Followers

Google+ Followers

Tuesday, 14 August 2012

Greg Giles 9 augusti 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 9 augusti 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


Telepatisk kommunikation!

Att ge sig in på den här typen av kommunikation är inte utan komplikationer och brister och det är svårigheter som man måste arbeta med och övervinna, precis som alla andra områden i vår operation som fordrar att man möter utmaningarna genast och besegrar dem. Att kommunicera telepatiskt är en konst, en vetenskap, det är en förmåga som behöver övning, beslutsamhet, erfarenhet och rätt verktyg för att kunna användas som en metod för person till person kontakt och kommunikation. Här i er värld finns personer som är mer begåvade inom denna konst än andra, men många fler av er än ni kanske inser är kapabla till sådan kommunikation. Det finns många bland er som inte för närvarande förstår att ni har kapacitet till denna typ av kommunikation.

En del av er skulle kunna ta emot telepatisk kommunikation om ni engagerade er lite mer och arbetade på vissa områden i den här tekniken och rättade till några få buggar. Till exempel har vi förstått att det finns de bland er som inte helt koncentrerar er när ni tar emot våra meddelanden. Detta är förståeligt, för den här metoden av kommunikation är ny för en del av er och det tar lite tid att bli van vid den. Vi vill föreslå för er som försöker att ta emot våra budskap på det här sättet att göra vad ni kan för att blockera all distraktion, all inre monolog, allt abstrakt tänkande, bilder inom er, ljud och känslor som kanske virvlar omkring inom er och runt er.

Hitta en lämplig plats för att göra ett försök. Finn en tyst plats, en plats med mörker, för ljus kan vara störande när du försöker att meditera. Det är inte absolut nödvändigt att omge dig med mörker, för det finns de som kan fokusera och koncentrera sig och blockera all omgivande distraktion i klart solsken, till och med på stranden. Vi föreslår bara detta, då det finns de bland er som upplever svårigheter i ett tidigt skede av era försök att ta emot telepatisk kommunikation. Vi tror att det är nödvändigt att ni arbetar på att förbättra er koncentration och ert fokus och vi erbjuder er några råd om hur man gör detta.

Så snart du kan blockera så många distraktioner du kan, försök sedan att koppla av så mycket som möjligt. Stanna kvar i ett avslappnat tillstånd så mycket du kan och fokusera så klart du kan på ingenting, på stillhet, på svärta som gör att ett tomrum skapas i centrum av ditt sinne. Det är detta tomrum som vi kommer att fylla upp med vårt meddelande till dig. Långsamt och försiktigt kommer vi att sända vårt meddelande, vilket många av er kommer att kunna förstå om ni arbetar på dessa få grundprinciper.

Vi är övertygade om att det finns många bland er som kan ta emot våra budskap på det här sättet, annars skulle vi inte initiera ett sådant program där telepatisk kommunikation till er är nödvändig. Detta har varit planen från början, sedan innan ni gav er iväg på er nuvarande resa. Ni var en del av denna beslutsfattande process och ni trodde att ni skulle kunna ta emot kommunikationer på det här sättet och att ni inte skulle ha några problem i det här området.

Vad är det som förändrats för dig idag? Varför tror du plötsligt att du inte kan ta emot telepatisk kommunikation? För at du aldrig förut har gjort det? Det har du helt säkert. Ni har alla mottagit telepatiska kommunikationer tidigare, antingen i tidigare livstider eller under denna, er nuvarande inkarnation. Ni tar alltid emot telepatiska kommunikationer, ni är bara inte medvetna om det. Era guider har kommunicerat med er ständigt i vissa fall under eoner av tid.

Idag när ett budskap från oss behöver komma igenom till dig så tror du inte att du äger förmågan att kunna ta emot det. Vi kan tala om för dig att du äger denna förmåga, och några av er är mycket skickliga på det, även några som idag tror att de inte har någon förmåga att ta emot kommunikationer på det här sättet på någon nivå. Vi vill att ni skall veta detta för vi vill att ni skall ha mer förtroende för er själva, för många av er har förmågor bortom era vildaste fantasier.

Några av er är stora och mäktiga varelser som har levt många, många år och har upplevt en hel del och har skaffat sig enorma mängder kunskaper, visdom och avancerad förståelse för saker och ting. Som vi tidigare har sagt till er, ni är alla mycket mer än vad ni inser idag, och telepatisk förmåga är bara en av de många gåvor ni äger.

Med detta sagt, vi kommer att fortsätta vår operation där vi kommer att sända vår telepatiska kommunikation, och vi ber de av er som kanske önskar delta i vårt inledande projekt med att bygga vågbrytare, att finna en tyst plats, välja en lämplig tid på dagen eller kvällen, och varje dag eller kväll vid samma tidpunkt sitta i tysthet och stilla ert sinne och fokusera på ingenting. Försök att känna vårt meddelande som sänds till dig. Låt våra ord fylla det tomma utrymmet som du har rensat inom dig, för det är ett lämpligt sätt att förklara hur våra meddelanden skulle kännas i ditt sinne. Det skulle kännas som om du skapade ett tomrum och våra ord sugs in i detta för att försiktigt gå in i ditt sinne.

Kan ni föreställa er detta? Försök att föreställa er det? Försök att skapa ett tomt utrymme, ett mörkt tomrum, som en rymd utan stjärnor i ditt sinne och försiktigt känn efter för våra ord som kommer som en viskning av vinden genom denna tomma rymd. Det är så vi kan beskriva den här processen, för det är så det känns för oss när ni sänder oss era meddelanden, och det är ingen skillnad för er. För som vi har sagt hela tiden så är vi ni, vi är precis likadana som ni, det finns ingen skillnad. Vi är lika för vi är alla ett. Om vi kan ta emot och sända telepatiska kommunikationer, där finns det inget skäl till att inte ni kan göra det också. En del saker fordrar bara lite övning, det är allt.

Vi skulle vilja börja de inledande faserna av vårt vågbrytarprojekt och vi är mycket glada och ivriga att komma igång, precis som många av er har visat oss över hela ert Internet. Det kommer att bli andra projekt också som kommer igång efter att detta första projekt har börjat. För de av er som inte valts ut eller blivit kontaktade för att ta del i den inledande operationen vill vi be att inte vara besvikna, för det kommer att finnas många projekt och många möjligheter att delta i och ställa upp i för att förändra er värld.

Det finns ingen anledning att vara besviken, upprörd eller ledsen för att du inte har blivit kontaktad för detta första projekt. Som vi sagt här ovan så är detta projekt, trots att det är stort i omfattning och betydelse, inte i behov av en stor mängd hjälpande händer. Faktum är att i själva verket kräver det här projektet inte hjälp från någon av er, för mycket av det är datoriserat och vi kan ju, naturligtvis, hantera detta arbete själva. Men vi vill inte göra detta själva. Det är er planet, och vi vill att ni deltar och tar tyglarna av ansvar och gör vad ni kan för att vända på saker och ting och börja behandla henne på rätt sätt, precis som hon förtjänar.

Det är några av er som verkar tro att detta projekt inte skulle bli så olikt byggandet av den stora Kinesiska muren i Kina, där tusentals efter tusentals av individer skulle krävas för att arbeta långa slitsamma timmar för att lägga block efter block. Så är inte alls fallet för vi har förklarat att våra datorer och våra skepp kommer att göra det mesta arbetet. Det är bara det att vi önskar att ni, våra bröder och systrar, skall ta en aktiv roll i detta och i varje annat projekt, för detta är mycket viktigt för människorna i er värld. Det är dags för er människor att ta den ledande rollen i styrandet och förvaltandet av er planet, det är allt, och vi hoppas att vi har varit tydliga när det gäller detta.

Förutsatt att ett tillräckligt antal av er har blivit kontaktade i slutet av nästa vecka, skulle vi säga att vi kommer att börja den inledande fasen i det här projektet strax efter det, inom loppet av dagar eller en vecka eller så efter att den sista personen vi behöver har framgångsrikt kontaktats och vi har fått svar. Det finns tillräcklig tid att slutföra detta byggnadsprojekt. Om det inte var så skulle vi redan ha börjat med det.

Var snälla och förstå att vi tar mycket väl hand om detta och har planerat vårt övergripande uppdrag mycket noggrant, och vi skulle inte underlåta att påbörja ett projekt och lämna otillräcklig mängd av tid för att slutföra det. Några av er har uttryckt oro över att vi kanske börjar projektet för sent för att skydda vissa områden, och vi kan säga till er: oroa er inte med sådana föreställningar, för vi har ett mycket exakt schema som vi underhåller, inte bara för detta projekt, utan för alla projekt som är nödvändiga för er värld.

Som vi har sagt, ni är i goda händer. Vi har gjort sådana jobb många gånger förut på många olika planeter och vi är ganska skickliga och kunniga i vad vi gör. Ha tilltro för oss. Visa förtroende för oss som vi visar för er. Det är allt vi ber om och vi tycker att detta är viktigt, för ett team är bara så bra som förtroendet de har för sig själva. Vi skall lämna er med denna tanke idag och säger att vi ser så mycket fram emot att få möta era leende ansikten när vi tillsammans äntligen bryter igenom slöjan och blir en familj igen.

Tills i morgon, vi är er familj i Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se


Bildadress: http://4.bp.blogspot.com/-7O3IiMeKg3U/UCQBoTp_TKI/AAAAAAAACpg/S7PqlIVLg-Q/s1600/balloons.jpg


As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish