Followers

Monday, 30 July 2012

Greg Giles 28 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 28 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


”Tidens utforskare”

Det moln som har försett er med katastrofer och kaos, depression, kamp, umbäranden, sjukdomar, nöd, fattigdom, kriminalitet och förvirring håller nu för första gången på många, långa eoner av tid att avdunsta från skyarna ovanför era huvuden och gör det möjligt för den blå himlen att visa sig och er sol att lysa igenom klart och värma Jordens alla människor. Vi ser klara skyar för er under evigheter framöver, för alltid. Så snart er värld är rensad från dessa negativa varelser så kommer det inte längre att regna över era parader, så länge som vi, Galaktiska Federationen av Ljus har något att säga till om.

Vår övervakningsservice ser att arresteringarna nu fortsätter i en mycket stadig takt, i en mycket snabb takt, och det gläder oss oerhört. För vad som väntar på andra sidan av denna välbehövliga process är just det som vi, och även ni, verkligen har väntat på under en mycket lång tid nu. Vi kommer att kunna återföra våra familjer till era familjer!

Detta kommer att bli en släktträff av episka proportioner, för många av er har många släktingar och band till familjer, ordnar, organisationer, allianser och världar här, bortom gränserna för er 3D-verklighet. Vi har alltid varit en del av ert liv och alla era liv i det fysiska. Vi har aldrig varit borta från er, aldrig, inte för ett ögonblick, men att återförenas med er i ”köttet” som ni säger, kommer att bli en händelse så full av glädje för oss att den är bortom ord för beskrivning. Det kommer att bli en hemkomst för er och det kommer att bli en hemkomst för oss på ett sätt också, då vårt hem i stort set har varit tomt sedan ni klev ut genom den där dörren för eoner av tid sedan för att börja er långa resa bort från er familj och allting ni känner som er verklighet.

Vilket modigt och vågat steg du tog ut ur din ytterdörr, för du visste inte vad det var du skulle få uppleva. Du visste inte vart du skulle gå, du visste inte vem du skulle möta, var du skulle kämpa någonstans, vem du skulle älska. Du visste inte när du skulle till synes dö, och du visste aldrig när det skulle bli tid att födas igen i en mänsklig farkost och börja på ytterligare en obekant, men alltid underbar, resa in i det fysiska igen.

Den typen av överraskningar kommer inte att bli en del av framtiden för många av er någonsin igen, såvida inte detta är vad du önskar dig, för många av er har nått punkten för ”examen”. Och när du nu gjort det kan du välja att komma tillbaka på det sättet igen, men det kommer inte att bli nödvändigt för ditt avancemang, din utveckling, din utbildning, förbättring och förstärkning av ditt väsen, för många av er har visat att ni lärt er allt ni kan från en värld i det fysiska riket. Så tiden har nu kommit för dig att ta vad du lärt dig och ta med det hem och börja packa upp här med din familj som har saknat dig så väldig mycket under så väldigt lång tid. Välkommen hem!

Att få träffa er igen, i vilken form ni än håller vid den här tidpunkten, kommer att bli en glädje för oss på så många nivåer. På ett sätt kommer vi att sakna de fina minnena av att guida er och coacha er, och även då vi alltid visste att inget dåligt någonsin verkligen kunde hända er så oroade vi oss för er hela tiden. Vi var, som ni säger, de nervösa föräldrarna och ni var barnen, vårdslösa och farliga på ert eget sätt, i ert risktagande, i er destruktiva och chanstagande natur. Vi tittade på när du promenerade in i vissa faror i vetskapen om att vi måste låta dig uppleva resultatet av det val du gjorde. Det har inte gjort det lättare för oss att vi visste att i slutändan skulle du vara okej, för vi har alltid vetat att du skulle lida på något sätt, även tillfälligt, av konsekvenserna av dina handlingar och dina val.

Vi har så ofta velat ha möjligheten att gå in och vända dig runt och ge dig en knuff i en annan riktning, men detta var inte tillåtet enligt vår överenskommelse med er, mina kära, för ni önskade att få göra det mesta av allting själva, och ni bad om total frihet vad gäller alla valen ni skulle göra och de vägar ni önskade resa på, även om dessa vägar ledde nedför en mörk och farlig väg.
Det kommer att bli bortom all glädje, men också en lättnad, att få möjligheten att omfamna dig i ”köttet” igen och att inte behöva oroa oss så mycket om vart dagen kommer att föra dig och se på när ännu ett 3d-drama omfamnar dig och snurrar dig runt i greppet av en virvelvind av smärta och förvirring, problem, tumult, förstörelse och sorg. Fastän vi alltid vetat att du skulle släppas av dessa häftiga vindar och än en gång gå fritt nedför ännu en väg som du valt.

Vi är så glada att du kommer hem och vi har många historier att dela med dig, precis som vi är så ivriga att få sitta ner och lyssna till dina berättelser om äventyr och spänning från din resa genom djunglerna i detta tredimensionella landskap. Vi kommer att ha all tid i världen att dela dessa historier med varandra, för tiden är evig här på vår sida av slöjan. Du har kanske glömt detta, för du har varit borta så länge.

Tiden här rör sig inte som den gör för er i denna stund, mina kära, för tiden för oss här på vår sida är vår vän, vår landsman, vår allierade, är ett verktyg som vi kan använda till vår fördel, för vår utbildning, för att ha roligt, för spänning och äventyr och även i en del former för mystik. För vi har den absoluta lyxen och njutningen att kunna snurra som ett tidshjul och var det än stoppar så kan vi resa till den punkten i tid, bakom oss eller framför oss om man säger så, då tiden faktiskt inte är varken bakom oss eller framför oss utan någonstans inom oss, och detta kommer ni att förstå mycket bättre så snart tiden inte längre lindar in er.

Vi kan använda tiden som en rulltrappa eller hiss och åka på den till dess högsta nivå, eller trycka på en knapp för ner och utforska vart den kommer att ta oss. Och när dörren öppnas så kan vi kliva ut och in i en värld av mystik och överraskning, av utmaningar, av skoj, spänning, nyheter och utforska denna nya värld så länge vi vill innan vi kanske tröttnar på den och önskar oss en ny värld att utforska.

Man kan säga att vi är tidsresenärer, upptäcktsresande i tid, för det skulle faktiskt vara en lämplig titel för oss. Och det är verkligen en lämplig titel för er, mina kära, för ni har vågat er på att resa genom tiden på ett sätt, för ni har gått ut ur en verklighet och gått in i en annan med en totalt annorlunda tidskonstruktion. Ni har lämnat en värld där tiden är nöjaktigt kontrollerad och väl förstådd, till en värld där det är tiden som kontrollerar er och styr över er. Och inte ens nu har era toppar inom vetenskapen kunnat helt dekonstruera tiden och kontrollera den och på så sätt använda den som ett verktyg, så som vi gör.

Många av er kommer under dagarna fraöver att gå in i denna tidsportal igen och komma fram på andra sidan, fria från era nuvarande begränsningar av tid och dess kontroll. Så på ett sätt kommer ni återigen att bli tidsresenärer och utforska ännu en väg som kommer att vara ny för er, för de flesta av er har inte något minne av att ni rest på det sättet förut. Vilket spännande äventyr detta kommer att bli för er, mina kära, och vi är så glada att kunna förse er med vägkartan som kommer att guida er genom vad som för er blir outforskad vildmark.

Just nu i detta ögonblick är några av er fullt beredda för detta stora äventyr, men som många av er har kommit hit tillsammans så är det mest passande att ni väntar på varandra och lämnar 3D tillsammans. Är det rättvist, kära ni? Vi är övertygade om att många av er förstår detta och kommer att visa allt det tålamod som krävs för att vänta på era tidsresenärer och medresenärer, för de är inte många steg bakom er. Alla kommer att nå dörren för ert nya äventyr precis när den stora visaren på Universums klocka börjar vridas fram och öppna dörren för er in till er nya, men bekanta, verklighet. Vi, er familj och era vänner, kommer att vara här och vänta på er på den här sidan av dörren och vi kommer att hjälpa er att packa upp.

Vi är er familj inom Galaktiska Federationen av Ljus, väntande på er återkomst hem från era tröttande resor.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress:http://3.bp.blogspot.com/-FtlXqnxnCkI/UBRLKb5whsI/AAAAAAAACZE/f279t-cLR_g/s1600/el.jpgAs channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish