Followers

Google+ Followers

Monday, 9 July 2012

Greg Giles 4 juli 2012 Meddelande från Ashtar CommandGreg Giles 4 juli 2012
Meddelande från Ashtar Command


Uppdatering av massarresteringarna!

Hemlöshet orsakar uppskov, slutresultatet tynger ned en varelses skäl och syfte för att vara och förstör effektivt hans eller hennes planer för sin inkarnation i det fysiska. Vad vi inom Ashtar Command planerar att hjälpa er med är en ny och förbättrad form av bostad som kommer att utplåna en gång för alla orsakerna och effekterna av hemlöshet, och lindra så många svårigheter för så många människor, bara genom att angripa detta problem i detta enda område. Ser ni hur mycket förändring kan påverkas när lösningar hittas på aktuella problem och svårigheter?

Vi har den tekniska kapaciteten som gör det möjligt för oss, med er hjälp, att bygga hem över hela er värld på bara några dagar, när det nu skulle ta många män och kvinnor att arbeta hårt under månader. Vi har bostadsdesigner och metoder för deras genomförande som kommer att glädja och inspirera er till att få fler personer involverade i nykonstruktion av era bostadsproblem som har vuxit utanför all kontroll här i er värld.

De har lämnat många hundratusentals, och även miljoner av er, lämnade utan ett hem och till att leva på gatorna och sova där som dagen kommer till sitt slut. Vi äger en teknologi som låter ett hem konstrueras genom att man trycker på knappar och genom utdelande av ett kommando till en fullt medveten dator, som sedan kommer att bygga denna struktur mitt framför ögonen på er och till stor förvåning för många människor som aldrig har drömt om ett sådan teknologiskt genombrott ens i sina mest inspirerade drömmar.

Vi skulle gärna vilja avslöja denna teknik för er som en av de första gåvorna till er och ert folk, som kan och kommer att få, motta dess omedelbara fördelar och uppleva en befrielse nästan över natten på sina svårigheter genom hemlösheten. Vad detta kommer att ge till dessa som nu är utan hus och hem är mer än en byggnad man lever i och kan kalla sin egen. Vad det innebär att äga ett hem att leva i är bortom mätning och ger en varelse hopp, energi, beslutsamhet, självkänsla och värde och en orsak och ett syfte för att vara, samt en duk på vilken de kan börja skapa drömmar och mål som de sedan kan sätta igång med att utföra. Detta är vad ett hem ger en person, så mycket mer än bara ett skydd mot kylan, regnet och solen, ett hem ger en varelse någonting mer att leva för än just överlevnad.

Vi vill gärna presentera dessa gåvor till ert folk med början för dessa som idag sover på gatorna, oskyddade från de hårda elementen i er värld. Hjälp oss att hjälpa er att utrota hemlöshet från er planet genom att bidra till vårt projekt. Vi behöver er som stöd för detta projekt och vi behöver era händer på däck för att bli mästardesigners och byggarna av nya landskap av underbara hem för alla människor i er värld. Kan ni ta på er detta projekt med oss, era vänner, era familjer och era medbyggare av detta globala byggkonstruktionsprogram?

Vi skulle vilja se er lämna era kommentarer under detta meddelande, var än ni nu läser det på internet, och låta oss veta om ni skulle vara villiga att ställa upp med er tid och service och arbeta med oss för att ge gåvan av ett hem till en behövande person eller familj. Lämna era kommentarer till oss och vi kommer att övervaka dem och sammanställa en lista på dem av er som önskar ägna er tid och energi i vad vi känner är ett mycket värdefullt område och ett som vi tror kommer att bli ganska givande för er. För denna erfarenhet kan bli ganska givande och uppfyllande för dem av er som tidigare har sett hemlösa familjer och vars hjärta har brutits vid åsynen av någon utan hem.

Vi skulle vilja börja det här mycket stora projektet omedelbart vid introduktionen av vårt folk till ert folk, vilket kommer att ske genast efter att tillräckligt stort antal arresteringar gjorts av dessa inom er kriminella Kabal och deras många medarbetare. Dessa gripanden är vid denna tidpunkt i ett tidigt skede, vill vi rapportera, och nu är vi mycket övertygade om att de kommer att fortsätta och de kommer inte att stoppas förrän en total frihet för ert folk har uppnåtts. Våra övervakningstjänster upptäcker gripanden av medlemmar inom er kriminella Kabal i spridda delar av er värld.

Vi skulle vilja se att värmen gå upp, om man säger så, och fler arresteringar sker i en mycket snabbare takt, då vi tycker att det är så viktigt att hålla tempot flytande och humöret uppe hos människor i er värld som tittar på och väntar med stort hopp och förväntan. Och också genom hela ledet av alla de män och kvinnor som finns i de främre leden i den här operationen.

Vi vill tacka er alla för ert mod och engagemang för att se dessa arresteringar ske. Vi visste att ni kunde göra det från början och det är därför vi har stannat kvar så tålmodigt bakom scenen. Vi ville inte hoppa in och ta sakerna i våra egna händer, vilket skulle vara i händerna på dessa som inte hade ansvar och vars uppgift detta inte var. Det är, som det alltid har varit, er planet. Och vi påminner er om att vi är här med erbjudande om vår fulla assistans på alla sätt och i alla former som ni känner att ni kan dra fördel av det vi äger och gladeligen erbjuder er.

Med iakttagande av era trupper och polisstyrkor som har gjort de första spridda arresteringarna säger vi att det är med spänning, glädje, tacksamhet och lättnad vi ser detta. Och vi är förbluffade och förvånade över hur människorna i er värld har ställt upp för varje tillfälle och gjort sin plikt även under de mörkaste timmarna, även inför hot och våld mot dem och deras familjer. De har funnit modet och styrkan och ridderligheten att marschera framåt och rätta det som de ser är fel och hjälper till att befria denna planet och hennes folk en gång för alla från de kvävande händerna av tyrannisk kontroll. Vi hyllar er, männen och kvinnorna vid frontlinjerna, som har gjort valet att göra vad de känner att de måste göra, utan tvekan någon gång, att vad de gör är i namn av det rätta, i namn av kärlek, i namn av frihet, av suveränitet, för fred och av universellt samarbete.

Vi kommer att fortsätta att ge vårt stöd till de i de främre leden i denna operation. Vi kommer att fortsätta vår granskning och övervakning av dem i er kriminella Kabal som för närvarande är på resande fot i försök att hindra eller stoppa fångandet och interneringen av dem in till läger, en gång designade och byggda för att hysa de män och kvinnor i er mänskliga familj som inte böjde sig för deras krav och dansade till den musik de koreograferade.

Vi kommer också att fortsätta med att erbjuda er dygnet runt beskydd från alla oseriösa militärer eller polisdivisioner som kan välja att gå in och störa på något sätt dessa arresteringar, eller att skydda vissa högt profilerade medlemmar i er kriminella Kabel. Vi kommer inte att gå med på detta och vi har gjort det helt klart för alla dessa militärer och polisstyrkors fraktioner att vi kommer att agera kvickt och beslutsamt för att stoppa detta. Vi stoppar varje rörelse eller insats som vi ser som ett försök att blanda sig i den här processen på något sätt. Vi har varit tydliga med detta och vi kan inte göra det tydligare.

Vi inom Ashtar Command kommer att göra vad än det är vi måste göra för att skydda de män och kvinnor i de främre leden som gör dessa arresteringar, och också alla de människor i er värld som nu snart kommer att bli fria, det är bara en fråga om tid och inte längre en fråga om ett medvetandeskifte hos ert folk. För skiftet har börjat, och skiftet av makt har redan gått in i högsta växeln och äger stor kraft som vi ser inte kan stoppas eller bromsas förrän vartenda tunnland av denna vackra och välmående planet har återgått till dess rättmätiga ägare, folket, inte myndigheterna, oligarkerna eller de hemliga sällskapen i er värld, utan till folket i vartenda land och provins och små samhällen över hela er planet.

Vi är er familj i de högre dimensionerna, era vänner och medarbetare i vårt uppdrag att befria ert folk och återlämna er planet till dem som är dess rättmätiga ägare. Vi är Ashtar Command.


Kanaliserat genom Greg Giles


Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress:http://3.bp.blogspot.com/-SMgWKBmypv0/T_SrBSIq1VI/AAAAAAAABzw/R-j5j5SemHI/s1600/k.jpg


As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish