Followers

Thursday, 12 July 2012

Greg Giles 10 juli 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 10 juli 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Arrestering efter arrestering!

Ert folk rusar nu med framgång mot ett nytt, bättre, säkrare, mer fredligt, mer produktivt, mer omsorgsfullt, mer bestämt, mer rättmätigt och mer välmående sätt att vara. Vi har kommit så här långt med er, våra kära bröder och våra kära systrar, och vi kan försäkra er att vi kommer att fortsätta att gå den sista kilometern med er. Vi kommer inte att stoppa och tillåta att ni går vidare framåt utan oss, utan vår vägledning, utan vår assistans, utan vårt skydd, utan vår kärlek, för vi har rest steg för steg och hand i hand med er under många eoner av tid. Och det var aldrig vår plan eller intention att avbryta vår resa med er, inte ens för ett enda steg eller en enda dag av tid.

Vi kommer att fortsätta, kära vänner, att färdas vidare med er. Men vi kommer att vara mycket mer kända för er och uppfattas av er, istället för att vi hjälper, vägleder och leder er från bortom etern av er förnimmelse och era sinnen. Så många av er är nu fullt medvetna om vår närvaro och förstår mycket väl vilka vi är i relation till vilka ni är, och redan detta har för oss varit en glädjerik återförening på många nivåer. Att komma tillsammans i en sammansmältning av dimensioner är nästa steg, och det är ett steg som vi ivrigt väntar på, ser fram emot och planerar för varje dag.

Vi är så väldigt nära en återförening med er nu när Kabalens dagar är räknade och det går fortare och fortare då männen och kvinnorna vid era frontlinjer har rört sig framåt och har ökat takten i sitt arbete med att göra arrestering efter arrestering i så stort antal att när vi skådar dessa platser där det sker så ryser vi i förväntan av vad som säkerligen skall hända härnäst. Vilket är våra landningar i er värld för att hälsa er ansikte mot ansikte och påbörja våra många projekt för att ändra kursen i er värld och hjälpa henne att höjas till den högre standarden av ett intergalaktiskt samhälle, baserat på enkelhet och glädje, effektivitet och säkerhet, renlighet och renhet, kärlek och vänskap, samarbete, andlighet, gemenskap och samhörighet. Detta är grunddragen i ett högre dimensionellt samhälle, och detta är de frön som vi, tillsammans med er, kommer att plantera över hela de nya och bördiga jordarna i er nya berikade Jord.

Vi har så många överraskningar i beredskap för er, mina kära, och vi kan knappt hålla oss, för vi är så överlyckliga för er och för oss också då vi har väntat på och sett fram emot den här återföreningen med er, våra alldeles egna familjer, så väldigt länge. Många av er har varit skilda från era familjer under många livstider. Ni har inte återvänt till oss efter varje individuell inkarnation, utan snarare tog ni en omväg och återvände hit för ytterligare en runda i det fysiska.

Allt för att erövra mer visdom, förståelse och upplevelser här där inlärningskurvan är mycket skarpare än där vi bor i de högre rikena, där livet är av en mycket stadigare lutning, där skarpa avgångar på livets stationer inte upplevs och stora omvälvningar inte visar sig, vilket i många fall leder till en avancerad och snabbare inlärningsprocess. Det är därför många av er har kommit hit till den här tuffa bergochdalbanan som ni kallar Jorden. För det är här där våghalsar som ni kan göra det mesta av en kort tidsram och påskynda er växt och mognad som en evig, andlig varelse på en aldrig sinande jakt efter mer kunskap, visdom, erfarenheter och nöjen i livet, i kärlek, i konstnärligt uttryck och så många andra vägar som ni älskar så mycket att färdas på.

För många av er kommer den här särskilda vägen för utforskning att komma till sitt slut. Det är ett lyckligt slut för er, det är ett glädjerikt slut, det är ett framgångsrikt och även ett mirakulöst avslut på er resa som har tagit er så långt från oss på et sätt. Men i verkligheten var vi aldrig så långt från er som ett steg, för vi har varit med er varenda meter på vägen. Vi skulle aldrig låta er resa ensamma, om det inte är det ni önskar, och vi säger till er att detta är vad de flesta av er har önskat.

Ni önskar att vi skulle vara där med er vartenda steg på vägen och guida er, vårda er, se efter er, skydda er när ni önskade sensationen av att färdas ensam genom en mystisk och ibland farlig och mycket oförutsägbar värld. Men ni har förutseende nog att förstå att det var bäst att ha en livslinje, om man säger så, att ha en backup plan för att säkerställa att oron för säkerhet togs om hand. Och ni ville inte att någon skada någonsin kom till er, era älskade eller era vänner, och detta är vad vi har försäkrat er genom era många olika resor i det fysiska.

Många av er kommer nu att återvända till oss och vi ser så fram emot denna speciella och underbra händelse och kan bara säga at,t även om denna dag skulle komma i morgon så har ni redan lyckats med allting ni har föresatt er att utföra. Och även om det finns mycket mer för er att uppleva, att lära av och att triumfera över, så säger vi att ni alla redan är vinnare och ni spelar nu med ”husets pengar”, för det finns inget sätt som någon av er kan förlora nu.

Det är helt en vinn-vinn-situation. Arresteringarna av de många medlemmarna i den kriminella Kabalen och deras underhuggare är kanske den största milstolpen för ert folk och alla förtjänar sin del av kakan. Och med denna bedrift från er kommer många oräkneliga dörrar att öppnas för er och ert folk. Bakom dessa dörrar finns spektakulära saker, underbara saker, vackra saker, fascinerande och förtrollande saker.

Vi vill inte förstöra resultatet av överraskningarna, som vi absolut älskar att få se på era ansikten när de ges till er, och vi vet hur mycket ni verkligen uppskattar dessa gester. Så vi vill bara säga till er idag att det finns så mycket som ligger i beredskap för er att det inte blir någon del i era liv som ni kan vara missnöjda med och som ni inte har makten och möjligheten att totalt förändra till ett annat alternativ. Ett alternativ som säkert kommer att ge er ännu mer glädje, njutning och enkelhet i livet, en tillvaro som har, ibland, varit mycket hård mot er fysiskt sett, men även mentalt, emotionellt och andligt.

Vi kan berätta för er att dessa aspekter av er själva har blivit så mycket starkare genom era erfarenheter här och upplevelser under vartenda ögonblick, även om de ögonblick som orsakade er smärta var väl värda mödan. Och ni kommer att se detta helt klart när slöjan lyfts under de närmaste dagarna. Den dagen kommer allt närmare för varje dag som går nu när ni, folket på Jorden, har rest er och tagit kanske det viktigaste beslutet ni någonsin tagit, och någonsin kommer att göra. Och det är att ta bort de element i er värld som har orsakat er så mycken smärta, sorg, förstörelse, umbäranden och kamp.

Detta är sannerligen en anmärkningsvärd prestation ni gjort, och vi önskar att ni njuter av detta ögonblick till det fullaste allteftersom dessa arresteringar fortsätter - timma för timma och dag för dag. Vi kommer, tills er media går med i firandet, att fortsätta med att dela med oss av, visserligen mycket små och korta, uppdateringar angående gripandena och när ni hör dessa ord upprepas på en dalig basis så tror vi att de börjar sjunka in och många flera av er kommer att börja tro att dessa arresteringar faktiskt sker, för det gör de. Och vi skulle aldrig lura er på något sätt, speciellt i en fråga av så stor vikt och betydelse som denna.

Vi är, som vi alltid har varit, med er, precis bredvid er och precis ovanför er. Och vi skulle inte låta någon skada någonsin drabba er så länge som vi kan göra något åt det. Vi är er familj och era vänner i Galaktiska Federationen av Ljus, och vi skall snart träffa er alla.

Kanaliserat genom Greg Giles.


Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress:
http://4.bp.blogspot.com/-sJT_YIJss78/T_yDg6mpICI/AAAAAAAAB80/2Omjdxf-OUc/s1600/stam.jpg
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish