Followers

Google+ Followers

Tuesday, 24 July 2012

Greg Giles 20 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 20 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Arresteringarna fortsätter fredligt”

”S och S Protokoll” är trygghets- och säkerhetsåtgärder som vi inom Galaktiska Federationen av Ljus använder för att skydda och säkra vår personal, vår information, våra skepp, utrustning, teknik och våra uppdrag, och det var dessa som kränktes under de senaste dagarna av medlemmar inom vår personal som hittade ett sätt att tränga in i detta skyddssystem och fick tillgång till teknologier som de inte äger godkännande eller tillstånd för att använda. De har blivit tillrättavisade och de kommer inte att tillåtas fortsätta med sin anställning inom vår organisation. Detta är den rättvisa som har tilldelats dem i denna fråga, och vi anser att detta är ett lämpligt sätt att lösa situationen.
Ännu en gång ber vi om ursäkt till alla som har påverkats av detta brott mot säkerheten och protokollet och vill åter säga att ingenting som detta någonsin igen tillåts hända så länge som vi, Galaktiska Federationen av Ljus kan göra något åt det.

Vi har haft säkerhetsluckor i vår förflutna historia och det vill vi inte låtsas att vi inte haft. Vår organisation är massiv med många miljoner medlemmar, skepp, stationer, plattformar, planeter med besökande och uppdrag som går bortom detta nuvarande uppdrag vid denna tidpunkt. Det är ytterst svårt att säkra och skydda varje del av vår verksamhet hela tiden och tillit är en stor del av en smidig och framgångsrik operation. De varelser som deltog i brottet mot protokollet har inte varit medlemmar i vår organisation under så lång tid, snarare är de nybörjare och tyckte att deras eskapader var spännande och värt risken att hamna i hetvatten, som de gjorde, och få stå till svars för sina handlingar.

Vad de har gjort räknas som lite mer än ett harmlöst skämt och därför tyckte vi att vi inte hade något annat val än att skicka dem tillbaka dit som de kallar hem och avsluta deras partnerskap med oss. Det är synd för de var så lovande och många dörrar hade öppnats för dem så snart de kom med i vår organisation. Dessa dörrar har nu stängts för dem och detta är den verkligt sorgliga delen, för medlemmar i vår organisation åtnjuter så fina förmåner, friheter, gåvor, nöjen och bemötande, om man säger så, då vår organisation är en generös, vänlig och givande organisation att samarbeta med.

Dessa varelser kommer i framtiden att ges en annan möjlighet att arbeta med oss, men saker och ting måste då förändras inom dem innan de återigen kan komma ifråga för någon post hos oss. Detta är en förutsättning för deras framtida anställning hos oss, för vi tar inte någon chans med dem förrän de visar att de växt, mognat, utbildat sig och tillägnat sig mer visdom genom erfarenhet. Detta är hur det måste vara och detta är det sättet det kommer att bli och vi önskar just nu gå vidare från detta avbrott i kapitlet om vårt arbete tillsammans.

Låt oss börja idag med att diskutera framstegen vid frontlinjerna för arresteringarna av medlemmarna och deras medarbetare inom er kriminella kabal. Vi övervakar noga arresteringsprocedurerna och vi är mycket glada för att kunna rapportera att de går framåt mycket smidigt, utan någon skottlossning eller behov för tungt artilleri på något sätt. Dessa räder i bostäder och några affärsliknande företag utförs utan något motstånd av medlemmarna i kabalen. Och just nu finns inget behov för luftskydd från vår organisation för himlen är lugn, för det har inte gjorts några försök av några av era militärer att blanda sig på något sätt i våra förehavanden, det vill vi göra mycket klart. Det har inte varit någon fientlighet vid någon front där dessa gripanden har skett. Vi tycker at vi har varit tydliga med detta och nu skulle vi vilja gå vidare och diskutera vad som kommer att hända med dessa medlemmar av kabalen som har tagits i förvar.

Dessa män och även några kvinnor kommer att spärras in under en viss tidsperiod tills vi i de högre rikena kan besluta om rättvisa och lämplig rehabilitering. Dessa medlemmar i kabalen som har intrigerat, konspirerat och handlat emot er, Jordens folk, kommer inte att återupptas i ert samhälle såvida inte vissa avtal görs upp, avtal som vi anser ger oss, såväl som er, tillräcklig kompensation för deras återgång till frihet. Med tillräcklig kompensation menar vi absolut inte monetär betalning såsom pengar, som naturligtvis inte betyder någonting för oss. Och pengar till er, som betyder mycket för er, kommer att återinsättas i era samhällen i vilket fall, och utan deras samtycke eller tillåtelse, eftersom de pengar de äger till stor del har stulits från er och skall återlämnas till er. Detta är ett av villkoren som det inte är nödvändigt att förhandla om, för det villkoret kommer att uppfyllas oavsett vad domen och rehabiliteringen kommer att bli för dessa många individer. Vi vill göra detta helt klart också.

De avtal som görs med dessa individer görs på samma sätt som de görs i er värld och många av er är redan bekanta med dem och svaranden som erbjuder information och vittnesmål för att hjälpa till i en pågående utredning som de kan dra fördel av. Detta är överenskommelser som erbjuds endast ett visst antal individer, då brotten som de har begått, även om de är allvarliga till sin natur, inte handlar om fysisk skada mot ert folk. Det handlar mer om ekonomisk vinning och vi tycker att dessa personer kan erbjudas ett visst mått av mildhet för sitt samarbete om samarbetet hjälper oss i våra pågående åtal och uppdrag för att rensa er värld från kabalen och deras många medlemmar och svurna medarbetare.

Vi hoppas att ni förstår att, även om många av er vill gripa och låsa in för alltid varenda medlem och medarbetare i kabalen, vi tycker att rättvisa bättre är betjänt av att träffa en del avtal med några av dessa personer, speciellt de som har suttit i maktpositioner där en stor mängd av information har getts till dem, som när den delas med oss kan hjälpa oss i våra pågående ansträngningar.

Vi är övertygade om att ni, människorna på Jorden, kommer att bli mycket nöjda med resultatet av den här processen, och vi vill säga till er att ni inte för ett ögonblick skall känna att det kommer att finnas en enda chans att kabalen kommer att kunna göra en omgruppering och återta sin makt, för några av deras medlemmar eller medarbetare har fått en ny chans till frihet i er värld. Och detta kommer aldrig mer att tillåtas ske, det har ni vårt ord på, och det är allt vi vill säga i denna fråga just nu.

Idag skulle vi vilja att ni, våra vänner och vår familj, tänker på hur nära ni är till allting som vi har talat om, allting som ni har drömt om, för allt detta är så väldigt nära för er just nu. Fortsätt med det fina arbete som ni alla gör. Gör ert bästa för att komma överens med varandra, för dessa interaktioner mellan er är de stenar som bygger era nya vägar, era nya städer och er nya värld.

Vi är era medbyggare och era vänner i Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress:http://3.bp.blogspot.com/-dS3u386tT1E/UAm7jxm8QkI/AAAAAAAACNU/T963H-Ug0Zs/s1600/sw2.jpg


As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish