Followers

Google+ Followers

Thursday, 9 August 2012

Greg Giles 7 augusti 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 7 augusti 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Att fullfölja sina uppdrag!


Nu är det dags att sätta åt sidan alla begränsande distraktioner och den förvirring som håller er ifrån att nå era mål och att fullfölja era uppdrag vid den här tiden. Vi skulle vilja se mer av deltagande från er sida i de händelser som ni hade visat så stort intresse för innan ni styrde kosan hit för så länge sedan. Många av er var mycket intresserade av att få delta i dessa världsförändrande planer och kunde knappt vänta på att få komma hit och börja med det. Vad är det som har förändrats för er? Vad har förändrats så i era liv att det nu håller er ifrån att göra vad det var ni så gärna ville göra?

Vi är här, precis som vi hade planerat och hade lovat er. Vi glömde inte bort slutet på vårt avtal. Nu när vi är här så ber vi er att delta och upprätthålla slutändan på avtalet. Men många av er lyssnar inte på detta anrop och svarar an på era svurna plikter, till ert ansvar och era uppdrag i namn av er Skapare, till ert Universum och till er själva. Varför är det så? Vad är det som är så intressant, så distraherande, så fascinerande och så tidskrävande som håller er ifrån att fullfölja er ed att utföra era plikter efter bästa förmåga hela tiden, och så snart ni hade blivit påminda eller uppvaknade för ert gudomliga uppdrag i tjänst till er planet, varandra och till alla av oss i hela vårt Universum?

Detta är vad vi vill fråga er idag. Vi ber er, våra bröder och systrar, kan ni förklara för oss precis vad det är som håller er så upptagna att det håller er ifrån att fullfölja plikterna i ert uppdrag. Vi skulle vilja att ni som inte deltar, varken delvis eller helt och hållet, att ni lämnar era kommentarer under vårt meddelande och tala om för oss varför det är så att ni är för upptagna för detta. Tala om huruvida ni har ändrat er eller är ovilliga att på någon nivå delta i vårt uppdrag att återställa kärlek och ljus till den här världen som ha fallit så djupt in i mörkret. Ett uppdrag vars framgång eller misslyckande kommer att genljuda genom hela vårt Universum.

Vi kommer att läsa alla kommentarerna under dagens meddelande på olika platser på Internet. Vi är mycket intresserade av era gensvar, för vi vet inte och vi kan inte lista ut varför det är så få av er som är involverade, helt eller delvis, i vårt uppdrag. Det är så många fler som har anmält sig till detta uppdrag än som har svarat. Vi kan inte ge er exakt statistik på detta, då många av er deltar då och då eller på deltidsnivå, och det är svårt att mäta exakt hur mycket dessa personer deltar och hur mycket de inte deltar.

Vi håller koll på vem som gör vad, men förstå inte detta på fel sätt. Vi ser tydligt och har noterat allt det arbete som var och en av er utför. Vad vi helt enkelt vill säga är att det är svårt att gissa en exakt siffra när det gäller hur mycket arbete var och en av er gör. Vi vill bara säga att det är tydligt att en del av er gör mycket mer arbete än andra, och några av er gör ingenting alls.

Vad vi skulle vilja se, naturligtvis, är att alla ni som har anmält sig för detta uppdrag för att göra en hel del arbete också gör det. Frö det är vad ni har gått med på i det ursprungliga kontraktet. Detta är ert uppdrag, det är ert enda uppdrag vid den här tiden, det är ert enda syfte, och vi ber de av er som har en känsla av att ni kan vara en del av detta uppdrag, att ni är en del av oss, Galaktiska Federationen av Ljus, eller ett av de andra galaktiska kommandon som finns, släppa vad det är ni gör och komma på ett sätt att delta i vårt ljusarbete, våra insatser för att förändra den nuvarande kursen för denna planet och hennes folk. Detta är vårt uppdrag, detta är vår högtidliga ed som vi alla tog innan vi sa farväl till varandra och färdades hit på många olika sätt.

Vi kan se att många av er har hittat fritidssysselsättningar och intressen som tar upp en stor del av er fritid, och vi förstår att många av er inte har särskilt mycket fritid till att börja med, eftersom ni måste arbeta så många timmar för att stödja er själva och era familjer. Vi förstår detta fullkomligt, men vi vill påpeka att de timmar ni arbetar inte kommer som en överraskning för er för ni hade alla en aning eller någon sorts idé om vad ni skulle arbeta med här.

Ni hade alla fått en titt på var ni skulle leva någonstans och vilka liv ni skulle leva. Detta var en del i överenskommelsen och ni var alla välsignade med den möjligheten som tillät er att välja precis vilken sorts liv som skulle bli det mest fördelaktiga för er på så många olika sätt. Viktigast av allt, vilken typ av liv ni skulle leva som skulle tillåta er att göra det arbete som ni registrerade er för att göra, och vilka erfarenheter ni skulle leva er igenom för att stärka er varelse och som skulle belöna er med så mycket, så snart ert arbete här var avklarat.

Vi ser att många av er har lärt er många lektioner under den här livstiden och ni är på väg att få många av de gåvor och välsignelser som var möjliga för er vid slutet av den här tiden, er nuvarande inkarnation. Vad som saknas i denna ekvation är arbetet som ni försäkrade oss ni skulle göra under den här livstiden, speciellt här i den absolut sista tiden när ert deltagande är så väldigt nödvändigt. Vi ber dig som läser dessa ord, och som känner att vi talar till dig personligen idag, att släppa vad det nu är som förbrukar din tid, dina intressen, ditt fokus och din energi, och sätta igång att arbeta. Ni borde alla vid det här laget veta vad det är ni borde eller skulle göra. Det borde inte vara något mysterium längre.

Ni är Ljusarbetare. Ljus är information. Ni är informationsarbetare. Nu är tiden att börja jobba och skapa, dela och göra informationen lätt tillgänglig när det gäller de stora förändringar som sker på Joden, som sker just nu och som är schemalagda för att påverka varje man, kvinna och barn på denna planet. Dessa förändringar är så stora i omfattning och det är så många av dem nästan överallt, som ni kanske börjat märka. Ni kan börja med att diskutera detta med andra hemma, på arbetet eller på Internet.

Ni kan också börja diskutera vårt projekt för vägbrytare som kommer att skydda kustområden i många länder, som en förberedelse för vad som kommer att bli, åtminstone i en del områden, höjda havsnivåer på grund av jordbävningar som sker i centrum djupt under ytan på planeten. Detta är inte ett så väldigt svårt uppdrag, eller hur, kära ni? Och det är mycket lätt att komma igång med.

Ni kan kanske också välja att hjälpa oss med att dela informationen om närvaron av era stjärn- och själsfamiljer, era guider, era skyddsandar och era vänner inom Galaktiska Federationen av Ljus samt våra bröder och systrar inom Ashtar Command som också är här och som också är era vänner, själsfamiljer, stjärnfamiljer, grannar och guider. Detta är ett mycket viktigt uppdrag för mycket beror på det mottagande vi får från människorna på den här planeten. Vi kan inte tvinga oss på er, och trots att många av er som läser dessa ord inte bara är beredda utan även ivriga inför vårt återförenande och den dag då vi kan gå ibland er på Jorden, så måste vi säga att ni verkligen är en raritet, ni är undantaget från regeln. Det finns många miljoner människor just nu som inte är förberedda alls, inte bara på vår ankomst, utan även för att lära sig att vi existerar. Och för att de skall kunna lära sig att vi är här, och i så stort antal och i så stort antal av skepp, är för mycket för många av dem att kunna hantera.

Vad som krävs, vad som verkligen behövs, är en nedbrytning av istidsperioden, där denna typ av information görs tillgänglig för dem i små steg. Att landa med våra skepp vid de Olympiska sommarspelen skulle vara en otrolig missbedömning av den mänskliga naturen och medvetandet vid den här tiden. Detta var aldrig en del av vår plan och kunde aldrig bli det.

Vår plan har varit, och fortsätter att vara, en plan där mycket små men ökande andelar av information kunde göras tillgänglig för människorna i er värld, med början med en mycket liten gräsrotseffekt där våra Ljusarbetare, ett litet antal i början, börjar diskutera öppet och med inlägg på Internet, information om vår existens, vår närvaro här och våra hederliga avsikter i kärlek och till tjänst för vår Skapare och er, som är våra egna bröder och systrar.

Detta var planen för många eoner av tid sedan, och den står fast än idag. Att få nyheten om vår närvaro här i era skyar, utsänd genom medier runt om i er värld samtidigt, skulle orsaka kaos och ödeläggelse. Vi kan påstå detta så självsäkert för vi har varit iblandade i tester av det mänskliga medvetandets nivåer och dess förmåga att acceptera informationen om vår närvaro här under ganska lång tid, och dessa tester fortsätter ännu i denna dag. Vi kommer att rapportera till er att människorna på er planet inte är redo för den här typen av uppskakande nyheter.

Var snälla och ta inte detta som dåliga nyheter, för vi kommer inom kort att göra vår närvaro känd, men inte globalt genom ett enda stort meddelande eller händelse, vi vill göra detta helt klart. För de av er som väntar på en enda stor och för Jorden förändrande händelse, såsom ”skott som hörs över hela världen”, ni kommer att bli väldigt besvikna, för det är helt klart så att detta skulle krossa den bräckliga infrastrukturen, inte bara i en värld utan även hos många av varelserna i den.

Var snälla och ha tålamod med oss, precis som vi har tålamod med er. Vi kommer tids nog att långsamt avslöja oss själva för er och introducera oss för människorna i er värld, men detta kommer att vara en långsam och gradvis process, precis som det har varit. Vi måste vara mycket försiktiga med att inte störa det sköra mänskliga psyket alltför mycket, som många av människorna på den här planeten har. Det är allt vi kommer att säga i denna fråga idag, men vi vill tillägga att vi har många projekt planerade med er och att många av er börjar gissa vid det här laget att dessa projekt inte kan döljas för allmänheten, åtminstone i en del fall, så länge till.

Många av er har börjat lista ut att dessa projekt kommer att leda till ett avslöjande som kommer att växa i storlek ganska så kvickt jämfört med den hastighet som vårt uppdrag när det gäller detta har rört sig fram till den här tidpunkten. Detta skulle vara korrekt att säga, och det kommer att leda framtill det avslöjande som så många av er väntar på,ser fram emot och arbetar så hårt för att åstadkomma idag.

Vi vill säga till de av er som deltar i ert uppdrag av ljus, att ert arbete är oerhört uppskattat. Vi vet vem var och en av er är och ert arbete är inte, och kommer aldrig att bli, förbisett på något sätt. För alla er som ännu inte börjat ert arbete säger vi att det är aldrig för sent att hoppa in i spelet och allt det arbete som ni kommer att göra kommer att bli mycket uppskattat och kommer att gynna vårt uppdrag oerhört. Är det inte dags nu för er att börja vad det är ni tog en ed för att göra?

Vi ser fram emot att få läsa era kommentarer idag och påminner er om att det vi frågar er är vad det är som stör ert arbete, vad det är som förbrukar all er lediga tid, er energi och ert fokus och fungerar som ett hinder för dig att fullfölja plikterna i ditt uppdrag här i denna värld. Vi ser fram emot att läsa era svar på detta och också att få tala med er igen inom kort. Till dess, det är dags för er alla att komma in i spelet. För spelet håller på att nå fram till slutperioden.

Vi är era lagkamrater på vårt uppdrag i kärlek och i tjänst till vår Skapare och vårt Universum. Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg.

Bildadress:http://2.bp.blogspot.com/-tpeJCwNxLk8/UCF7JL4kD0I/AAAAAAAACm4/ny7AJd8oEOI/s1600/tree.jpg
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish