Followers

Friday, 24 August 2012

Greg Giles 22 augusti 2012 Meddelande från Ashtar CommandGreg Giles 22 augusti 2012
Meddelande från Ashtar Command


Militär nedrustning!

Glittrande som en pärla i sanden på den soldränkta stranden ligger din nya värld, född ur munnen på ett ostron som gav näring till din värld genom kärlek och genom önskan om ett bättre liv och ett bättre hem för er alla. Vi har följt era framsteg under många, långa eoner av tid, och vi vill tala om att ni har kommit så långt att när ni får veta mer om detaljerna i detta så kommer det att bli en oerhörd och härlig överraskning för många av er. Inte så många av er är ”nykomlingar” på den här scenen. Så många av er har varit på den här resan under så lång tid att ni totalt glömt era rötter, era förfäder, er historia, er familj, era vänner, era karriärer och ert syfte med att vara här. Och det är därför det är så svårt för en del av er att kunna acceptera sanningen om oss, och om vad det är som nu sker här i er värld.

Inte alla av er kommer att lätt kunna acceptera informationen om oss. Det är så det kommer att bli, det finns ingenting som kan ändra detta. En del av er som får lära er om oss de kommande dagarna hör om oss för första gången, i varje fall i den här livstiden. Det kommer att finnas några bland er som får en lätt chock, i en del fall en allvarlig chock och en mental trötthet. Trötthet därför att sinnet är som en muskel, och när sinnet får arbeta utanför sina gränser kan det bli skadat eller uttröttat, precis som musklerna i era kroppar. De människorna kommer att behöva vård, de kommer att behöva kärlek och rehabilitering, de kommer att behöva den service som ni kan ge till dem. Det är så här det fungerar.

Vi, de varelser som bebor detta Universum, ser efter och tar hand om varandra. Vi lämnar inte andra i misär, fattigdom, med skador eller med dålig hälsa, mental eller fysisk eller känslomässig. Vi lämnar inte andra hungriga eller i kyla, vi lämnar ingen ensam om det inte är det de önskar. Detta är några av skälen till varför vi är här i er värld vid den här tiden. Det finns de bland er som går hungriga, som fryser, som lider av enorm hetta, de som sover på gatorna eller i obygden för att de inte hittar något skydd och inte får hjälp från sina bröder och systrar. Detta kommer nu att förändras. Vi är här med mer än bara gåvor med syftet att underhålla och göra livet lättare för en del av er som redan har funnit sätt att höja livet åtminstone till en viss nivå av bekvämlighet. Vi är här för att helt och hållet utrota misär, smärta och sorg i vartenda hörn av er värld.

Vi kom inte hit för att ösa våra gåvor över några få av er, för så handlar vi inte. Detta är inte vårt syfte och det är inte vår avsikt. Vi avser att helt och fullt dela våra gåvor, våra teknologier, våra verktyg, vår visdom, vår förståelse för er och vår vägledning till er med varenda själ som accepterar våra erbjudanden och våra gåvor i varje hörn av hela er planet. Det kommer inte att finnas en enda själ som inte erbjuds dessa gåvor. Inte heller kommer det att finnas någon som måste arbeta med oss eller göra någonting de inte önskar att göra för att bli mottagare av dessa gåvor.

Det finns vissa gåvor som ges till dem som går den extra milen för att hjälpa sina medmänniskor, för att förbättra sina samhällen, att stärka systemen som vårdar och tar hand om sin planet – detta är sant. Det finns alltid förmåner och extra bonus för dem som ägnar sig åt saker och ger extra stor ansträngning som kanske inte andra är så intresserade av. Så vi vill göra klart att inte alla gåvor kommer att delas med alla människor, men det har ingenting att göra med vilka dessa personer är, var de lever, deras ras eller nationalitet, hudfärg eller vilket språk de talar och så vidare. Alla gåvor kommer att åtminstone göras tillgängliga för varje människa i er värld.

Inte alla människor i varje värld vi besöker väljer att de önskar acceptera vår hjälp. Det vill vi också klargöra för er. Det finns alltid ett visst antal som skyr oss, som inte kan på något sätt lita på oss, som tror att vi har baktankar, egna önskningar och agendor. Vi har inte det. Vi vill också att ni skall veta, som vi sagt många gånger förut, att vår motivering är kärlek. Det är kärlek och service till vår Skapare, som ju också är er Skapare. Det är därför vi är en familj. Vi har samma mor och far, så hur kan vi då inte vara bröder och systrar? För det är det vi är, och vi är nu här för en lång och förväntansfull återförening.

En återförening som kommer att ge er värld möjligheter så stora att hela er struktur och hela landskapet på er planet kan förändras för alltid. Ändras, förbättras, bli mer avancerat, rent, vackert och säkert, och som med ständig ansträngning, uppmärksamhet, kärlek, omsorg och omvårdnad, planering, avsikt och handling kan finnas för evigt för er alla.

Detta är vad vi, Ashtar Command, erbjuder er i form av gåvor och extra förmåner för de av er som ägnar er tid åt att arbeta för att förtjäna dessa extra fördelar. Ni skall inte arbeta ”för” oss. Med andra ord, er värld kommer inte att ge förmåner till vår organisation så att säga, då vi inte kom hit för att rekrytera någon för att vi behöver stärka vår arbetskraft för att underhålla vår organisation. Vi vill göra detta helt klart, vi kom inte hit för att vi behöver nya medlemmar. Så är inte fallet alls. Vi har kommit hit för att erbjuda er möjligheter att arbeta med oss, att förbättra era liv och förbättra livet för andra i er värld. Allt det arbete som ni kommer att göra är till förmån för er, för ert folk och för er planet.

Några av er tror felaktigt att ni skall hjälpa till på våra skepp, men så är inte fallet och det kommer aldrig att bli så. Vi skulle uppskatta om ni som sprider sådan desinformation ville sluta med det. Vi hedrar och respektera era synpunkter liksom allas i detta Universum, men det är en skillnad mellan att sprida lögner och desinformation om andra. Det finns lagar även i ert samhälle mot användande av förtal mot andra, eller hur?

I de högre rikena har vi inga lagar som gäller för något sådant, då det nästan aldrig förekommer ett sådant problem. Ibland finns det meningsskiljaktigheter. Som ni förstår är det inte alla som, oavsett var de existerar någonstans, kommer att ses öga mot öga. Det kommer alltid att vara skillnader i perspektiv och åsikter. Detta kan inte undvikas och det är faktiskt något vi värnar om, då det annars skulle bli ett ganska alldagligt Universum utan utmaningar om alla skulle ha identiska åsikter om allt, inte sant?
Så det finns alltid åtminstone några meningsskiljaktigheter på någon nivå. Skillnaden inom de högre världarna och de lägre är hur vi väljer att övervinna dessa små skillnader.

I er värld är det så, åtminstone i vissa fall, att de som har en avvikande åsikt väljer att gå i krig med varandra. Detta är det absolut värsta och mest improduktiva valet att lösa tvister på. Håller ni inte med om detta? Men detta är precis vad många av era länder, och även medlemmar i samma länder, väljer att lösa enkla meningsskiljaktigheter och åsikter på. Detta kommer inte längre att tillåtas i er värld, om vi skall fortsätta med att dela våra gåvor med er.

Om det finns några bland er som fortsätter att välja krig, blodsutgjutelse, förstörelse och misär som ett sätt att lösa meningsskiljaktigheter och tvister på, då tvingas vi välja att ta bort dem från er värld, antingen dessa individer eller de verktyg och tekniker vi avser att dela med er, och sedan ta bort oss själva från er värld och låta ert folk gå vidare på det sätt som passar dem och som de väljer. Vi önskar verkligen inte att detta någonsin kommer att bli fallet.

Vi ber, och kommer att fortsätta att be, att alla militärer i er värld skall avgå och återvända till sina egna länder. Vi kommer att kräva total och fullständig nedrustning av alla era militära styrkor i varje hörn av er värld, för varför skulle de behövas om vi nu kommer att lösa alla tvister i vänskap, ärlighet, rättvist och utan våld? Militärer kommer aldrig att behövas för att skydda några gränser, då inga människor kommer att tillåtas invadera, erövra eller ockupera andra människors länder.

Alla gränser kommer en dag i framtiden att vara ganska meningslösa för det kommer inte att finnas något som ett folk äger som inte alla äger, och detta inkluderar också en väderlek som är lämplig för bebyggelse. Nu finns många i er värld som lider under dåliga väderförhållanden som inte är lämpliga för grödor att växa i. Vi kommer också att hjälpa er att förändra allt detta, och varelser över hela er värld skall kunna leva i bekvämlighet och kunna odla grödor och ha sin egen vattenförsörjning.

Detta är ett av de projekt som vi har schemalagt för er och vi kommer att vid lämplig tidpunkt be frivilliga bland er som önskar delta i dessa väder- och jordbruksprojekt. Som vi sagt tidigare så har vi många projekt som väntar för er värld och det kommer att bli många möjligheter för dem som är intresserade av att hjälpa till för att restaurera er värld till den perfekta plats att leva på som den brukade vara under en tid i ert avlägsna förflutna. Vi önskar återställa er värld till den där perfekta tidsepoken och med er hjälp avser vi att göra precis det.

Vi är era vänner och er familj som har återvänt för att hjälpa er komma tillbaka till en värld som är som den brukade vara. Vi är Ashtar Command, och vi tackar er alla för er tid med oss idag. Vi kommer att talas vid igen mycket snart och till dess, frid, glädje, frihet, välstånd och överflöd till er alla.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg.
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish