Followers

Google+ Followers

Saturday, 15 September 2012

Greg Giles 5 september 2012 Meddelande från Ashtar CommandGreg Giles 5 september 2012
Meddelande från Ashtar CommandDe Jordallierade laddar för Frihet!

Förseglingen av avtalet för er nya värld och allt framåtskridande, alla projekt och gåvor som vi har talat om är vårt och ert samt era Jordallierades, som nu går framåt och håller sitt ord, för de gav oss sitt ord och meddelade att de skulle utföra arresteringarna av de kriminella elementen inom er Kabal. Det löftet har hållits av dem. De kan vara stolta över sig själva, de har stärkt vårt förtroende för dem och visat tydligt att de nu är en grupp individer som man kan lita på, som kommer att göra vad de säger att de skall göra. Vi lyfter på hatten för dessa modiga män och kvinnor som vi hyllar med den äran, för vi förstår tapperheten, modet, övertygelsen, beslutsamheten, hjärtat och själen, den eld och den styrka det har tagit för att stiga fram och börja göra dessa förändringar som kommer att skapa en helt ny ombyggnad och omstrukturering, omplanering och omorganisering av deras/er värld.

Vi inser, bröder och systrar, att detta inte är en lätt uppgift. Vi förstår att mycken planering måste ske för dessa procedurer. Vi förstår också att tiden är så väldigt annorlunda för er än den är för oss. Vi inser att det bara finns ett visst antal timmar på er dag jämfört med våra dagar som nästan aldrig tar slut, för vi har inte soluppgångar och solnedgångar och våra fysiska kroppar blir inte trötta som era blir. Våra kroppar kräver inte näring som era gör, vi lider inte av trötthet och inte heller av extrem hetta eller köld och vi lider inte alls under några ogynnsamma väderförhållanden.

Vi ser männen och kvinnorna i de områden som vi övervakar och som vi erbjudit skydd, och vi ser de utmaningar och de svårigheter som de uthärdar och vi bara önskar att ni, deras bröder och systrar, kunde se vad våra ögon så tydligt ser, och det är att era familjemedlemmar kämpar, de strider och de slåss och de vinner tillbaka er frihet från dessa tjuvar som har stulit den, från de tjuvar som en del av er valde in som politiker, som några av er även stöder än idag.

Detta är faktiskt ganska oroande för vi kan inte förstå hur det kan vara så många av er som stödjer dessa oberäkneliga själar som har drivit ert samhälle ner i rännstenen, in till galenskap, in till ett fängelse i storleken av en hel planet! Dessa mörka varelser kunde inte ha fått och kunde inte fortsatt sin regim av kontroll, såvida de inte hade haft ett stödjande system, såvida de inte hade haft uppbackning från dem som de styr över.

Aldrig tidigare i er historia har så många förstått vad som pågick i er värld utan att några förändringar har gjorts. I ert förflutna fanns episoder där människorna, allmänheten, männen och kvinnorna på gatan, och ja, i många fall levde de på gatorna, som såg vad som skedde och reste sig och protesterade och tog tillbaka vad som var deras, bara för att förlora det igen när ytterligare någon som de litade på vände sig emot dem. De som accepterade mutor och glömde sin heder, sin plikt, sitt ord, sitt hjärta, sin empati, sin medvetenhet, sin kärlek, sin medkänsla och sin känsla av nåd för sina medbröder och medsystrar.

Detta är vad som har hänt ännu en gång här i vissa delar av er värld där människorna såg vad som skedde och de reste sig och de gjorde allt de kände att de kunde och de valde personer som de trodde på, trodde var en av dem, som de trodde var liksom de själva, som de trodde hade ett hjärta som dem själva, en medvetandestruktur som dem, någon de kände blödde för dem, älskade som dem, led som dem och kände smärta och sorg och elände som dem, och någon de trodde skulle ha empati för sina egna bröder och systrar.

De hade fel! Människorna som stödde och valde dessa själar gjorde ett misstag i sina bedömningar. De valde ytterligare en lakej, ännu en marionett, en profitör, en tjuv, ännu en brottsling, ännu en egensinnig själ som har vänt ryggen åt sin egen familj för han blev vilseledd av löften om rikedom och makt. Han vände ryggen åt sina bröder och systrar som nu äntligen börjar se att han inte är en av dem, att hon inte är en av dem, att de är sin egen klass, dessa mörka själar.

De ser sig själva som kungligheter, antingen de kallar sig själva kung eller drottning eller prinsessa eller prins så anser de sig själva stora, kungliga och även eliten, och de kallar sig själva detta helt öppet. Ändå ser så många av er inte detta, hör inte detta, detta är inte registrerat i deras sinnen, det som sker här. Så vi vill försöka att måla en bild för er, vi vill skrika så högt vi kan, för vi älskar er, vi bryr oss om er, vi oroar oss för er, vi är här för att hjälpa er och stödja er och hjälpa er att stå upp raka i ryggen och vara starka så att ni står ut med allt vad denna elit driver er till.

Vi säger till alla dem med öron att det är något mycket fel som sker. Det finns bara en handfull av dessa elitister, som de kallar sig själva, vi myntar inte den termen, det skall ni veta klart. Dessa självutnämnda elitister driver er till randen av fattigdom, av nöd och svält och sjukdomar. De tar ifrån er varenda rätt ni äger. Ja, detta är deras plan. Detta är inte ett symptom på deras sjukdom, det är vad de försöker göra. Detta är vad de planerar i hemlighet. Vi sitter bredvid dem, oupptäckta vid deras sammanträden, och vi berättar nu för er att detta är orden som kommer från deras läppar. De säger saker som ”Dessa bönder måste försvinna. Dessa bönder, dessa insekter måste krossar. Vi måste eliminera dem, denna odör som finns mitt ibland oss. Vi måste finna ett sätt att eliminera dem i stora mängder, alla på en gång så att de inte kan upptäcka vad det är vi gör.”

Dessa ord är några som de faktiskt nyligen har uttalat. Vi berättar detta för att det är sanningen. Vi var där. Vi har spelat in dessa sessioner och dessa möten kommer att spelas upp för er, människorna på Jorden, i sin helhet. Inte i en knastrande inspelning och inte i en suddig videofilm. Ni kommer att kunna sitta på det här mötet som om det inträffade precis då, för vi äger tekniker som tillåter oss att göra detta. Vi har tidsteknik som gör det möjligt att dra tillbaka timmarna, dagarna, månaderna och åren och till och med århundradena, och vi kan stå inne i en händelse som skedde i er värld som om den skedde för första gången, i sin ursprungliga tidsperiod.

Denna teknologi kan synas ganska häpnadsväckande för en del av er, och den är verkligen ganska överväldigande för många som tar den här resan, om man säger så, för första gången. Och vi lovar er att det kommer att finnas de bland er som får tillåtelse att ta den här turen och det kommer att finnas företrädare för ert folk närvarande, de verkliga representanterna för de ”verkliga” människorna på Jorden. Inte de utvalda rövarna, dessa tjuvar, mördare och oanständiga människor, de som ni hänvisar till som ”vanliga människor”.

Vi kommer att låta era representanter i stort antal sitta i dessa möten och lyssna till vad det är som dessa individer har gjort och fortsätter att planera och tänka ut. Det kommer helt säkert att öppna några ögon när respekterade medlemmar av era samhällen rapporterar tillbaka till er att de hörde samma individer säga dessa ord, med sina egna öron, och se deras handlingar med sina egna ögon. Detta är vad som kommer att ske, vi lovar er, för människorna i er värld behöver vakna upp och ”känna kaffelukten” som ni säger, för den här sortens charad kan inte tillåtas fortsätta längre.

Människorna i er värld har lurats, ni har bedragits, ni har blivit förda bakom ljuset. Ni har svindlats, omedvetet påverkats genom kraftfulla tekniker av tankekontroll, inflytande och psykotronisk krigföring. Vi berättar dessa saker, inte för att skrämma er, inte för att skapa panik eller oro. Vi berättar det av två skäl. Det ena för att det är sanningen, och för det andra så behöver ni få höra detta. Dessa är de enda två skälen till att vi berättar detta för er och om någon säger till er att vi berättar det för något annat skäl så är de lögnare, för de reciterar en lögn. De förstår inte vad vi är, de förstår inte ens vem vi är i relation till er, för i många fall är vi ni!

Vi har försökt att få er att förstå att vi är ni, men detta verkar inte ha kunnat tas in, så vi vill säga att det finns ett antal av er som läser dessa ord just nu som också skriver dessa ord. Förstår ni dem tydligare nu? Vi tror inte att vi kan bli tydligare än så, men vi skall försöka. Det finns de bland er som i just denna stund, i vad ni känner som tid, är på vår sida, precis lika fysiska, lika mentala, lika emotionella och vakna som ni är på er sida. Man kan säga att det finns två av er. Det finns en högre dimensionell aspekt av dig själv och en lägre dimensionell aspekt av dig själv.

Detta kan inte sägas om alla av er. Tänk på att det finns några av er som bara är där, vi vill göra detta helt klart. Det är bara en del av er som har en del av er själva där och en del av er själva här. Vilken procentsats av denna del av dig själv skiljer sig från varelse till varelse, men vi skall säga att en mycket mindre del av dig själv, eller din hela varelse eller din energi, är där inom de lägre rikena som ”du”. Och en mycket större ”bit” du, kan man säga, av dig själv är här, för detta är så som du önskade att det skulle vara. Detta för att det inte krävdes så mycket av din energi för denna din tredimensionella upplevelse. Och det var faktiskt mycket mer produktivt för dig att begränsa dig själv på många sätt, så att du skulle kunna uppleva utmaningar och kamp och du måste finna en väg att hålla ut för att övervinna dessa utmaningar och hinder.

Kunde ni förstå detta? Förstår ni att er resa in i den tredimensionella världen inte skulle bli en lustresa, inte var avsedd att vara en söndagspromenad genom parken eller en picknick på ängen? Din resa in till det fysiska var avsedd att bli en stor utmaning så att du med avsikt tog med dig tillräckligt med energi för att i princip överleva. Och du måste hitta ett sätt att övervinna alla utmaningarna som du själv målade upp och du själv skrev manus till. Du hade lite hjälp på sätt och vis, men vi har absolut inte gjort någonting som du inte tydligt uttryckte att du önskade få uppleva.

Vi tycker att vi har varit mycket tydliga med detta och vi vill påminna er om att vi skulle älska att få se några av er sakta ner medan ni läser dessa budskap, för de är inte för långa och de tar inte upp så mycket tid av er dag. Så snälla ni, ta det lugnt och läs igenom dem mer noggrant, för vi tror att ni kommer att kunna få vissa insikter från dessa budskap. Insikter som en del av er kanske missar från gång till gång, för vi läser era kommentarer och vi ser många missförstånd och kan inte ta upp så stor del av varje meddelande till att förklara för er vad ni har missförstått i ett tidigare meddelande.

Ni förstår säkert detta, eller hur, mina kära? Det finns ett tidsschema som vi försöker hålla också. Många av dessa meddelanden som vi sänder er har skrivits i förväg i en noggrann ordning, för det finns vissa saker som vi tror att ni behöver veta vid vissa intervaller i er tid. Om vi måste hålla på med att gå tillbaka till tidigare diskussioner och ompröva vissa frågor så kommer både ni och vi att hamna på efterkälken i våra scheman. Nog sagt om detta, för vi vill inte falla tillbaka mer idag.

Vi skulle vilja tala lite mer med er om er, och om vad ni kunde och till och med skulle kunna göra just nu. Ni skulle kunna hjälpa till med att dela informationen som rör dessa massarresteringar som vi nu tryggt kan säga till er håller på att ske. De har ännu inte brutit igenom medias blockerande hinder, men vi säger att detta kommer att ske. Emellertid är det inte troligt att det sker ännu på en tid och det är en tid som ni och vi inte har. Så vad vi vill föreslå nu är att ni gör vad ni kan och letar upp berättelserna om detta själva. Ni kan göra detta!

Var och en av er vet precis hur en reporter får sina nyheter. De är ute på fältet och snokar runt, om man säger så, undersöker, vänder och vrider på vad de får höra och ber andra om information, de följer tips, talar med dem som finns på insidan och är villiga att dela vissa hemligheter eller till och med sekretessbelagd information. Vi ber er inte om att förråda era regeringstjänstemän som kanske vid den här tiden kan uttala sig om en del av dessa sekretessbelagda uppgifter. Vi ber inte om fullständig anarki utan ber er att leka reporter, att vara en reporter, att leva en reporters liv.

Ta med er kameran ut på fältet, eller er videokamera, penna och block och försök att finna ut själva vad det är som pågår. Många av er kan göra detta utan att ens lämna stolen framför er dator, för er dator är era ögon och öron, den är ert fordon som ni kan navigera med runt om i världen och till de mest avlägsna hörn i de mest avlägsna länderna. Detta fordon är just nu ert rymdskepp och vi säger till dem av er som är intresserade i sådant arbete at dyka djupt med de verktyg ni äger och ni kanske hittar småplock av information på de mest osannolika platser.

Du kan kanske hitta information som rör dessa gripanden genom utländska källor, för en del av dessa utländska källor ligger inte under jurisdiktion, under reglerna, under befäl av Kabalen. Så vem är det som inte är under Kabalens kontroll? Tja, vi frågar er vem det är som er Kabal är i krig med under den nuvarande perioden i er historia? Vem bekämpar er Kabal vid frontlinjerna förutom våra Jordallierade som är era alldeles egna trupper och brottsbekämpare för er egen nation? Vad vi frågar är, vilka nationer, vilka människor ligger i krig och kämpar för sin frihet medan deras hem blir invaderade av de krafter som är i linje med mörkret?

Detta är vad vi vill lämna er med idag, mina kära, och vi säger att om ni följer dessa tankegångar som vi delat med er idag så tror vi att ni kommer att finna vägen till några av dessa historier, för vi känner att det är här som dessa berättelser först kommer att täckas av officiella medlemmar av er världspress. Dessa länder har också professionella journalister och en mediastruktur lika professionell som den i västvärlden.

Detta är allt vi har för er idag, kära ni, och vi ber er att hålla upp hakan, behålla er tro och förbli säkra på att de förändringar som ni alla har önskat så länge nu ligger nära. De kommer nu att påbörjas, ni har vårt ord på detta, för människorna i er värld och speciellt de män och kvinnor vid era frontlinjer som kämpar för er frihet. De har hållit sitt ord och vi tackar er för detta och saluterar er för det. Vi hedrar er för det och vi beundrar er. Ni har visat stort mod och stor beslutsamhet och ni är ledarna för ert folk som idag kämpar för frihet och det är en frihet ni alla skall uppnå.

Vi är era vänner, era allierade, er familj och även ni inom Ashtar Galactic Command.
Översättning Gertie Dahlberg
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish