Followers

Google+ Followers

Monday, 6 August 2012

Greg Giles 4 augusti 2012 Meddelande från Galaktiska Federationen av LjusGreg Giles 4 augusti 2012
Meddelande från Galaktiska Federationen av Ljus


”Förbered er för vad som väntar!”

Ta en titt inom er själva och ni kommer att få se en rikedom av tillväxt inom så många områden som ni har planerat för innan ni klev ut på den här resan, den som nu avslutas för många av er. Det har varit många, långa år och många, långa livstider för en del av er sedan ni tog ett andetag med luft som inte innefattade ert nuvarande hem. Ni kommer att kliva ut ur detta äggskal ni kallar Jorden inom kort och börja ta ert första andetag av sann och verklig frihet här, där ni alltid har varit på väg mot något, oavsett vilken tillfällig kurs eller om ni satt ut den för er själva. För vinden styrde ert skepp för att slutligen leverera er till vår port en dag, det var oundvikligt, det var alltid utlovat och alltid garanterat och nu har den där dagen äntligen kommit för er.

Kan du känna det? Känner du det med sinnen du knappast har använt här i denna tredimensionella värld? Känner du det nu med din intuition? Känner du nu att det är så nära? Det är så väldigt nära och vi, från vår sida, kan nästan nå ut och röra vid dig fysiskt precis nu, så nära är det som många av er har kommit. Ingenting kan eller kommer att stoppa dig nu. Spelet måste bara spelas ut lite längre, det är allt. Det är bara en tidsfråga nu, för alla korten har delats ut och vi av ljuset och av kärlek håller den vinnande handen.

När man ser tillbaka på allt det som du har gått igenom för att nå fram till den här punkten är det så otroligt att du är här just nu. Så mycket har hänt för dig, så många berättelser som skulle kunna fylla volymer av romaner på bibliotekshyllorna. Dina historier kan reciteras för andra under bokstavligen århundraden av tid, för en berättelse och sedan en annan kunde sy ihop en sömlös väv av äventyr, av passion och spänning, mystik, triumf, erövring och överlevnad. Dina historier kunde fylla bibliotek så stora att vart och ett skulle vara namngett bara för dig.

Se på allting du har upplevt här i denna livstid som en berättelse att lägga till i den ständigt växande romanen av äventyr. Tillåt inte någon av dina tidigare erfarenheter eller upplevelser, antingen här under denna livstid eller upplevelser du kanske snart kommer ihåg från någon av dina föregående livstider, att skada dig eller orsaka dig några ytterligare känslomässiga smärtor eller ångest. För dessa upplevelser var i många fall noggrant utformade och uppspetade för dig, för det var just det du ville, detta är vad du bad om, för detta är vad du behövde för att nå den punkt där du står idag.

Förstår ni detta mina kära, att det inte finns någonting som du har lidit dig igenom i den här livstiden som inte var en manifestation av din skapelse på något sätt? Du har själv skapat allt detta. Du har noggrant skisserat upp så mycket av det du upplevt, så att se tillbaka på det med indignation, ånger eller skam är helt meningslöst och oförnuftigt när du lägger ihop alltsammans. Du utformade det, du skapade det, du tryckte på knapparna för att kunna manifestera det och uppleva det. Och att nu se tillbaka på det med någon sorts ånger på din egen skapelse, en skapelse som du designade för din ytterligare tillväxt och ditt avancemang, är ett fullkomligt slöseri och felanvändning av din energi och ditt fokus idag. Vi hoppas att många av er kan börja se era förflutna erfarenheter i ett nytt ljus, för det är ljuset som skiner på dem och inget annat.

Resor som dessa ni gjort är ovanliga i detta Universum, och att ha kunnat ta del i detta har varit en absolut välsignelse för er alla, för er utveckling har öka många gånger mot vad den skulle ha gjort om ni inte kommit hit för att, i många fall, genomlida lärdomar från denna ganska hårda verklighet. Det har funnits många upplevelser för er, en del fyllda av glädje, en del smärtsamma, några av besvikelse, men i slutändan kommer allt att vara en triumf och det är den saken, och den enda sak, som ni kanske vill ta med er hem.

Fortsätt nu genom varenda dag med vetskapen att du har triumferat över allting du har utformat för dig själv för att utmana dig. Tänk på alla de umbäranden och strider du har uthärdat som hinder som du satte upp för dig själv och framgångsrikt tagit bort från din väg. Tänk inte på dessa upplevelser som smärtsamma minnen, lagrade i dina minnesbanker, utan föreställ dig dem istället som dyrbara ädelstenar som fyller ditt livs skattkista, för det är verkligen vad de är – skatter, souvenirer och minnessaker för dig att vårda. Utan dessa dyrbara ädelstenar skulle du inte ha blivit den kraftfulla, kloka och erfarna varelse du är idag, som nu står vid foten av dörröppningen till vad som väntar, som är verklig frihet och uppfyllandet av varje dröm du någonsin haft.

Vi har talat med er om att bygga broar och vi skulle vilja ta detta tillfälle för att diskutera med er vart broarna ni bygger leder. De leder till oss! De leder till vår huvudingång. Bron ni bygger överskrider dimensioner, den överskrider tid, den överskrider er nuvarande verklighet. Bron ni bygger är mycket mer än en metafor, för ni bokstavligen konstruerar ett medel för er att gå ut ur denna verklighet och gå in i en ny verklighet. Kan ni förstå detta? Förstår ni att ni kommer att överkorsa, om man säger så, in till en ny värld, ett nytt Universum från er synvinkel, eftersom allt ni har lärt känna som er enda, sanna verklighet kommer att lämnas bakom er och ni kommer att börja på ett helt nytt äventyr med nya regler, vänner, hem, karriärer och så många nya och verkligt givande saker för att tillbringa er tid med.

Vi hoppas att få se er alla så förberedda som ni kan vara inför detta steg tvärs över bron, och det är mycket viktigt för dig att förstå precis hur kolossalt detta steg kommer att vara för dig. Det har varit, och fortsätter att vara, en av våra allra viktigaste uppgifter, att förbereda dig så mycket vi kan för denna förändring i ditt perspektiv, i din värld, i din verklighet. För detta steg kan inte tas lätt på, kan inte förbises, det måste tas med respekt, för detta avancemang i din evolution kräver din uppmärksamhet, ditt fokus, din drift, din beslutsamhet och din respekt. Detta steg är ett stort språng för dig och det är mycket viktigt att du gör vad du måste göra för att på ett tillfredsställande sätt förbereda dig själv för denna upplevelse.


Detta är allt vi har för er idag, mina kära, och vi hoppas att ni följer vårt förslag att tänka på vad det är som väntar precis framför er, och att man inte kan ta lätt på det som väntar och det rekommenderas starkt att ni tar detta på stort allvar och grundar er själva så stadigt ni kan och förbereder er själva för vad som väntar er precis bakom dörren ni står framför idag.

Vi är era vänner och er familj som väntar här på vår sida av dörren. Vi är Galaktiska Federationen av Ljus.

Kanaliserat genom Greg Giles

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

Bildadress: http://3.bp.blogspot.com/-0i5UVzWySUo/UB2KwnF5xkI/AAAAAAAACi0/WuQxLDeyVWo/s1600/egg.jpg
As channeled through Greg Giles

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish