Followers

Google+ Followers

Wednesday, 18 January 2012

Plejaderna via Greg Giles 16 januari, 2012


Meddelande från den Galaktiska Federationen


Allt fler människor vaknar upp för varje dag och börjar söka efter och hittar de ledtrådar som finns i riklig mängd över hela världen. Vi ser många av er samla in de här ledtrådarna och sätta ihop bitarna som löser gåtan om er existens och om er närmaste framtid. Fortsätt söka efter svar och vi ska hjälpa er att komma vidare i era insikter inom alla områden där ni vill få mera visdom.


Det finns så mycket mer i er verklighet än det som möter det tredimensionella ögat och en av våra uppgifter som medlem i den Galaktiska Federationen är att hjälpa er att upptäcka dessa nya vägar till visdom. Vi skickar er ledtrådar, och ibland milda vibbar för att placera in er i den riktning ni själva uttryckt en önskan att gå innan ni lämnade den andliga världen för ert nya tredimensionella äventyr. Det fanns tider då vi såg er svänga lätt ur kurs, och vi hjälpte er rikta in kompassnålen och komma tillbaka på kurs. Vi måste alltid respektera er heliga rätt till fri vilja och vi är noga med att inte överskrida våra befogenheter, utan tillåter er att göra era egna val och följa de vägar ni väljer.

Framför er i en mycket nära framtid finns ett vägskäl. Många av er kommer att ha ett mycket viktigt beslut att fatta just då. Kommer du att välja att lämna den här tredimensionella världen av illusioner och separation, eller kommer du välja att börja ett nytt äventyr i världar med större möjligheter? Valet är helt och hållet ditt, och vi hedrar varje beslut du fattar. Vi vill bara göra alternativen helt klara för var och en av er, och detta är en av de främsta orsakerna till våra budskap, som vi ger er genom våra många kanaler. Vi har omsorgsfullt, och som vi känner det, helt och fullt lagt fram era val för er och vad alternativen innebär. Vi har gått igenom vad er tredimensionella existens handlade om, så att ni ska förstå vad ni lämnar bakom er, om ni väljer att se er upplevelse här få sitt slut. Vi har även målat en klar bild för er, som beskriver hur era liv kan komma att se ut här i de högre världarna. Även om det kommer att finnas dem av er som väljer att fortsätta sina lektioner här i den tredje dimensionen, så ser vi att många av er väljer att börja sina nya äventyr bortom era nuvarande begränsningar.

Era utmaningar är inte över när ni börjar era nya liv i de högre världarna, men vi vill göra klart för er att era utmaningar kommer att vara av en mycket annorlunda karaktär än tredje dimensionens utmaningar som handlar om överlevnad. Avancerade livsplaner är vad ni kommer att uppleva här så snart ni gör övergången, och vi är övertygade om att många av er kommer att uppskatta möjligheten, utmaningarna och äventyren inom högre dimensionella liv. Detta kommer verkligen att bli en spännande tid för många av er.

Se om ert ”hus” därhemma. Som vi många gånger har förvarnat om närmar sig snabbt många förändringar i er civilisation. De sista förberedelserna håller på att göras för att tillkännagivanden om Avslöjandet (Disclosure) ska börja sippra ut i er värld via era media. Vänta er inte ett enda stort tillkännagivande, inte ett "Skott som hörs runt hela världen", utan lyssna hellre efter meddelanden från mindre media, de med mindre publik, eftersom det är den slutliga plan vi tog beslut om vid vårt förra möte med alla de många grupper som är inblandade i det här projektet. Detta beslutades för att minska de svåra effekter som ett massivt inledande tillkännagivande skulle medföra. Vår övervaknings- och analys-tjänst förutsåg stora störningar inom era samhällen och vi vill undvika det här scenariot. Med en rad flera mindre tillkännagivanden väntar vi oss färre störningar inom drift och distribution och många färre individer ger efter inför rädsla och panik. Håll ögon och öron öppna eftersom dessa meddelanden är planerade att starta mycket snart. Detta är den stund som många av er har väntat på. Var snälla och gör det bästa av den och utför er del genom att finnas där för era bröder och systrar, som vänder sig till er för att få vägledning och uppmuntran under denna utmanande period i Mänsklighetens Historia.

Kabalen fortsätter att falla i bitar, och våra dagar är fyllda med att torka upp efter deras många spridda verksamheter och efter deras många utspridda hantlangare över hela er värld. Deras vapen, en gång relativt skräckinjagande, har nu demonterats och kan inte användas mot er eller mot våra styrkor från den Galaktiska Federationen. Vi märker inte längre några samtal om stridsstrategi, utan idag hör vi bara käbblet och den kaotiska förvirringen hos desperata män som letar efter en väg ut ur det djupa hål de har grävt åt sig själva. Att skylla på varandra är deras nya val av strategi, och många namn bollas fram och tillbaka och många offras inför den rättvisa som snart ska skipas mot dem på grund av deras fortsatta försök att genomdriva sin vidriga agenda.

Snälla ni, ge oss möjlighet att ta hand om dessa vilsna själar. Lynchning och mobb-mentalitet är inte det lämpliga för detta ändamål. Den här typen av rättvisa har aldrig passat i ert samhälle. Vi vet ur ett större perspektiv vilka dessa själar är. Vi känner till deras handlingar, vad som motiverar dem och deras inre tankar. Vi förstår de tankeprocesser som lett dem till deras beslut att stödja en så mörk agenda, och vi känner att vi är bättre kvalificerade för uppdraget att se till att de får det straff som motsvarar deras brott. Vi har också mycket avancerade rehabiliteringsprogram som bättre passar dessa själars individuella behov. Försök att se de här själarna som skadade och att de behöver hjälp, hellre än som objekt för er föraktfulla vrede. Hämnd är inte någon högre dimensionell dygd, men förståelsen och förlåtelsen är det. "Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt", är mycket kloka ord som med avsikt såtts i ert kollektiva medvetande. Aldrig tidigare har dessa ord varit mer lämpliga för alla att tillägna sig.

Vi är er Familj av Ljuset från stjärnorna.As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com

 Översättning: Inga och Cagga Levander
www.st-germain.se

No comments:

Post a Comment

inv


Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
In Swedish

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
In Swedish

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
In Swedish

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
In Swedish

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
In Swedish

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
In Swedish