Followers

Wednesday, 22 August 2012

Greg Giles 19 augusti 2012 Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 19 augusti 2012
Galaktiska Federationen av Ljus“Den ultimata filmkvällen”

Det arbete som utförs av de som är av ljuset är stävjandet av så mycket negativitet och att må så dåligt i er värld. Dessa som medvetet arbetar för ljuset, för det goda, för frihet, för välstånd, fred, kärlek, för globalt och universellt samarbete och de som kanske utan att veta om det arbetar för ljuset. Men de spelar också en viktig roll i det hela och för gryningen av er nya tidsålder av ljus. Inte alla av er skulle betraktas som Ljusarbetare, för alla av er har inte kommit hit av samma skäl och från samma platser. Det finns många av er här, och nästan lika många olika skäl till att ni är här vid den här tiden.

Inte alla spelar för samma team och har samma mål i tankarna, samma framtid i åtanke för er nya värld. Några som är här är det av orsaker som inte rör något av detta, och därför borde lämnas ensamma, lämnas till sin egen verklighet, för det är inte vår rättighet, uppgift eller ansvar att komma till dem och dra ut dem från gränserna i deras verklighet. Det är deras dröm, lika mycket som du lever och upplever din dröm. Låt dem vara. Låt dem få leva på det sätt de planerat för sig själva, för de har andra läxor att lära, det är olika resultat som de önskar uppnå genom allt detta. Det vore inte rätt att hämma dem på något sätt från att uppnå sina mål, sina egna destinationer, precis som det inte skulle vara rätt av någon att inte tillåta dig att nå dina mål och din destination.

Vi hoppas att ni kan förstå detta, och även om det är nära vänner och familj som du önskar väcka för att de skall följa dig på din resa som du tycker är så uppfriskande, upplivande, spännande och viktig, kom ihåg att bara för att de är dina älskade så betyder inte det att de är på samma resa som du är. Många av er kommer att lära sig under de kommande dagarna att inte alla kommer till samma plats efter att ridån går ner för denna fantastiska föreställning. Allt detta kommer att bli tydligare för er så snart ni återfår er syn på ett större perspektiv.

Just nu är det som om ni är på insidan av en flaska och försöker att läsa etiketten på utsidan. Det är omöjligt, och för oss att förklara för er vad det står på etiketten på utsidan av den flaskan skulle inte vara rättvist mot er på många sätt. Det skulle förkorta resan och det skulle göra er resa mindre givande och mindre viktig. Det skulle också minska så mycket av det ni vinner och uppnår här och vi vill inte göra det, för vi är inte här för att ta bort någon del av detta för er, vi är här för att förbättra för er, och det är vad vi har föresatt oss att göra varje dag.

Låt oss fortsätta med att förbättra din resa genom att du delar med dig av dina känslor så ofta du kan genom dina kommentarer under våra meddelanden. När du delar med oss dina inre känslor, dina frågor, dina åsikter och dina utsikter så kan vi mer adekvat gissa vad det är du önskar för dig själv. Sedan kan vi samlas tillsammans i våra stora möteshallar och diskutera mellan oss hur vi bäst kan leverera det som ni alla klargör att ni önskar få uppleva. Förstår ni nu varför vi så gärna vill att ni delar med er av era synpunkter under våra meddelanden? Vi agerar på vad ni säger. Vi besvarar era samtal, era önskemål och era tankar på det här sättet. Vi är här för att tjäna och detta är hur vi utför den uppgiften.

Vi läser inte era tankar, vi säger detta igen för dem av er som tror att ni inte kan, eller att det inte är nödvändigt för er, att öppet dela era tankar med oss genom kommentarfälten under våra budskap. Vi säger att vi inte vet vad ni vill och önskar uppleva om ni inte delar med er av era åsikter genom Internet. Det är så som överenskommelsen var, att vi skulle kommunicera med er på bl a det sättet.

Båda parter, vi och de av er som skulle färdas här på den här resan, kom till den slutsatsen att detta var det absolut lämpligaste, mest effektiva och det lättaste sättet att kommunicera på – och är det inte det? Ni behöver inte bekymra er om att få telepatiska förmågor eller att skärpa era telepatiska skickligheter. Ni behöver inte bry er om om ni missade eller missar våra telepatiska kommunikationer till er, för vi läser helt enkelt era ord och ni kan vara säkra på att vi agerar på dem. Det är inte mer komplicerat än så.

För dem som tror att vi inte har någon teknisk kompetens som skulle tillåta oss att få tillgång till ert Internet från våra dimensioner vill vi säga att vi har teknisk kapacitet som kommer att ses som, även av 2000-talets människor, magi, som mirakel. Och att hämta information från ert Internet, vilket har trådlös kapacitet även i er tredimensionella värld, är, för att mynta en fras, en barnlek. Och att någon kan tro att vi inte har kunnat bemästra denna förmåga för att övervaka ert Internet kan vi bara säga en sak: vad leder er till denna slutsats?

Ser ni inte våra skepp på himlen, flerdimensionella till naturen, ofta av oerhörd storlek och bländande hastighet som kan cirkla runt er glob på minuter och försvinna från er verklighet efter behag? Ni ser detta. Vi vet att många av er gör det. Det finns lika många av er som gör det som inte gör det, och vi kan säga att vi är förvånade över att det skulle finnas de bland er som skulle kunna tro att en uppgift så minimal och enkel som att komma in på ert Internet skulle vara bortom vår förmåga och fantasi!

Vi har tekniska prestationsverktyg som skulle ta andan ur er i vissa fall, och vi är så ivriga för att få visa er och även dela med er några av dessa tekniker. Många av dessa tekniker har utformats av varelser från världar över hela detta Universum för ett syfte, och endast ett syfte, och det syftet är inget krig, ingen erövring, inte för förstörelse och inte för att skydda gränser eller framkalla rädsla, utan för att bättre tjäna de varelser som kallar detta Universum sitt hem.

Dessa teknologier planerades, utformades, konstruerades och levererades för att lätta bördorna för vad varelser måste göra för att överleva, för att blomstra och för att bättre kunna njuta av och utforska sitt Universum. Med tanke på detta, att vi tillbringar så mycket tid, ansträngning, energi och fokus på att uppfinna tekniker för dessa syften, kan ni föreställa er vad det är vi har kommit fram till för att förbättra liven, underlätta dem och för att göra livet mer glädjefyllt för varelser över hela detta Universum?

Vi har ”leksaker”, om ni vill kalla dem så, som kommer att göra er förtjusta, som kommer att stimulera era sinnen, era hjärtan och era liv, och vi är så upprymda över att få dela dessa med er. En del av våra tekniker har utformats och genomförts enbart för nöjes skull, för njutning och spänning. En del av dem handlar om underhållning och vår underhållning är något annorlunda än er underhållning. Vi lägger inte alltför stor vikt vid filmskapande och filmtittande för det finns större aktiviteter med deltagande som vi ägnar oss åt, vilket betyder: varför sitta i en teater och titta på en film av t ex striderna i kriget år 1812 eller en film om historien av ert romerska imperium när man kan fysiskt och bokstavligt besöka den perioden och leva den själv, precis som om man hoppade rakt in i en filmduk och lämna den filmen när än man önskar, om saker och ting skulle bli lite för hektiska eller vad man kan anse som farligt. Eller helt enkelt blir det inte så spännande och det är dags att flytta vidare till en annan ”film” om man vill och hoppa in i den istället.

Skulle detta intressera er, mina kära? Skulle det stimulera er och motivera er lite mer än att gå till en film på en lördagskväll och sitta i en fåtölj och titta på skådespelare som porträtterar historiska figurer från ert förflutna? Eller skulle ni tycka om att möta dessa historiska figurer och lyssna till honom eller henne när de ger ett tal, leder en armé eller räddar ett liv? Detta är vad vi har för er, och för de av er som kommer att få njuta av dessa tekniker och resor såsom denna under de kommande dagarna säger vi: håll i hattarna för ni står inför den största bildshow ni någonsin har sett!

Vi är era med-biobesökare från Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg.


As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish