Followers

Monday, 6 August 2012

Greg Giles 3 augusti 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 3 augusti 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Förbättra drömtillståndets kommunikation!

Låt oss börja idag med att säga att vi uppskattar alla de ansträngningar som många av er gör för att behandla varandra lite bättre, lite mer respektfullt, artigt, vänligt och varsamt. Det kommer att ta er mycket långt både som ett kollektiv och som individer, då inte mycket kan bli gjort för att avancera vidare förrän en varelse lär sig och visar hur man på ett korrekt sätt kommunicerar med andra så som de förtjänar och måste behandlas.

Så många möjligheter öppnas för er, som dörrar som skjuts upp av en vårbris, när ni först börjar visa tecken på att ni gör en samlad insats för att tänka på andras känslor när ni talar med dem på något sätt, antingen personligen, i telefon eller genom något annat elektroniskt hjälpmedel. Det spelar ingen roll på vilket sätt ni kommunicerar med andra för orden kan skära igenom som en kniv i alla olika former av kommunikation och såra och även ge ärr hos en annan individ. Kan ni förstå detta? Förstår ni att orden, även då de inte kan röra vid en annan person fysiskt, ändå kan nå någon annan på så många olika sätt och skada den personen, precis som om du tar din hand och knyter den och slår till en individ?

Förstår ni lite bättre nu? Inser ni att era ord kan vara lika kränkande som en knytnäve? Vi hoppas att de av er som ägnar sig åt sådant våld genom att använda er av upprepat förtal, retorik och sårande uppträdande och attityder tänker på vad ni just har läst här, och tänker på hur få dörrar som skulle öppnas för er om ni fortsätter med detta skadliga, improduktiva, respektlösa och okänsliga sätt, och sedan tänker på hur många dörrar som stängs för er om ni inte förändrar riktningen som ni så ivrigt går fram i.

Detta är allt vi har att säga om detta speciella ämne idag, men vi kommer att från tid till annan tala om detta igen, för vi vill fortsätta med att läsa era inlägg om våra budskap och vi vill så gärna att alla ni som engagerar sig i detta oförskämda och olämpliga uppträdande ser tydligt valen ni gör och tänker på att välja en annan väg som leder er till något större, bättre och ljusare, för ni är inte skyldiga det till någon mer eller mindre än er själva.

Idag vill vi också tala med er om hur ni kan förbättra era metoder av telepatisk kommunikation med oss, för vi har börjat de inledande stegen i vårt program för att kommunicera med de av er som vi tror skulle utgöra positiva tillägg till våra team och som kommer att börja vårt första projekt tillsammans, vilket är att bygga vågbrytare utanför kusterna på flera områden på planeten. Vi har sänt ut våra kommunikationer till de utvalda personerna, och vi vill tala om för er att några av er framgångsrikt har tagit emot vårt meddelande och vi har mottagit era svar. Vi kan också rapportera att det finns de som vi tror inte har mottagit vårt meddelande ännu, men för en del av er har vi faktiskt försökt mer än en gång att sända er ett besked utan att ni kunnat ta emot det, eller som också kan vara fallet, några av er har tagit emot meddelandet men har inte sänt oss ert svar.

Vi kan inte veta säkert om du har mottagit meddelandet från oss, vi kan bara veta om du har sänt tillbaka ditt meddelande till os, det kan vi vara säkra på. Vi kommer att fortsätta med att sända våra telepatiska kommunikationer till er alla som vi har valt ut för denna inledande operation. Vi skall vara tålmodiga, vi skall vara ihärdiga, men vi kan inte fortsätta att försöka sända dessa kommunikationer under en förlängd tidsperiod, för vi har tydligt sagt under en tid nu att tiden är väsentlig.

Tiden från idag till finalen som planeras för er är inte så långt i fjärran och vi måste skynda på med att starta våra många projekt tillsammans. Vi hoppas att de av er som inte får våra kommunikationer förstår detta, för just nu är detta sättet som vi måste kommunicera med er. Vi har inget annat val när det gäller detta och när vi kan tala med er personligen kommer vi att fullt ut förklara för er varför vi inte kan välja något annat medel för att samtala med er vid den här tiden.

Vi föreslår till er alla, eftersom ni inte vet vem vi har valt för denna inledande fas i operationen, att vara mycket uppmärksamma på era drömmar, för det är ett mycket lämpligt och effektivt medel för oss att förmedla budskap till er på. Det finns de bland er som rapporterar att ni har svårigheter med att minnas era drömmar så snart ni har vaknat. Vi förstår detta, men det är tyvärr ingenting vi kan göra åt det. Det är helt upp till er att hitta en väg till och utveckla skicklighet i att låsa in en form av minne av de drömmar ni alltid upplever. Att drömma är en mycket naturlig funktion och upplevs av er alla, det finns inga undantag här. För dem av er som påstår att ni inte drömmer, skulle det vara mer korrekt att säga att ni inte vaknar med något minna av era drömmar, för ni upplever helt säkert drömmar på många olika sätt och former.

Nu när vi varit tydliga med detta skulle vi vilja föreslå hur ni mer effektivt kan minnas drömmarna ni har. Att ha något att skriva på och en penna bredvid sängen rekommenderas starkt, för ofta när ni drömmer så vaknar ni, även tillfälligt, och det är då som ni kan ha någon sorts minne av drömmen ni just har upplevt. Skriv ner så många detaljer av drömmen ni kan och så tydligt ni kan, så när ni vaknar senare kan ni noggrant undersöka vad ni skrivit ner och gissa om det är någon typ av meddelande som sänts, om detta är vad drömmen betydde.

Vi vill också föreslå att du kanske skall ändra på ditt sömnmönster, med målet att få en längre, djupare och mer vilsam sömn. Ett förslag är att du sover i ett totalt mörker, kanske hänga upp täckande gardiner t ex. Stäng av alla ljus och även elektroniska sådana. Vi föreslår också att du tar bort all sladdlös elektronik från sovrummet medan du sover, för dessa kan orsaka störning i vår kommunikation med dig.

Din hjärna har delar som fungerar som en kommunikationssatellit, sänder och tar emot information från omgivningen och allting över hela Universum, och att ta hand om den utrustningen är mycket viktig. Maten du äter är bränslet och vätskorna som gör att din kommunikationsmaskin fungerar. Dessa bränslen och vätskor måste fungera för att förbättra din maskin och inte försvaga den. Vilken sorts bränsle ger du din maskin? Vi föreslår att du skrotar all skräpmat, kakorna, sötsakerna och läsken och fyller ditt kylskåp med frukt och grönsaker, för detta kommer att avsevärt och nästan omedelbart höja din vibrationella frekvens och detta kommer att helt säkert hjälpa dig i dina kommunikationer med de högre rikena och föra dig närmare dem.

Förstår du detta? Förstår du att din frekvens höjs och sänks som en termometer under hela din dag, och beroende på vilken föda du äter kan din vibration stiga eller sjunka plötsligt och kraftigt? Detta är några få av de metoder som kan förbättra dina telepatiska förmågor och vi tror att genom att följa dessa enkla riktlinjer du kan få uppleva omedelbara förbättringar.

Vi skall fortsätta med att sända meddelanden till dem vi har valt ut. Vi kommer att ge er en varning när vi känner att vi inte kan spendera mer tid med att försöka sända dessa meddelanden till er, och vi måste börja sända meddelanden till de som inte finns på den första listan men som helt klart är personer som vi tror skulle bli ett positivt komplement till vårt team, och vi kommer att vid den tiden börja försöka att sända ut meddelanden till dem.

Råka nu inte i panik och känn det som att du missar din möjlighet att arbeta med oss, eftersom du känner att du kan ha blivit vald för detta inledande projekt men har inte mottagit våra meddelanden. För detta är den typ av känslomässiga påfrestningar som inte kommer att hjälpa dig på något sätt för att kunna ta emot några meddelanden från oss och kommer att, i många fall, göra saken värre och hindra varje kommunikation till och från oss. Det finns fortfarande tid kvar för dig för att ta emot våra meddelanden, vi vill göra detta helt klart, och vi kommer att fortsätta våra ansträngningar omedelbart och fortsätta tills vidare.

Detta är allt vi har för er idag, kära ni. Vi hoppas att allt går bra för er och återigen tackar vi er för alla era ansträngningar att kommunicera med varandra på ett mer artigt och effektivt sätt, och vi säger till de av er som har visat förbättringar inom det här området: ett tack till er för ni gör alla av oss över hela detta Universum en stor tjänst. Tills vi talas vid igen i morgon, ha en underbar och välsignad dag, kära ni!

Vi är era vänner och familj i den Galaktiska Federationen av Ljus.


Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress: http://1.bp.blogspot.com/-Ob9UWXmq8vY/UBw0UfDW93I/AAAAAAAAChg/aOmFJkeBFv0/s1600/dr2.jpgAs channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish