtminstone borde känna till, eftersom det har varit jordbävningar och stigande havsnivåer runt om på er planet regelbundet även i er nutidshistoria. Och ett skarpsinnigt öga kommer att märka att dessa seismiska händelser ökar i stadig takt nu när ni närmar er finalen av er upplevelse genom dualitet och de lägre dimensionerna.

Vi hoppas att vi har gjort saker och ting klara idag och vi kommer att se över kommentarerna under detta meddelande på hela ert internet för att mäta era svar på vår diskussion än en gång angående möjligheterna av höjda havsvattennivåer. Återigen hedrar och respekterar vi alltid era synpunkter, och låt inte våra känslor övertyga era känslor på något sätt. Var snälla och kommentera öppet och ärligt och låt oss få veta hur ni känner angående våra prognoser att vissa områden i er värld kan få uppleva stigande havsnivåer, och även angående våra erbjudanden om att hjälpa er med att bygga goda vallgravar och vågbrytare i vissa delar av er planet. Det var allt för idag. Tack så mycket kära ni för er tid
Och vi vill säga att det har varit, precis som alltid, ett nöje att tala med er.

Vi är era vänner, vi är era allierade, era lagkamrater och era älskade i de högre världarna av existens. Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg.

As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish