Followers

Wednesday, 25 January 2012

Meddelande från Melina vid AshtarCommand 25 januari, 2012.


Hej, Jag är Melina, och jag skulle vilja säga ett par ord till er idag genom vår kanal Greg. Jag är en kvinnlig officer vid AshtarCommand. Mitt befäl involverar förskaffandet av utrustning och förnödenheter för rymdfarande. Dessa artiklar är nödvändiga för vissa typer av våra skepp för att kunna resa genom rymden. Förnödenheterna skickas till väntade fregatter där jag sedan beordrar våra skepp att möta upp med fregatten och överföra godset till våra skepps lagerlokaler. Utrustningen är livsviktig för vårt uppdrag och måste levereras med jämna mellanrum så att vi kan underhålla våra skepp och utföra våra plikter. Jag har varit en medlem av AshtarCommand sedan urminnes tider och jag ser så mycket framemot att träffa så många av våra nya rekryter från er värld. Vi är mycket uppspända över att till slut träffa så många av vår mänskliga familj personligen, och vi är i våra slutliga faser av förberedelser för detta historiska möte. Många av er har klart demonstrerat er förmåga att acceptera oss och er villighet att arbeta med oss i ett ömsesidigt förmånligt samarbete. Tack vare ert exempel så är vi säkra på att så många fler av era bröder och systrar på planeten kommer att börja acceptera oss, och till och med börja arbeta med oss antingen direkt eller indirekt under de kommande dagarna. Detta är planen, att träffa ett utvalt antal av er medan dessa möten filmas och delges resten av världen genom er nyhetsmedia som är eller kommer att vara villiga att arbeta med oss. Vi förstår hur mycket tävling som det finns inom er nyhetsmedia, och vi tror att nyheterna av vår närvaro tillsammans filmer av oss som arbetar med många av er kommer att få stor uppmärksamhet och föra tittare till dem som väljer att visa och bevaka dessa många händelser. Vi kommer att tillåta dessa nyhetsmedior att få tillgång till våra skepp, och de kan filma våra operationer inne i en del av våra många skepp och till och med flyga med oss då vi flyger genom er värld och till och med bort från er värld och in i rymden. Vi tror att många på er planet kommer att vara mycket intresserade av denna nyhetsbevakning, och vi tror att den konkurrensfördel som nyhetsbevakningen ger de som väljer att täcka och sanningsenligt rapportera vår närvaro och vårt uppdrag här får effekten att övertala många andra nyhetsbevakare, som kommer att förbli motvilliga under en tid, att starta sitt eget rapporterande av detta historiska samarbete likaså.


Vi ser så mycket framemot denna dag, och vi förstår helt fullt att många av våra Ljusarbetare blir otåliga med framstegen av vårt gemensamma uppdrag. Vi säger till er att från vår utsiktspunkt så utvecklar sig händelserna smidigt och effektivt, och mycket utförs nästan dagligen. Det finns sällan några dagar då vi inte ser sådana framsteg, och en del av de hinder som bortförs är ganska stora och en anledning till stort celebrerande i sig självt. Vi väntar naturligtvis bara på att fira med er, våra bröder och systrar, och detta celebrerande kommer att äga rum och allt som har försäkrats er kommer att bli ert. Var för alltid trofast. Var alltid vaksamma. Fortsätt med er tjänst till andra och ert uppdrag. Ni gör alla ett enormt arbete, och vi, männen och kvinnorna från AshtarCommand är i sanning häpnade över de enorma steg som ni alla tar. Ni förändrar i sanning er värld, och vi ser framstegen era ansträngningar skapar varje dag. När vi ser framstegen ni gör så värmer det våra hjärtan, och vi önskar att ni vet att alla våra ansträngningar kommer att ge utdelning på högst spektakulära sätt.

Jag är Melina, en officer vid AshtarCommand, och det har varit ett nöje att tala med er idag. Snart kommer vi att kunna tala personligen och arbeta tillsammans på en mer personlig nivå. Till dess, ha det bra, och förbli sanna till ert uppdrag.

Vi är er Familj av Ljuset från stjärnorna.As channeled through Greg Giles
Svensk översättning: Per Staffan         
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish