Followers

Thursday, 5 July 2012

Greg Giles 3 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 3 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Vägen Hem!


Ashtar Command är en annan av de galaktiska kommandon som också är här och arbetar med oss, Galaktiska Federationen av Ljus, i service till vår Skapare och till er, människorna på Jorden. Vi har arbetat tidigare med Ashtar Command och vi har lärt oss mycket genom samarbetet med dem och deras hängivna och erfarna teammedlemmar. Ni kommer också att introduceras till deras kommando, precis som ni kommer att bli introducerade till vårt kommando under de kommande dagarna. Det kommer att bli flera introduktionsceremonier och det kommer att bli genom dessa ceremoniella förevisningar som ni får veta vem det är som har delat dessa budskap med er, såväl som vem som har iscensatt många av de händelser som skett i er värld bakom ridåerna.

Vi vill nu att ni skall veta, och håll detta i minnet, att vi inte är främlingar för er. Vi kom inte hit bärande på gåvor för främlingar. Vi känner er, det måste sägas, precis lika bra som ni känner er själva, för vi är era vänner och er familj och har varit med er i anden hela vägen genom er resa här på det fysiska planet. Vi från de högre rikena kände er väl innan ni klev in genom dörren till inkarnation, och vi har arbetat med er på en reell, daglig basis sedan den stunden under alla dessa flydda år. Om man ser på det i det ljuset, kan ni då förstå hur vi känner er så väl? Kan ni förstå hur vi är en familj i vad som skulle kunna betraktas som en ännu närmare relation än många av er kärnfamiljs medlemmar i er nuvarande livstid?

Vi har varit med er genom de goda tiderna och genom de dåliga tiderna, och vi har sett er som bäst och vi har sett er som värst, och vi vill att ni skall veta att vi älskar er och vi bryr oss om er och vakar över er, oavsett vilken höjdpunkt, platå eller dal ni befunnit er på vid vartenda särskilt ögonblick i tiden genom hela er resa. Vi stödjer er och era val vid alla tidpunkter, och vi blandar oss aldrig i er heliga rätt till fri vilja och val. Vi arbetar med er för att hjälpa er att dra lärdom av situationer som kanske gör att ni kan göra ett bättre val nästa gång ni står inför samma val.

Det har för många av er varit en mycket lång resa, och ni kommer snart att få reda på precis hur lång den resan har varit. Du kommer att få lära dig vem du verkligen är, varifrån du kommer och en hel värld av information om dig själv, dina vänner och dina arbetskamrater. Några av dem har stannat bakom dig i de högre rikena för att agera som guider och utföra andra nödvändiga uppgifter. Och det finns även andra som har rest med dig in till den fysiska världen och har under denna livstid varit dina vänner, din familj och även ibland dina fiender, och tagit på sig den rollen för att hjälpa till att lära dig en läxa som du kände var viktig nog att lära.

Ingenting som du har upplevt här har varit emot din vilja i en högre mening, för du är regissören för din egen föreställning. Det finns ingen annan som styr dig ovanifrån eller bredvid dig. Det är du och endast du själv som har skrivit manuset och dialogen och handlingen, men vi vill också påminna dig om att du även har skrivit flera olika resultat för varje scen i din produktion. Du har alltid haft mer än ett val att göra vid varje givet tillfälle, och det var helt upp till dig själv vilken väg du kände att du önskade färdas på och lära genom de upplevelser som väntat dig på vägen.

Det är nu dags för många av er att välja mellan en väg som kommer att ta er tillbaka hem till oss och en väg som kommer att föreviga dina resor och dina upplevelser inom ett lägre dimensionellt rike. Detta val är helt och hållet ditt eget och vi kommer inte att blanda oss i ditt beslutsfattande alls. Vi kommer att hedra varje val du gör, oavsett vad det valet kan vara eller vart det kommer att leda dig. Detta är viktigt för dig att veta, för även om ditt val leder dig till att uppleva några av de svåra upplevelser som en del av dina bröder är på väg mot, går vi inte in och stoppar dig och övertygar dig om att välja en annan kursriktning. Vi önskar att ni skall veta detta, och vill att ni tänker över era val noggrant innan ni gör dem. Detta är allt vi vill säga om detta, för vi måste lämna det till var och en av er att bestämma er egen framtid genom att ni väljer er egen väg att fortsätta er resa på.

Det kommer att finnas avslöjande markeringar och vägmärken längs varje väg som du kanske väljer, vi vill att du skall veta detta, och vi vill att du tittar efter dem för det kommer att finnas ledtrådar för vart en viss väg leder. Detta är inte ett knytkalas där du inte vet vad du får till middag, för du har förmågan att lita på din intuition såväl som andra medel som du har använt för att utvärdera en situation och göra ett val. Det är detta självförtroende som är samtalet för dagen, och det är av det skälet som vi inte kommer att visa dig vilken väg som leder till en särskild upplevelse för dig. Vi skulle lätt kunna göra detta för dig, men det kommer inte att gynna dig alls om vi kikar över axeln på dig och talar om alla svaren som du kanske söker. Vi önskar dig stor framgång på din fortsatta resa och vi kommer att vara precis här och stödja dig på vartenda steg på din väg, men vi kommer inte att ta dig vid handen och guida dig längre, för det är nu dags för dig att börja ta dina egna steg och skapa den framtid du önskar uppleva, för det är din framtid och det är ingen annans rätt eller ansvar att karva ut den för dig.

Du har verktygen och du vet hur man gör, så sätt igång och skapa vad det är du önskar få uppleva för dig själv. Vad som kommer att skapas av detta är ett gytter, en bukett om du vill, av många olika blommor som har skapats av många olika individer. Några av dessa blommor kommer att samlas ihop till en vackert matchande och kompletterande bukett av olika blommor och stjälkar, och omslagen, som andra kanske skapar kommer inte att matcha eller komplettera din skapelse. Men de kommer att skapa för sig själva ett helt annorlunda arrangemang av blommor, trots att de kanske inte alls matchar din bukett eller passar på något sätt in i din bukett, så kommer deras olika stammar och blommor att matcha vibrationerna hos andras buketter som har skapats av själar med likasinnade vibrationer vid den här tiden. Och de kommer att presentera denna bukett som är i deras smak och är deras val. Kom ihåg detta. Kom ihåg att det finns många blommor av olika typer, storlekar och färger, och att mer än en bukett kan och troligen kommer att skapas genom dina tankar, ditt handlande, dina avsikter och dina drömmar under dessa sista dagar av er nuvarande form av verklighet.

Vi är era vänner och er familj som har hjälpt er att skapa de vackra buketterna av alla era erfarenheter. Och vi vill hjälpa er att skapa denna sista bukett som är baserad på allt det som ni önskar uppleva i era nya liv. Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.


Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress: http://2.bp.blogspot.com/-0zUisvL6ing/T_NHI3nI8fI/AAAAAAAABy0/XHlRaB_LHWM/s1600/path3.jpg
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish