Followers

Thursday, 2 August 2012

Greg Giles 1 augusti 2012 Meddelande från Ashtar CommandGreg Giles 1 augusti 2012
Meddelande från Ashtar Command


Avisering om möte och den Gyllene regeln!

Det som rör sig inne i mixen av er verklighet är aspekter av er själva, av era liv som ni kanske börjar känna inte är nödvändiga eller positiva ingredienser för er nya värld och era nya liv. Det är lägre aspekter av er själva som klamrar sig fast på er som om de behöver en värdkropp för att överleva, och det är ni, i ert svagare tillstånd, era svagare ögonblick som förser dessa aspekter av er själva med den energi som ger bränsle till deras förlängda överlevnad. Du behöver inte dessa låga aspekter av dig själv för att lära av dem längre, för du har nått en punkt där deras lägre vibrationer nu endast tjänar till att tynga ner dig och hålla dig fast i ett lägre dimensionellt tillstånd än det som nu passar dig bättre.

Du kallas nu tillbaka till ditt högre tillstånd, ditt högre jag, och oönskade och onödiga aspekter av din lägre dimensionella resa är inte inbjudna, är inte kallade, är inte nödvändiga längre för dig som ett läroverktyg och för att värdera dig själv när det gäller dina framsteg och din utveckling. Förstår ni detta, mina kära, att det finns aspekter av er själva som inte längre tjänar ert högre goda, och därför är det väl dags nu att skära loss dem, släppa dem, förkasta, glömma och lämna dem bakom er? Känner ni också att tiden har kommit för er att släppa dessa lager av ert tredimensionella skinn, precis som er moderplanet också släpper lagren av hennes tredimensionella skinn? Som ovan så ock nedan, makrokosmos till mikrokosmos, och så vidare.

Vi vill att du tänker på detta och tänker på hur din moderplanet kan bära dig med allt ditt extra bagage in till de högre rikena. Det kan hon inte! Hon, precis som du, måste släppa det extra bagaget som tjänar till att tynga ner henne och som tynger ner dig också, för endast vissa aspekter av henne och av er är tillåtna, är i kapabla att välkomnas in till uppstigningen. Förstår ni att tiden är så väldigt kort och det är nu mycket nödvändigt för er alla som önskar få uppleva uppstigningen att finna tiden och energin för att fokusera på vad det är som tjänar till att tynga ner er, vad det är som inge längre tjänar ert högre goda, och låt det sedan gå in till ert förflutnas eter?

Idag skulle vi vilja tala med er om områden där det finns utrymme för förbättring i sättet som ni kommunicerar med varandra. Detta är ett mycket viktigt ämne, och detta är ett område av er själva och av era liv som behöver rättas till, uppgraderas, höjas upp till högre dimensionella nivåer och standarder. Alltför ofta har vi läst negativa kommentarer, förolämpningar och förtal skjutas iväg på varandra över hela ert onlinesamhälle, och vi säger till er att det är nog nu med sådant, detta har pågått för länge nu. Vi har föreslagit sätt för er alla att kommunicera på ett bättre sätt och vi ser att det finns de som har accepterat våra förslag och har arbetat hårt för att mer effektivt, artigt och korrekt kommunicera med varandra och svara dem som har gjort personliga angrepp på er och era val och synpunkter.

För dem som gjort ansträngningen att förbättra detta område för er själva säger vi väl utfört arbete och era ansträngningar och era framgångar är mycket uppskattade och är mycket viktiga. De är viktiga därför att ert agerande och era ord nu kan användas som förebilder för andra att följa. Vi tackar er för era insatser här och vill be er fortsätta att vara ett ljus som skiner för andra att följa genom områden av mörklagd natt, för ord i er värld kan ofta börja falla som ett stort och mäktigt vattenfall och fylla upp en flod av nya tankar, idéer och beteendemönster som kan gynna stort hela er värld och därmed hela galaxen och Universum också. För krusningen i er damm fortsätter vidare med oförminskad styrka i evighet. Inser ni att varje tanke, ord, handling och avsikt orsakar en krusningseffekt som aldrig försvinner, som fortsätter genom hela detta Universum och hela vägen till dess yttersta delar, innan de studsar tillbaka och kommer tillbaka för ett annat pass ännu en gång?

Detta är sanning, mina kära. För varje tanke du har, ord du uttrycker och handling du utför reflekteras i allt genom hela detta Universum och påverkar alla andra på detta sätt. Var snäll och tänk på detta varje gång du känner känslor stiga upp inom dig som orsakar att du går till angrepp på andra, ibland ganska våldsamt, säkerligen respektlöst, många gånger förolämpande och ofta sårande och alltid improduktivt. Tänk på att välja era ord och era metoder för leveransen av dem mer noggrant, lite vänligare, lite mer respektfullt och mindre attackerande, mindre påstridigt och envist, för ingen av oss har alla svaren och det finns alltid möjligheter som håller sanning i slutet men som kanske överraskar oss idag. Kom ihåg, vi lär oss och växer hela tiden och om det är sant så är det så att varenda en av oss idag är ovetande om någonting som vi kanske vet i morgon.

Mot bakgrund av detta, hur kan du vara så säker på att så mycket av det du påstår är ett faktum, och tvingar på någon annan, är sanning och kommer att vara din sanning också i morgon? Du kan inte veta detta, för ingen av oss vet detta. Det är orsaken till varför vi är här i detta Universum, för att lära oss från dessa upplevelser och att växa från lärdomen i dessa lektioner. Det är detta det handlar om. Så att tro så övertygande att ditt perspektiv, din synpunkt är den enda rätta tolkningen av någonting är verkligen något improduktivt och en aspekt av dig själv som behöver fokuseras på och släppas, för det är inte en aspekt av dig själv som är välkommen in i de högre dimensionerna.

Det finns så många fler artiga och respektfulla sätt att svara andra på, oavsett vad det är de säger till dig, antingen de förolämpar dig, hotar dig eller helt enkelt behandlar dig respektlöst och ohövligt. Det första vi vill föreslå dig att göra i sådana situationer är att ta ett djupt andetag och bara slappna av och tänka för dig själv: ”Hur skall jag välja att svara den här personen just nu? Skall jag starta en negativ dominoeffekt som går vidare ut över hela detta Universum, eller skall jag välja att svara på ett positivt sätt och sända en positiv vibration som korsar hela Universum?”

Detta är alltid en fördelaktig övning och vi rekommenderar starkt att ni alla tar bara ett ögonblick och övar er i detta varenda gång ni känner ens den minsta känsla stiga upp inom er när ni möter negativa konversationer eller kommentarer från andra på Internet och personligen också förstås. Vi tror att om du gör detta så tar du det första steget för att släppa dessa lägre dimensionella lager av dig själv, som idag agerar som tyngder som hänger runt om dig och håller dig tillbaka från att flyta upp till existensens högre världar.

Vi skulle vilja börja vårt projekt för vågbrytare med er mycket snart, och vi vill börja med anmälningsförfarandet för dem som känner att de kan bli ett komplement till våra team. Vi skall börja sända dessa telepatiska meddelanden under de närmaste dagarna eller veckorna. Var snälla och var uppmärksamma på dessa meddelanden för vi kan inte ge för lång tid åt att komma igenom med varje meddelande till varje person vi har nämnt på vår långa lista. Vi kan ställa en fråga om var det är du vill plockas upp för den här trippen till ett väntande moderskepp, där vi kommer att hålla ett möte med många deltagande volontärer för det här projektet som skall stötta upp era stränder i många områden runt om i er värld. En procedur som vi anser är mycket nödvändig. Var snälla och svara oss telepatiskt inom er och inte verbalt, då säkerheten alltid är ett problem även i era egna hem.

Detta möte kommer att pågå under åtminstone flera timmar, för vi vill inte bara ge er information om det här projektet utan vi skulle vilja diskutera många andra projekt med er också. Och vi vill även tala mer om dina möjligheter hos oss, vad som förväntas av dig och vad du kan vänta dig från oss, vad du kan få genom at arbeta med oss som en medlem av vårt team samt vilka dina möjligheter är att bli en officiell medlem i vår organisation Ashtar Command.

Inte alla av er som tas upp till vårt skepp för detta inledande möte kommer att, i slutändan, bli medlemmar av vår organisation. Vi vill göra detta helt klart. Att bli eskorterad till vårt skepp för detta möte gör dig inte till en medlem i vår organisation, Ashtar Command. Detta möte är helt enkelt ett möte och en orientering för dig att lära känna vår organisation, vilka våra planer och avsikter är, vad dina möjligheter är och vad ditt ansvar och dina skyldigheter kommer att bli. Detta är allt detta möte betyder och det betyder inte, eller representerar, något mer än det. Vi känner bara att vi behövde vara tydliga med det så att det inte blir några frågor om det.

Medlemskap i vår organisation uppnås genom ett fungerande partnerskap med oss. För en del är denna försöksperiod, om man kallar den så, något som tar många månader, och det kan även ta många år, beroende på hans eller hennes tidigare historia, arbetsmoral och rykte. Vid en lämplig tidpunkt kommer vi att diskutera era möjligheter för tillträde till vårt kommando och det kommer att bli vid den tidpunkten som alla era frågor kommer att besvaras och den process som ni kanske går vidare i är noggrant kartlagd för er. Till dess välkomnar vi dem som kommer att färdas till vårt skepp som våra bröder och systrar och erbjuder er möjligheten att börja ett samarbete med oss som kan leda till en ny och permanent karriär. Tills dess att vi talas vid igen bör ni vara medvetna om våra telepatiska meddelanden till er, som vid den tidpunkten kommer att avslöja vad vårt nästa steg blir.

Vi kommer inte att diskutera något mer om detta offentligt genom vår kanal, eftersom vad annat vi måste tala med er om måste hållas mellan oss själva och inte delas med andra på något sätt då det finns vissa säkerhetsåtgärder som måste tas. Vi hoppas att ni förstår detta och vi ber er att följa dessa riktlinjer till punkt och pricka, då många möjligheter med vår organisation har förlorats på grund av att man inte efterlevt denna bestämmelse att hålla informationen som vi delar med er för er själva, och bara för er själva. Har vi gjort detta helt klart, ni kära?

Har ni förstått att de telepatiska kommunikationer vi kommer att sända till en del av er måste hållas bara för er själva och inte får delas med någon på något sätt, oavsett om det är muntligt, elektroniskt, skrivet eller över telefonen? Vi tror att vi har varit mycket tydliga när det gäller detta. Tack så väldigt mycket kära ni för er tid idag, och får vi säga att det kommer att bli ett nöje att få träffa så många av er under de kommande dagarna. Vi ser så mycket fram emot att arbeta med er i dessa många olika projekt som vi tror kommer att gynna er värld så mycket.

Vi är era vänner och era lagkamrater inom Ashtar Command och vi ser fram emot att få tala med er igen inom kort.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.seBildadress:http://3.bp.blogspot.com/-HWE35loAVU0/UBmSqwSbCnI/AAAAAAAACec/J9rOALi7IPQ/s1600/gr3.jpgAs channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish